Widok

Punkt przedszkolny "Start" na Kokoszkach- prosze o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są tutaj mamy , których dzieci uszęszczają do tej placówki? Jestescie zadowolone z wyboru? Dzieciom się podoba? Macie jakieś uwagi? Wszystkie opinie mile widziane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś m wyjaśni jak to jest, że adres tego punktu przedszkolnego jest taki sam jak adres przedszkola nr 8 (państwowego)??
przedszkole nr 8 jest na ulicy fundamentowa 9

pp start jest na fundamentowej 8

są obok siebie
image
Naprawdę nikt z forum nie ma tam dzieci?
Ja tam zapisałam już córkę od września.
Mama z którą przez dosłownie minutkę rozmawiałam powiedziała, że jest zadowolona. Co prawda wyposażenie i wygląd oraz plac zabaw przedszkola nie jest rewelacyjne, ale jest ciepła, rodzinna atmosfera i córka dużo się tam nauczyła. I mama dziewczynki zaznaczyła, że cieszy się, że cena jest niewiele wyższa jak obok w państwowym. Więcej się nie wypytałam, bo już wychodziła.
Witam,
ja też jestem ciekawa opinii na temat tej placówki mam, których dzieci już tam uczęszczają.
Byłam tam osobiście 2 razy z synkiem, udało mi się porozmawiać z Panią dyrektor i powiem, że zrobiła na mnie dobre wrażenie, w odróżnieniu od dyrektorki przedszkola na przeciwko.
jakieś nowe opinie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry