Widok
Przychodnia Świętokrzyska NCM - opinie
Witam, Zapisałam maluszka ( 2 tyg ) do pediatry w przychodni Świętokrzyskiej, nie wiem czy była to dobra decyzja.
Już na początku był problem na recepcji z przyjęciem dziecka do laryngologa - wolny termin dopiero końcówka kwietnia, po konsultacji z laryngologiem czy w ogóle jest sens zapisywania się na wizytę - przyjęcie pacjenta tego samego dnia !!
Nie rozumiem to lekarz ma wolny termin ( poza mną tego dnia jeszcze 2-3 osoby zostały przyjęte na NFZ bez wcześniejszej umówionej wizyty ) a recepcja nie ????
Czy takie sytuacje zdarzają się często ????
Już na początku był problem na recepcji z przyjęciem dziecka do laryngologa - wolny termin dopiero końcówka kwietnia, po konsultacji z laryngologiem czy w ogóle jest sens zapisywania się na wizytę - przyjęcie pacjenta tego samego dnia !!
Nie rozumiem to lekarz ma wolny termin ( poza mną tego dnia jeszcze 2-3 osoby zostały przyjęte na NFZ bez wcześniejszej umówionej wizyty ) a recepcja nie ????
Czy takie sytuacje zdarzają się często ????
takiego bałaganu jak w tej przychodni nie ma nigdzie.jak mozesz to sie wypisz.ja mam mnostwo badan ktore moge zrobic tylko w ncm bo skierowanie mam od nich a nie moga mnie na nie zapisac bo nie ma zadnych terminow albo sa batrdzo odlegle wiec albo placisz albo sie nie leczysz.ta placowka kieruja chorzy psychicznie ludzie.
ja róniez tam córke zapisałam , ale gdy dowiedzilalam sie ze nie ma miejsca dla 2tyg malucha , pojechalam i wypisalam córke.
Zmienilam na przychodnie "na wzgórzu" i jestem mega zadowolona , tam dzwoniac rano o 9 zawsze znajdzie sie miejsce aby podejsc z dzieckiem , nawet bez rejestracji. A co najwaznijesze zawsze za 1 razem ktoś odbierze , a jak nie za 1 to max za 3 :)
Ogólnie przychodnia świętokrzyska to dramat , a najgorszy to GINEKOLOG !
Zmienilam na przychodnie "na wzgórzu" i jestem mega zadowolona , tam dzwoniac rano o 9 zawsze znajdzie sie miejsce aby podejsc z dzieckiem , nawet bez rejestracji. A co najwaznijesze zawsze za 1 razem ktoś odbierze , a jak nie za 1 to max za 3 :)
Ogólnie przychodnia świętokrzyska to dramat , a najgorszy to GINEKOLOG !
ja nie rozumiem kierownictwa przychodni - nic nie zmieniają mimo że opinie są kiepskie, od wielu lat słyszy się że to najgorzej funkcjonująca przychodnia.
ja byłam tam z córką u chirurga dzieciecego i ..... szkoda pisać :(
ale jak byłam na prześwietleniu z córką to Panie ok.
w rejestracji też uprzejme ale dodzwonić się tam nie da.
ogólnie nie polecam tej przychodni
my również jesteśmy w tej na wzgórzu i super od rejestracji po porady lekarskie
ja byłam tam z córką u chirurga dzieciecego i ..... szkoda pisać :(
ale jak byłam na prześwietleniu z córką to Panie ok.
w rejestracji też uprzejme ale dodzwonić się tam nie da.
ogólnie nie polecam tej przychodni
my również jesteśmy w tej na wzgórzu i super od rejestracji po porady lekarskie