Widok
Pulneo
Dziewczyny! Czy na Wasze dzieci działa Pulneo? Jeśli tak to w jakich przypadkach? Nam z uporem maniaka pediatra każe podawac przy infekcjach ale na tyle razy ile było stosowane pomogło moze 2. Z reguły trzeba było zmienić lek bo z wirusowki robił sie stan bakteryjny i zmienialiśmy na Bactrim. Syszlalam jeszcze o Neosine ale nie znam opini. Jakie sa Wasze doświadczenia z tym lekiem?
ja znam syrop neosine i na moich chłopaków (4,5 i 1,5) działa bardzo dobrze
ale myślę że na każdego może działać inaczej, zależy od organizmu
my dostawaliśmy go jak jeszcze był na receptę, teraz kupuję bez
mogę polecić aptekę gemini bo tam tylko 16zł
teraz testuję na sobie tabletki, zobaczymy czy mnie też postawi na nogi, no i podobno działa uodparniająco
ale myślę że na każdego może działać inaczej, zależy od organizmu
my dostawaliśmy go jak jeszcze był na receptę, teraz kupuję bez
mogę polecić aptekę gemini bo tam tylko 16zł
teraz testuję na sobie tabletki, zobaczymy czy mnie też postawi na nogi, no i podobno działa uodparniająco

u nas działa Neosine, Pulneo nie próbowałyśmy
wiadomo że nie zadziała zawsze bo jednak infekcje różnią się od siebie i nigdy nie ma gwarancji że z wirusówki nie rozwinie się w coś poważniejszego ale nawet teraz Lila miał mocną infekcję gardła i kaszel i miałyśmy spróbować Neosine ale miałyśmy też receptę na Ceklor jak by nie zadziałało, mija 5 dni i udało się bez antybiotyku :)
wiadomo że nie zadziała zawsze bo jednak infekcje różnią się od siebie i nigdy nie ma gwarancji że z wirusówki nie rozwinie się w coś poważniejszego ale nawet teraz Lila miał mocną infekcję gardła i kaszel i miałyśmy spróbować Neosine ale miałyśmy też receptę na Ceklor jak by nie zadziałało, mija 5 dni i udało się bez antybiotyku :)