Widok

Psychoterapeuta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry, zwracam się z zapytaniem, szukam sprawdzonego psychoterapeuty? Aktualnie jestem po trzech psychoterapeutach ( efekt odwrotny, totalnie nietrafione). Szukam kogos kto sam korzysta/korzystal aby pomóc sobie ( depresja, nerwica lękowa). Terapeuty, który nie szuka problemów tam gdzie ich nie ma, jest nastawiony na rozwiązanie a nie na to, aby umówić jak najwięcej wizyt i najlepiej zapłacić z góry.. nie chce kolejny raz się sparzyc. Będę wdzięczny za polecenie, nie szukam psychiatry a psychoterapii. Wszystkiego dobrego w nowym roku dla Was
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Gabinet Psychoterapii i Rozwoju Osobistego mgr Agnieszka Gudaniec. Uzyskałam tam skuteczne wsparcie poprzez właściwą terapię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry