Widok
Przychodnia Obłuże Leśne Gdynia - Poradnia K
Czy któraś z Was chodzi do ginekologa w tej przychodni? Dowiedziałam się, że przyjmują tam dr: Onichimowski, Chwastek oraz Koprowski.
Nie znam tych lekarzy. Może któraś z Was jest w stanie mi polecić, lub odradzić któregoś z powyższych?
I jak tam jest z czekaniem na termin?
Nie znam tych lekarzy. Może któraś z Was jest w stanie mi polecić, lub odradzić któregoś z powyższych?
I jak tam jest z czekaniem na termin?
Rejestrujesz sie danego dnia jak przyjmuje lekarz, ja chodze do dr Chwastek super lekarka ale ona jest 3-4 razy w miesiacu a czasem i rzadziej do niej sie umawia na godziny i raczej w danej sie wchodzi, dr Koprowski u niego długo sie czeka i jak sie zarejestrujesz to kto pierwszy ten lepszy ale trzeba sie nastawic na siedzenie w poczekalni czasem sie tez spóźnia,u Onichimowskiego byłąm raz i nigdy wiecej nie pojde jak dla mnei chamski ;)
a i do dr Chwastek jest zawsze sporo babek, jak rejestracja jest np od 8 to juz przed 7 jest kolejka:)do Koprowskiego tez jest przewaznie spora kolejka i aby sie zarejestrowac napewno trzeba byc wczesniej, rejestracja telefoniczna to trzeba liczyc na szczescie ze sie uda:)oni przyjmuja po ok 10-12 pacjentek