Przewodnik po Westerplatte

Przewodnicy turystyczni

Gdańsk, mjr. Henryka Sucharskiego

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zwiedzanie Westerplatte wątek zamknięty Bardzo polecam pana Mariusza jako przewodnika. Młodzież szkoły...
~Halina Grabarz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 grudnia 2014

Przewodnik po Westerplatte wątek zamknięty Wybraliśmy Pana Mariusza z polecenia aby oprowadził naszą grupę po...
~Sylwia S.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 października 2014

III LO Gdańsk wątek zamknięty Korzystaliśmy kilkakrotnie z usług p. Mariusza - zawsze przygotowany, gotowy...
~Cezary Tulin
-

dodano: 6 października 2014

Westerplatte oczami autorytetu wątek zamknięty Trudno miec jakiekolwiek zastrzeżenia, zważywszy na dotychczasowe,...
~TB
-

dodano: 6 października 2014

Zwiedzanie Westerplatte wątek zamknięty W ramach pobytu i zwiedzania Trójmiasta postanowiliśmy odwiedzić miejsce...
~Witold Żebrowski
-

dodano: 12 września 2014

Westerplatte wątek zamknięty Odwiedzam Westerplatte od 1999 roku, ale nigdy nie widziałem i nie słyszałem...
~Jerzy
-

dodano: 15 czerwca 2014

Bardzo Dobry Przewodnik po Westerplatte wątek zamknięty Pan Mariusz ma niesamowita wiedze na temat tego miejsca. Jesli chcesz sie...
~Pawel
-

dodano: 6 czerwca 2014

zwiedzanie Westerplatte z panem Wójtowiczem - Podhorskim wątek zamknięty Przyjechałem na Pomorze z południa z przyjaciółmi i zamierzałem zwiedzić...
~Ślązak
-

dodano: 6 czerwca 2014

Obrona WST Westerplatte wątek zamknięty Trudno polecić lepszego przewodnika po Westerplatte. Profesjonalizm, energia...
~Marcin
-

dodano: 5 czerwca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry