Widok

Przychodnia Obłuże Leśne Gdynia - Poradnia K

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was chodzi do ginekologa w tej przychodni? Dowiedziałam się, że przyjmują tam dr: Onichimowski, Chwastek oraz Koprowski.

Nie znam tych lekarzy. Może któraś z Was jest w stanie mi polecić, lub odradzić któregoś z powyższych?
I jak tam jest z czekaniem na termin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rejestrujesz sie danego dnia jak przyjmuje lekarz, ja chodze do dr Chwastek super lekarka ale ona jest 3-4 razy w miesiacu a czasem i rzadziej do niej sie umawia na godziny i raczej w danej sie wchodzi, dr Koprowski u niego długo sie czeka i jak sie zarejestrujesz to kto pierwszy ten lepszy ale trzeba sie nastawic na siedzenie w poczekalni czasem sie tez spóźnia,u Onichimowskiego byłąm raz i nigdy wiecej nie pojde jak dla mnei chamski ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a i do dr Chwastek jest zawsze sporo babek, jak rejestracja jest np od 8 to juz przed 7 jest kolejka:)do Koprowskiego tez jest przewaznie spora kolejka i aby sie zarejestrowac napewno trzeba byc wczesniej, rejestracja telefoniczna to trzeba liczyc na szczescie ze sie uda:)oni przyjmuja po ok 10-12 pacjentek
Jak mieszkałam w Gdyni to połowę pierwszej ciąży prowadził mi dr.Koprowski, byłam bardzo zadowolona, minus to czekanie na wizytę, średnio dwie godziny w kolejce, ale teraz to już chyba norma u lepszego lekarza na NFZ
Dzięki wielkie!

Kurcze, ale z tym czekaniem w kolejce to masakra. A jak na na imię dr Chwastek?
I jeszcze pyt. czy robią tam usg?
dr Monika Chwastek, ona robi, Koprowski chyba średnio, ostatanio byłam na kontrolnej wizycie u Chwastek i robiła mi usg.
No to super. W takim razie spróbuje wbić się jakoś do Chwastek.
Dziękuję Ci baaaaaardzo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry