Widok

Psi Patrol na prezent

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie kupić lub zamówić online coś z serii Psi Patrol? Bratanek ma akurat fazę, urodziny za pasem, a na sklepach dziecięcych się nie znam. Ciuszki odpadają, bo ma, ewentualnie czapka na teraz może być, puzzle i kolorowanki też odpadają i figurki z carrefoura. Może jakiś worek do przedszkola? Maskotka? Poduszka? Podrzuci ktoś jakieś koło ratunkowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się że w tedim albo pepco widziałam dużo gadżetów z psiego patrolu

Dzięki, dziewczyny, za podpowiedzi.

W al.to mają teraz dobrą promocję na zabawki z serii Psi Patrol: https://promocje.al.to/psi-patrol-20 :) Kupiłam interaktywną maskotkę Marshalla i pojazd zdalnie sterowany Chase. :) Ale są różne zabawki. Jest w czym wybierać.

Poduszka, kocyk, pościel, kubek, parasol, lampka, plecaczek, czapeczka z daszkiem... A zabawek masz całe allegro, tysiące możliwości. wrzuć hasło Psi Patrol to nie wiadomo na co patrzeć...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry