Widok

Psi Patrol na prezent

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie kupić lub zamówić online coś z serii Psi Patrol? Bratanek ma akurat fazę, urodziny za pasem, a na sklepach dziecięcych się nie znam. Ciuszki odpadają, bo ma, ewentualnie czapka na teraz może być, puzzle i kolorowanki też odpadają i figurki z carrefoura. Może jakiś worek do przedszkola? Maskotka? Poduszka? Podrzuci ktoś jakieś koło ratunkowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się że w tedim albo pepco widziałam dużo gadżetów z psiego patrolu

Dzięki, dziewczyny, za podpowiedzi.

W al.to mają teraz dobrą promocję na zabawki z serii Psi Patrol: https://promocje.al.to/psi-patrol-20 :) Kupiłam interaktywną maskotkę Marshalla i pojazd zdalnie sterowany Chase. :) Ale są różne zabawki. Jest w czym wybierać.

Poduszka, kocyk, pościel, kubek, parasol, lampka, plecaczek, czapeczka z daszkiem... A zabawek masz całe allegro, tysiące możliwości. wrzuć hasło Psi Patrol to nie wiadomo na co patrzeć...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry