Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mysle, ze to ciekawy temat. Ja korzystam z forum sporadycznie w kwestii pisania, ale chetnie czytam, poznaje opinie, a czasem sie posmieje ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiscie interesujący temat...
w moim przypadku zaczęło się od "komunikowania się" z moją Sympatią :)
Wie, że ja wiem, ze On wie... itd.
Nie jestem z Trojmiasta więc chętnie "poznaję" Tubylców przez to co, jak i o czym piszą...
Jestem Mamą więc namiętnie czytam inne Mamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo za odpowiedź. A czy mogłabyś zdradzić, czy udało Ci się także poznać grono forumowiczów na żywo? Nie czytałam zbyt wielu wątków, ale sprawiacie wrażenie fajnej, zgranej grupy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cóż jak widzisz osoby, o których piszesz pewnie nie odpowiedzą na Twoje pytanie, albo niezbyt szybko ;-)
Ja piszę raz na jakiś czas, kiedyś więcej obecnie zdecydowanie mniej. Sporo ludzi znam osobiście, z paroma mam codzienny kontakt. Poznałam tu kilka osób, które obecnie są mi bardzo bliskie :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję. Czasem chyba forum jest takim "zamiennikiem" gadu-gadu, bo toczą się dosyć długie konwersacje na mnóstwo tematów w ciągu :) To super, że udało Ci się spotkać z kimś na żywo. Nie chcę nikogo obrazić, nikogo także "wyróżniać", ale to "ścisłe grono" zyskało moją sympatię - z kilku względów i właśnie jestem także ciekawa, czy się wszyscy znacie, spotykacie itp.
Wszyscy nie. Ale są czasami organizowane spotkania, ogłaszane na forum, więc jak ktoś ma ochotę można dołączyć. Dobrze, że dodałaś, że "ścisłe grono" zyskało Twoją sympatię, bo już 5 łapek w dół zarobiłaś ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem takim typem człowieka, który nie przejmuje się "łapkami" itp. ;) Niestety (lub stety) nauczyłam się, że zwykle (poza oczywiście miłymi zakończeniami), ludzie często albo krytykują, kiedy czegoś nie rozumieją lub zrozumieć nie chcą, albo lubią walnąć jakiś głupi/wredny komentarz, bo nie podejmą normalnej rozmowy :) W tym, Waszym gronie jest dużo inteligencji, błyskotliwości, ciętej riposty itp. To lubię :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja lubię to forum, ale widzę, że bardzo Cię interesuje czy pracujemy i ile czasu spędzamy na forum.
Jestem na urlopie rodzicielskim, jeżeli interesują mnie dane wątki, to potrafie zaglądać na nie kilka - kilkanaście razy dziennie, oczywiście w smartfonie, bo komputera już nie mam. Jednak bywają dni, w których brakuję mi czasu na zaglądanie na forum.
Poznałam dużo interesujących osób, z którymi mam prywatny kontakt i chciałabym poznać tych osób więcej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję Graszka - tzn. nie pytałam o to w kontekście zainteresowania tym, czy pracujecie, czy jesteście bezrobotni itp. ;) Sama po sobie widzę, że forum zaczęło mnie przyciągać i zaczęłam zaglądać coraz częściej, więcej i zastanawiałam się, czy inne osoby mają podobnie, czy wciąga je to choć np. są w pracy, czy po prostu mają sporo wolnego czasu. Czyli jesteś kolejną szczęściarą, której udało się poznać ciekawe osoby :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
z Jastarni masz rzut beretem na spotkanie w 3city
Nie mieszkam w Jastarni :) Jestem z Gdańska i nie ukrywam - jeśli organizujecie jakieś "otwarte" spotkania to ja z chęcią, bym się któregoś razu pojawiła :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mnie też juz obrzydł kontakt na odległość, z nieoznakowanego wozu albo z drugiego brzegu ;)
dojrzewam do spotkania

ps
"oszukuję" w "głosowaniach" punktując z kompa i tableta...
uff... kamień z serca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A często organizujecie takie spotkania? Jakieś knajpy, tańce, czy może coś innego? magnum randall - mieszkasz poza Trójmiastem, czy się przeprowadziłaś skądś do Trójmiasta?
od wiosny do jesieni organizowane są ogniska, czasami wyjścia do knajpy, dziewczyny organizują wyjścia do kina, także chyba każdy znajdzie coś dla siebie :-)
Dodatkowo w "Poznajmy się" lub "Wspólne wyjście, imprezy" szukają chętnych na spacery, wyjazdy, imprezy itd.
W takim razie może uda mi się któregoś razu Was poznać. Jestem w takim "momencie życia", że chętnie poznałabym nowe osoby.
Ludzie i ich zwyczaje, teraz ja pozwolę zadać pytanie Tobie:)a co to za " moment życia"?
Graszka - tzn. nic strasznego itp. się nie dzieje. Może kilka słów o mnie, by było kulturalnie ;) 31 lat, mężatka, dzieci brak. Przyjaciółka i znajomi mieszkają "kawałek" ode mnie. Poczułam, że dobrze by mi zrobiło nowe towarzystwo. Dobrze dogaduję się z osobami sporo ode mnie starszymi, jakoś nadajemy na tych samych falach, co oczywiście nie oznacza, że z osobami młodszymi się nie dogaduję ;)
To ten w którym niemożność znalezienia chłopa zaczyna doskwierać. ;P

Jednak ma chłopa. Mea Culpa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Męża posiadam - i prawie nawet "chłop" z Niego ;)
Przeprowadzilismy sie ze wzgledu na pracę Męża.
Wynajmujemy na Zaspie i wykanczamy mieszkanie w Pruszczu...
Marzy nam sie przeprowadzka w tym roku
W takim razie pozostaje mi życzyć, by marzenie się spełniło :)
Zaglądam, bo lubię. Lubię pisać, ale w pracy tego nie robię. Czasem z rana, ale głównie wieczorami i w weekendy. Mam często włączony komputer, bo słucham muzyki, która z niego leci i mam nawyk zaglądania na forum. Jak nie mam czasu, to nie piszę.
A Ty także poznałaś się z innymi na żywo? Dziękuję za odpowiedź.
Tak i nawet zaprzyjaźniłam. Z paroma osobami widujemy się co jakiś czas.
Najpierw Forum tylko czytałam, nie udzielałam się, trwało to dość długo. Jednak pewnego dnia znalazłam wpis, który wydał mi się bardzo znajomy, jakbym już kiedyś gdzieś te słowa słyszała. Okazało się, że to moja psiapsióła, która zapomniałam mi wspomnieć o egzystencji na Forum ;)
Tak się zaczęło.
Nie zawsze mam czas pisać, nie zawsze mam ochotę wdawać się w dyskusję, szczególnie jeśli już wszystko wcześniej zostało napisane, ale nie wyobrażam sobie TU nie zaglądać i chociaż w locie przeczytać co słychać.
Odbyło się kilka ognisk, spotkań przy kawie, wyjść do kina czy biwaków więc i ludzi się poznało. Wszyscy razem i z osobna tworzą ciekawe połączenie i w sumie mam nadzieję, że mimo rotacji nicków, tak już zostanie.
Aaaa, pracuję i w godzinach pracy, oprócz prywatnego sr*jfona, innego dostępu do internetu nie mam :)

No i oczywiście witam na Forum, mam nadzieję, że się Tobie spodoba :)
Dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. To chyba tylko ja kurcze nie mogę się przełamać do korzystania z Internetu na czymkolwiek innym niż komputer ;) A jak już bywacie na spotkaniach to Wasze drugie połowy jeżdżą z Wami, czy spędzacie czas tylko w tym nowym gronie?
Chyba nie ma zasady. Jeśli się mylę, reszta mnie poprawi :)
Mój małżonek był chyba tylko na jednym ognisku, na jednej kawie i wszystkich dwóch biwakach ;)
Ale i niektórzy przyjaźnią się na tyle, że spotykają się prywatnie, poza forumowymi spotkaniami
Kobieto, ja nawet nie wiem co to sr*jfon :) Telefonu używam do dzwonienia, komputera do netu i pracy, a piły łańcuchowej do rżnięcia drewna. Wiem, że można po nowemu i światowo, tylko po co?
To forum miało już tyle wzlotów i upadków, przyjść, odejść, powtórnych (potrójnych, poczwórnych - tak tak Halu :-) ) narodzin, że szukanie tu prawidłowości jest bez sensu.
Właź, siadaj, rozgość się i rób co uważasz za stosowne :-))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elegancko :) Mnie w salonie telefonii kom. poinformowali, że niebawem nie będzie w sprzedaży tel. z klawiszami, a tylko dotykowe. Porażka. A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)
> A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)

I na pewno przeczytasz jeszcze nieraz :)
Pojawia się i znika ;) Tyle wiem.
wpadam od czasu do czasu bo nie za bardzo mam czasu :)
Mają mnie za trola którym nie jestem ot takie inne mam zdanie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
> Mają mnie za trola którym nie jestem ot takie inne mam zdanie .

Chyba trochę demonizujesz. Gdyby wszyscy sobie słodzili zemdliłoby nas już po tygodniu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
no dobra dziekuję pysk mi się uśmiecha :)
Anno, ja tam często się z Tobą zgadzam, zatem i ja muszę być trollem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh zapomiałam :)
stara jestem wybaczcie :)
Nie oczekuję spowiedzi i nie wzywam do tablicy, ale zdradzicie w jakich ramach wiekowych ogólnie jesteście w swojej grupie?
a teraz to już przegiełaś !
:) ja nieeeee zdradzę !
Hehe - ok, stawiam, że 44 :)
heh a czemu tyle?
Strzelałam - pojęcia nie mam :) A pytałam tylko i wyłącznie z ciekawości, bo szczerze mówiąc to bez znaczenia :)
wybaczone troche do tej magicznej liczby 44 mi brakuje ,jak to mawia mój brat dwa krzesła zaliczyłem :)
Ludzie i ich zwyczaje, a jak mamy się do Ciebie zwracać?
Mikronezjo, a ze mną czasami się zgadzasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może być Karro.
Graszka - wybacz to pytanie, ale czy Ty masz jakiegoś anty-fana? Jak przeglądałam kiedyś i ostatnio kilka wątków to zauważyłam, że cokolwiek byś nie napisała to ktoś ciągle Cię "minusuje" - nie rozumiem, w czym rzecz?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Karro, nie już nie mam antyfana, a czemu Cię to bardzo zainteresowało?
hehehe @Karro - tu większość posiada antyfana, bądź kilku. Nie minusują wypowiedzi, tylko osobę ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tzn. strzelałam z tym anty-fanem. Może nie zainteresowało, ale "wkurzało", że np. piszesz z sensem, a ktoś wali minusa - chyba czasem nie pojmę niektórych zachowań ;)
Czyli taka narodowa norma ;) Co by nie było zbyt miło.
Graszka, z jednymi zgadzam się bardzo często, z innymi czasami, z niektórymi rzadko, ale chyba nie ma takiej osoby, o której powiedziałabym, że NIGDY się nie zgodziłam z treścią jej wpisu.

Karro, rozpiętość wiekowa jest duża, od ludzi przed 30-ką do tych po 50, a nawet 60 (kojarzę jedną taką postać).
Czasami trudno zrozumieć zachowania innych...
>Nie minusują wypowiedzi, tylko osobę ;-)

Majka, właśnie o tym pomyślałam - minusuje się osobę, a nie wypowiedź, ot tak, dla zasady.
Majka słusznie napisała, że prawie każdy ma tu antyfana a nawet antyfanów, Mam to szczęście, że jednego z nich z pomocą czyjąś udało się " rozszyfrować"Ty również możesz go mieć:-)))
Mikronezjo, bo już myślałam, że to ja jestem trollem:-))
Dokładnie, nawet ostatnio była o tym mowa, ale tak było, jest i na pewno będzie.

"Mam to szczęście, że jednego z nich z pomocą czyjąś udało się " rozszyfrować""
@Graszka - a ma to dla Ciebie takie znaczenie, żeby wiedzieć kto to?
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad kilkoma sprawami i faktycznie, choć uważam się za tolerancyjną to momentami nie ogarniam ;)
Graszka - ja mam tylu anty-fanów w rzeczywistości, że wirtualni to najmniejszy problem ;)
"A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)"

Raczej osławiona. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Karro - zobacz jesteś tak krótko, a tez już masz antyfana, minusuje Twoje wypowiedzi ;-)
Cóż - ale chyba je chociaż czyta, więc poświęca mi swój cenny czas ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
I to jest dobre podejście ;-)
Karro--- ja antyfanów na szczęście nie mam, ale chyba z dwojga złego, wolę na forum:-)))
Gdybym dała sobie na czachę wejść to też bym nie miała, ale nie dam :)
Majka, przez przypadek się wydało:-) aczkolwiek nic sobie z tych minusików nie robię.Wiesz jak to jest, gdy zwrócisz uwagę na jedną czy dwie łapki w dół, to za chwilę można ich mieć 7:-))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Karro, napisałaś: pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem... zajrzałam do kilku wątków w Towarzyskich i pojawia się tam często mój nick. Jeśli to mnie miałaś na myśli, to zwróć uwagę, że wpisy są przeważnie w godzinach wieczornych, w soboty lub niedziele. Nie siedzę cały dzień przed komputerem, bo to niemożliwe :)
Nie o Ciebie chodziło Mikronezja :) Co prawda ostatnio często widziałam Twój nick, ale ktoś mi się bardziej rzucał w oczy. Ale przyznam - musi być z Ciebie równa babka pisząc potocznie.
G "to za chwilę można ich mieć 7:-))))" zależy ile anty fan ma sprzętów z dostępem do netu...? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karro, dzięki :)
Pozwolę sobie na luźniejszą/szczerą myśl - poczytałam to tu, to tam - i kurcze nie wiem, dlaczego ciężko mi trafić w realu na osoby tak pozytywne jak Wy (oczywiście te pozytywne wrażenia opieram na tym, co czytałam, widziałam itp.).
K.a moja funfelko, zgadzam się z Tobą:-)))można minusować z kilku urządzeń:)
Nie ma za co. Bezinteresowna pomoc do mnie przemawia.
U mnie w domu wszyscy śpią teraz, w tv nuda, mogę chwilkę posiedzieć na forum:)
Ja miałam ostatnio tak okres, że też szłam spać przed 22:00 - jak dziecko...
I ja przyłączę się, by dodać swoje zdanie. Po 1: fajny wątek został przez Ciebie założony. Po 2: forum trójmiejskie jest najlepszym forum, na którym teraz piszesz. Inne fora na innych portalach społecznościowych nie dorównują temu tutaj. Tu rzeczywiście można poznać fajnych i ciekawych ludzi, choć innych też nie brakuje. Osobiście, jako zalogowany, lubiłem rozmawiać z wieloma forumowiczami, choć w moim przypadku zawieranie znajomości na żywo jest dość ograniczone, a więc takowych nie mam. Jestem osobą bezrobotną, schorowaną i mieszkającą daleko od Gdańska no i wiekowo niezbyt młody. Owszem, mam trochę czasu by zaglądać na forum, choć ostatnio włóczenie się po szpitalach, trochę mi utrudnia taki kontakt. Odpowiadanie na posty w ostatnim czasie nie jest dla mnie takie łatwe, odpowiadam jeśli mogę. I to chyba tyle, co mogę dodać od siebie. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@tekwar, więc dużo zdrowia życzę :)
@Karro, to może pora się zalogować ? :)
Zalogować? Tzn.? Przepraszam, ale kurka ciemna w temacie jestem.
Tekwar, ja już też nie mam konta, ale miło Cię widzieć:-)))))pozdrawiam Ciebie:))
Graszka, ja też, ale jakie to ma znaczenie? Posiadanie konta niczego nie zmienia, ewentualnie nie można napisać na priv, ale ja akurat nieraz podawałam na forum swój adres mailowy, więc naprawdę nie robi mi to żadnej różnicy.
Mikronezja, ta łapka w dół odemnie przypadkiem, chciałam przewinąć w sr*jfonie i wcisnelam.:-))) nie posiadanie konta ma znaczenie.Przynajmniej dla mnie i to duże
Graszka, zawsze możesz je aktywować na nowo chyba?
Mikronezjo, niewiem czy Admin kiedyś pozwoli mi aktywować na nowo konto, ale wiem, że byli tu tacy, co usunęli, a potem powrócili:-)
tak się zastanawiam po co usuwać konto skoro się pisze pod tym samym nickiem? Jeżeli na priv pisze ktoś z kim nie chcę utrzymywać kontaktu to nie odpisuję i tyle :-)
Majka, akurat Ty wiesz, dlaczego usunęłam konto ;)
@Mikro - Twojego wpisu nie było, jak pisałam ;-) Oczywiście, że wiem.

@Graszka - pewnie nie każdy
Majko, niektórzy mają słabą " silną wolę" :-))
O rany Graszko, mam nadzieję, że to chyba nie przeze mnie :)))))
Pozdrawiam Cię serdecznie. :))))
Dzięki Ilona. Ale najpierw muszę wrócić do trochę lepszego zdrowia. Poczekam aż ZUS cudownie mnie uleczy :))) Kiedy znów się odezwę, nie wiem.
tekwar miło Cię widzieć :) dużo zdrowia i sił na leczenie! ;)
Proszę mi wybaczyć, ale mam nadzieję, że Pana nie urażę - może potrzebuje Pan jakiejś pomocy?
> Poczekam aż ZUS cudownie mnie uleczy :)))

O jessssu ! ! ! Na to bym nie liczyła ;)
Ale trzymam kciuki
To ZUS ma jakieś właściwości lecznicze? ;)))
No właśnie też mnie to zaciekawiło ;)
Mówią że co cię nie zabije to cię wzmocni więc ma.
Tia, a kończyny same odrastają ;]
Karro, dzięki Tobie odezwał się Tekwar, który zniknął pewnego dnia z forum.
Tekwar, to Ciebie określiłam jako jednego z najstarszych piszących, ale wywnioskowałam to na podstawie Twoich wpisów w wątku o czasach PRL-u. Mam nadzieję, że trafnie ;)
Mikro. Bardzo trafnie. Ale czy najstarszy na forum? może tak, może nie, nie wiem. :))
Napisałam jeden z najstarszych :). Ale wiek nie ma tu znaczenia, może być różnica pokolenia, ale nadawanie na tych samych falach. I to jest najważniejsze i przede wszystkim możliwe :)
Bardzo dziękuję za kolejną odpowiedź. A mogę zapytać - jak trafiłeś na forum? Mieszkałeś w Trójmieście, to był przypadek, czy może ktoś Ci je polecił? Rozumiem obecną kwestię zdrowotną, ale może uda Ci się któregoś razu pojawić na jakimś spotkaniu :)
Karro najbliższe spotkanie planowane na 6 lutego :)
logowanie _ rejestracaja po prawej u góry
To ja będę musiała "polować" na kolejne spotkanie, bo akurat od 5go do 9go mamy gości i niestety pewne obowiązki :/
zawsze możesz zabrać gości i razem z nimi ruszyć na spacer ;)
Wierz mi, że niektórych gości najchętniej nie przedstawiałabym Światu ;)
Karro, to czemu ich gościsz?
Tylko dlatego, że to rodzina i staram się walczyć z urazami :)
Mówią, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu ;)
Ale czasem jak mus to mus
a ja się ostatnio przekonałam, że rodzina to największy dar i skarb - ta najbliższa :)
> ta najbliższa :)

Kwestia co się rozumie pod pojęciem "najbliższa", ale cieszę się z Tobą i nawet troszkę, tyci tyci zazdroszczę :)
Tzn. dla mnie temat rodziny jest i bliski, i bolesny chwilami jednocześnie, ale to raczej nie na forum ;)
A ja tu trafiłam z innego forum, które zakończyło żywot, a ponieważ polubiłam pisanie to zakotwiczyłam się tutaj ;)

I potwierdzam, wyjścia do kina są jak najbardziej, dzięki nim poznałam kilkoro Forumowiczów i mam nadzieję, że będzie ich więcej :)

Tekwar, dobrze Cię widzieć, dużo zdrowia życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witaj. Czyli czasem spotykacie się w mieszanym towarzystwie, a czasem same dziewczyny?
Z wypadami do kina to różnie bywa, raz był z nami jeden rodzynek, ale ostatnio same dziewczyny :)
Vi. dzięki. Nawet nie wiesz co za radośc pojawiła się w moim sercu i oczkach. Pozdrawiam Cię również.
Tekwar, tak zniknąłeś bez słowa, bardzo miło Cię widzieć :) Zaglądaj częściej, jak tylko będziesz mógł :)
Prawie większość swego życia spędziłem na wsi. 4 lata mieszkałem w innej miejscowości, potem wróciłem raczej z musu niż z wyboru. Na forum trafiłem dzięki internetowi w 2009 r. Potem 2 lata przerwy i teraz znów jestem. Zaciekawiły mnie dyskusje na różne tematy, a że łyknąłem nieco wiedzy w różnych kierunkach, więc dzieliłem się nią jak umiałem zgodnie z tym co wiedziałem. Ale dzięki temu tutaj forum dowiaduję się więcej. No i panie piszące ze mną okazały się wspaniałe :))) Spotkanie?
Hummm.. no, cóż w moim wieku i sytuacji.... wolę nie obiecywać:))))
>w moim wieku

Tekwar, bez przesady ;)))
Tekwar...miło Ciebie widzieć:)...dużo zdrówka Tobie życzę:)
Jeżeli mogę wtrącić małe co nieco odnośnie forum to dla mnie jest to ciekawa odskocznia od realnego życia,w takim celu tu zawitałam i absolutnie nie żałuję ponieważ poznałam bardzo fajnych ludzi,otwartych,inteligentnych,o ciekawych osobowościach:)I mam wspaniałą koleżankę kinomaniaczkę;)
Inka , a gdzie "łubu dubu..." ? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
K.a. ....no kurcze,wiedziałam,że o czymś zapomniałam;)...pani Prezes chyba mi wybaczy;)...a tak się starałam...buuuu;)
W takim razie chyba po prostu wszyscy się dopasowaliście :) Korzystałam kiedyś sporadycznie z forów tematycznych, ale jakoś umarło.
Witam Inko. Ciszę się, że wszystkich Was znów widzę i mogę Was czytać :))))
A tak na marginesie, choć nie w temacie. Nie znam ,freewolnego', co go tak zainspirowało do wątku o mnie, toć nie jestem aż tak interesujący:)))))
tekwar - widocznie nie dostrzegasz , że jesteś :)
Tekwar, mnie się smutno zrobiło, gdy usunąłeś konto, ale jak masz możliwość, pisz częściej, jesteś mile widzianym gościem:-)
chyba sam freewolny musiałby się w tej kwestii wypowiedzieć:-)
Inko, możesz w środę się zrehabilitować i osobiście zaśpiewać ;)
Vi....masz to jak w banku!:D...tylko proszę żebyś mnie potem odwiedziła w budynku bez klamek;)
Myślisz, że mnie też tam nie zamkną? ;)
dziewczyny mam tam znajomości ;) życzycie łóżka przy drzwiach, czy przy oknie ? ;))))
k.a--- ja też się dołączam do zwariowanych:-) Ty wiesz ze lubię w szpitalu przy drzwiach;-) w razie czego, to w nogi!!
Ja także zaliczam się do wariatów , K.a. Proszę dla mnie jedno miejsce zaklepać , przy oknie :))))
Vi...myślę,że masz szansę;)a już jedną miałaś jak kulałaś się przez rondo:)))
K.a....jak ma wybór to przy oknie bo ja fruwać lubię:D
hahaha i znów się kawą oblałam :D)))))
Inką w dodatku :D
Kulanie to było nic, teraz szansa jest większa ;)

A możemy mieć sale obok siebie, tak dobrze się rozumiemy z Inką ;)
Vi będziecie razem na jednej sali :D
K.a....jak mogłaś pić Inkę,no proszę Cię;)
Vi...skład będzie taki,Ty,Graszka i ja,myślę,że K.a. też się kwalifikuje;)
To będzie wesoły oddział ;)
Ja zamawiam kaftan w kolorze kobaltowym:)...panowie,zagadka dla Was,co to za kolor?:D
Wtedy to będzie, będzie zabawa, będzie się działo...
> panowie,zagadka dla Was,co to za kolor?:D
Jedni poszli już spać, innych nie ma w ogóle, chyba nie doczekasz się odpowiedzi :)
Pięknooka Ilono...poczekam,jestem cierpliwa;)
Inka, no proszę Cię :D

Cierpliwość cierpliwością ale życia Ci nie starczy ;)
A ja znam faceta, który odróżnia kolor wanilia od cappuccino :)
Jednego takiego też znam, ale że na forum nie zagląda, to nie ucieszy Inki znajomością palety barw :)
"A ja znam faceta, który odróżnia kolor wanilia od cappuccino :)"
@mikro - gej, albo sprzedawca farb ;-)

żartuję (wiesz o tym), najczęściej ma to związek z zawodem :-)
Majka, wiem, że żartujesz, bo też go znasz :)
> panowie,zagadka dla Was,co to za kolor?

To akurat wiem, bez wujka googla. Co więcej: odróżniam turkus od seledynu i wiem, co to ecru ;)
Sadyl....czapki z głów;):D
@inka^2:

Zapomniałem dodać, że gejem nie jestem. Ty to wiesz, regularni Forumowicze również. Info dla przypadkowych czytaczy :D
Freewolny zaistniał dla wątku dotyczącego usunięcia konta przez Tekwara i chyba zniknął?
Tekwarku na pewno nie przez Ciebie, to ja mam nadzieję, ze nie usunąłeś przeze mnie;-P
Mikronezjo, jeszcze freewolny w watku o freeganach się wypowiadał chyba:)
Ok moi kochani. To ja schodzę jak na dzisiaj. Zaaplikuję się tylko lekami i insuliną i idę spać. Do zobaczenia :))))

Karro, zostań z nami, bo bardzo dobrze Cie odbieram :)))) bye
Trzymamy Cię za słowo, do zobaczenia :)
Tekwarze, spokojnych i miłych snów:)
Dziękuję za miłe słowa. Pytałam u góry, czy może potrzebuje Pan jakiejś pomocy, ale chyba nie widział Pan mojego posta.
Kolorowych snów Tekwar i zaglądaj jak najczęściej:)
Dziewczyny - coś z innej beczki. Czy macie jakieś swoje "babskie" słabości?
Tak
Buty
BuTy
i
BUTY
:)
Jakieś konkretne modele? :)
Ja mam słabość do... psów. Typowo babskich nie mam. Cholera, niedobrze ;)
Taaak....ciacha,czekolada i lody,mniam;)
Inka, ale to nie są babskie słabości, tylko obupłciowe ;)
a ja, wstyd się przyznać - kawa:) i cola z Lidla:D)))
No to ja też nie mam.
Mikro, bo Ty nie widziałaś jak Inka patrzy na ciastko ;))) żadnemu facetowi tak się oczy nie świecą :D
Hmm, no dobrze, przekonałaś mnie ;)
> Jakieś konkretne modele? :)
W sumie nie, mam słabość to wszystkich ale jeśli miałabym wybrać to szpilki wygrywają.

k.a. Kawa też nie jest babską słabością, chociaż racja, bez niej nie umiem funkcjonować ;)
Ja niewiem co Inka miała na myśli pod pojęciem " ciacho" więc może nie o wypiek tu chodzi?
:)))...K.a....i tak przy ludziach moje sekretne sekrety zdradzać;)
Mikro...no takie obupłciowe słabości posiadam;)
cola z Lidla - to mnie rozbroiło!!! :D
Typowo kobiecych to nie mam. Mam słabość do książek, jak tylko dowiem się o ciekawej premierze to muszę kupić :)
hmmm to mi wstyd się przyznać, ze aż tyle mam ;-)
buty
ciuchy
kosmetyki
perfumy
biżuteria...............

oczywiście wymieniłam te tylko kobiece ;-)
Ciuchy...właśnie
Ostatnio mam mega parcie na spódnice i kiecki, wszędzie je widzę i chciałabym prawie każdą mieć. Mało to normalne ;(
Ilona ja kilka kaw dziennie :) i na kawę zawsze da się mnie namówić :D "nie , dziękuję , już piłam :) hmmm ale tak pięknie pachnie... no może jednak poproszę, ale malutko" trzy minuty później: "poproszę dolewkę..." ;(
Uwielbiam zapach parzonej kawy, szczególnie rano
A ile to jest kilka w Twoim wykonaniu ?
Ja ostatnio kawę piłam w święta Bożego Narodzenia:-))
>Mam słabość do książek

Mój kolega też ma - zdecydowanie nie tylko babska słabość ;)
Mam podobnie - uwielbiam książki od dzieciństwa. Za każdym razem mówię sobie, że tyle mam ich w domu do przeczytania, ale co rusz wracam z kolejną lub zamawiam w sieci...
no tak ...pięć ;) ale słabych:)
@Ilona - ja jakiś czas temu kupiłam 3 albo 4, nie mogłam się oprzeć. Założyłam raz albo dwa i teraz ich żywot jest w szafie ;-) Zatem zastanów się, czy będziesz nosiła :-)
A z typowo babskich to niestety najbardziej torebki :/
no tak... zapomniałam o torebkach.... :-)
k.a. Pięć ? To chyba serca nie masz :P

Majka, te co obecnie mam, noszę wszystkie, a nawet jedna w sobotę zużytkowana została :D tzn na straty poszła, wypadek przy pracy ;( a taki piękny malinowy kolor miała ;(
Bosz, to mało kobieca ze mnie kobieta ;)
@Ilona - to na pocieszenie.... trzeba kupić nową ;-)
U mnie było długo długo nic poza książkami, aż poznałam świat torebek ;)
Vilette, jeżeli Ty jesteś mało kobieca, to ja nie powinnam wychodzić z domu, bez worka na sobie:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dobra, przyznam się. Lubię kupować lakiery do paznokci, choć nie znoszę samego procesu malowania ;)
Paznokcie uwielbiam malować:-) szkoda, ze do pracy nie mogę mieć wymalowanych
Ja mam dwie lewe ręce, więc malowanie paznokcie jest męką i szukam tylko i wyłącznie lakierów, które kryją już po jednym pomalowaniu :)
Dziewczyny, chłopaki - choć początek nie był zbyt optymistyczny, cieszę się, że wątek się rozwinął. Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi i całą rozmowę. Miło mi było choć odrobinę Was poznać wirtualnie i mam nadzieję, że uda mi się przy którejś okazji spotkać się z Wami osobiście. Spokojnej nocy i na pewno do przeczytania :)
Ja zawsze maluję dwa razy i dwa razy się wkurzam ;)

Do miłego, dobranoc :)
Myślę, że negatywnie odebrano Cię z tego powodu, że ktoś pomyślał, że jesteś wścibska, albo wytykasz innym to, ile czasu spędzają na forum.
Było miło, odzywaj się częściej i dozobaczenia:-))Dobranoc
Oj to musiałabym zacząć wytykanie od siebie samej - duuużoooo czasu ;)
Mam to szczęście ostatnio, że ilekroć zaglądam na Forum trafiam na wpisy o butach :) Jak mogę w takiej sytuacji się nie odezwać ;)
Mam podobnie jak Ilona... kocham buciki. Prawie każdy model, a w szczególny sposób szaleję na punkcie pantofli na obcasie. Para pięknych szpilek potrafi podnieść mi poziom endorfin :)
To moja nawiększa typowo kobieca słabość.

Ilona łaczę się z Tobą w bólu po stracie malinowej sukienki ;)

Trafiłam tu już dość dawno temu, czysty przypadek. W tej chwili mogę napisać, że jestem starym użytkownikiem bardziej niż stałym :D
Zaglądam, bo zawsze jest tu ktoś z kim lubię rozmawiać.
To miejsce jest specyficzne, głównie z tego powdu, że bez większego problemu można znajomość internetową przenieść na grunt realny. Ludzie tu bywający są tak bardzo różni, że każdy może znaleźć osobę z którą znajdzie wspólny język.
Nie szukałam miłości ani przyjaźni. Znalazłam osoby, które mają coś ciekawego do napisania. Nawet powiedzenia :)

Villette, a że tak zapytam, być może z zaskoczenia, czytujesz czasami książki religijno-historyczne? Bo proponuję Ci ,,SZATA" i ,,WIELKI RYBAK". To takie dramaty. Fajnie się je czyta. Chyba, że już je czytałaś.
Freewolny, Wielkiego Rybaka czytałam bardzo dawno temu, Szaty nie. Ale żadną dobrą książką nie pogardzę, niezależnie od gatunku :)
Vi. Ostatnio oglądałem film (jakieś 2 tygodnie temu) pt.Tunika(Szata). I mogę powiedzieć tylko, że to nie to samo co książka. Książka zawiera więcej szczegułów. A tak ogólnie to nie jestem molem książkowym, to już misi być ciekawa książka.
Tak to bywa z adaptacjami, wszystkiego nie da rady zawrzeć w filmie. Choć mam swoje ulubione ekranizacje :)

No ja to jestem molem książkowym, ale to pewnie już wiesz ;)
@Karro:

W drugiej połowie lat 90-tych i później byłem aktywnym uczestnikiem pl.regionalne.trojmiasto (kto jeszcze pamięta, co to usenet? ;)
Potem za bardzo nie było czasu.
Ładnych kilka lat temu zacząłem regularnie czytywać trojmiasto.pl ale moja aktywność ograniczała się do komentarzy pod artykułami.
Później zacząłem korzystać z Forum.
Pierwszy raz zalogowałem się dość późno.. a i teraz baaaardzo rzadko się loguję.
Przez kilka lat moja praca w 80% była przy kompie. Zawsze w którymś oknie było odpalone Forum. Wówczas przestałem się logowąć, żeby nie sprawiać wrażenia, że siedzę na nim 24/7 :D
Obecnie cierpię na chroniczny niedoczas i na Forum jestem z doskoku. Głownie późnym wieczorem.
Mogę zaryzykować twierdzenie, że osobiście znam chyba najwięcej Forumowiczów. A w znacznej mierze, z peselami włącznie ;D
>z peselami włącznie

Sadyl, no nie mogłeś się nie pochwalić, prawda? ;)

P.S. A ja znam pesel Sadyla :P
> P.S. A ja znam pesel Sadyla :P

ZUS też zna :D
Tylko że Sadyl nie wierzy w lecznicze działanie ZUSu, jak Tekwar ;)))
> Sadyl nie wierzy w lecznicze działanie ZUSu

Nieprawda.
Wierzę, że ZUS (jako organizacja przestępcza, na szczęście: niezbyt zorganizowana!) leczy!
Ze złudzeń :D

Choć niektóre jednostki ZUS-u mają też inne lecznicze właściwości.... ;]
>Choć niektóre jednostki ZUS-u mają też inne lecznicze właściwości.... ;]

Na przykład? :]
@μ:

Znasz odpowiedź spoza Forum.
Tutaj innej nie będzie.
> Tylko że Sadyl nie wierzy w lecznicze działanie ZUSu, jak Tekwar ;)))

Grunt, że ZUS wierzy w nich :)
...z peselami włącznie

Ale tak na pamięć? ;)
Vi, to tylko przechwałki, na pamięć tylko pierwsze 6 cyfr, a reszta w komputerze :)
Kurka, ja nawet swojego nie pamiętam w całości ;)
Ja pamiętam swój i dzieci. Innymi sobie głowy nie zaśmiecam :)
@μ:

Nie przechwałki.
Swój i przynajmniej dwa cudze pamiętam :D
a ja ....niech sobie przypomne-
wertowałam ogłoszenia
nic ciekawego nie znalazłam wiec zajrzałam na forum

no i ...wodza Halewicza pierwszego poczytałam-
potem skomentowałam Crossa
-guru:)
(on pewnie tego nie pamieta..ja zreszta tez-co, w czym ?:))
potem wkurzyłam sie na jakas siostre komentujaca zachowanie rozwrzeszczanych maluchow

a potem --patrze--jakis" Sadyl"
nick taki podejrzany...czytam pana -----sprawdziło sie:)pp
potem Antyspołeczny---2 twarze--w jednej sie zakochałam ....pp

no i nie wiem czy przypadkiem nie nakrzyczałam na kuzyna
a on tez nie wie-czy @ nie kuzynka????

no i w wiekszosci pisze ..z samotnosci
chociaz wokół mnie pełno ludzi...
----------------------
Tekwar--pozdrawiam..pamietaj o wspomagaczach przy problemach z metabolizmem glukozy
moj 1-y tez miał,dziedziczna]
pau de arco,zielona herbata..

słuzba zdrowia .paranoja ale chciałabym w koncu sie znalezc sie w szeregach tej mafii
Dzień dobry. Czyli każdy z Was już trochę na tym forum "siedzi" :) isztar - ta samotność... Miłego dnia
> patrze--jakis" Sadyl"
> nick taki podejrzany...czytam pana -----sprawdziło sie:)

Wrrrr... :/
A jestem jedyną osobą na tej planecie, która rozumie, co piszesz, bez wspomagania farmakologicznego, ziołowego czy używania destylatów ;]
Isia, aleś niewdzięczna..buuuu... :D
Witaj. Jak długo funkcjonuje to forum, orientujesz się? Na pewno Twój nick widziałam kilka razy pod artykułami.
Na HP najstarsze wpisy są z września 2000r. A ile funkcjonuje forum... nie mam bladego pojęcia :)
No i od tego roku hula hp, najstarsi tu z obecnych to Manson i Stworek vel Stvoriczko. Oraz c. Zanim powstała światłowodowo-staelitarna sieć żyliśmy w gazecie w dziale hp.

ps. kiedyś było nas tu więcej :)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Stwór to nie jest taka stara, długa owszem, ale stara? :-)))

Ja faktycznie pierwszego wpisu dokonałem jakoś tak w drugiej połowie 2000. No to jestem stary :-)))
Bosch.. ależ starcy ;]
Ty, jak rozumiem, konserwujesz się w żywicy.
C w spirytusie ;)
A w czym Stvorek? ;>
Sadyl, jak zazdrościsz, to Manson może Cię... zawekować :P
"Zjadłem jego wątrobę z fasolką, popijając zacnym chianti"

Moja jest od dawna niejadalna, zatem mogę się czuć w miarę bezpiecznie ;)
A na Sforę napuszczę mojego owczarka kaszubskiego. Sfora zdechnie ze śmiechu :D
>Sfora zdechnie ze śmiechu :D

Raczej wpadnie po uszy na widok księżniczki ;)
Stworek?
Kiedyś w bakteriach na univerku, ktorego nazwy nie podam, gdyż stara brać ma zasady.

ps. nie poznacie nas, jesteśmy elitarnym kręgiem. Nieliczni mają szansę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wypraszam sobie, ja zeszczuplałem i nie jestem już żadnym kręgiem.

Stwór faktycznie się konserwuje w mikrobach. Stąd ma zębiska i jest jadowita. Ona po prostu przyswaja wszystko to co próbuje ją przyswoić.

Niby noc, ale idę pożywicować trochę sosen :-)))
Ty schudłeś??
Faktycznie długo Cię nie widziałem więc, abym znowu uzmysłowił se, że wegetarianie bywają zaopatrzeni przez naturę w mniejszy " brzuchol". ;)

Poczekaj na wiosnę z brzozy można puścić sok.
A Stvoriczko nie wywołuj.
Jeszcze się pojawi na horyzoncie.
Brrrr
> Niby noc, ale idę pożywicować trochę sosen

Sprawdzałem w wyszukiwarce Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej.
Nie ma zawodu "nocny żywicant". Pracujesz nielegalnie ;]
> Stwór (..) ma zębiska i jest jadowita

Tak zupełnie btw: wielokrotnie widziałem autko, chyba Golfa, z awatarem Stvorka na nalepce z tyłu. Najczęśćiej we Wrzeszczu.
Ale .. za kierownicą był facet :/
Czyli to raczej nie był stvorkomobil :)
I weź tu gadaj z miastowymi, Manson.
Oni nawet kiepskie poczucie humoru miewają.
Zazwyczaj.
Z naciskiem na zazwyczaj.

ps. ech poszedłbym na wódkę w las, ale Ann śpi a ja nie wiem gdzie klucz od drzwi.
Sadyl przeciez drocze sie:)

tak wogóle to bym cie---
jesli nie mozna zjesc-

a polizywalny jestes?pppp
To poproś Anię o zapasowy, skoro jesteś takim częstym gościem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
> polizywalny jestes?

http://www.youtube.com/watch?v=bmOKazpuSdM
Polizywalny....:))))....muszę zapamiętać;)...Isztar jesteś niesamowita:D
...nie poznacie nas, jesteśmy elitarnym kręgiem. Nieliczni mają szansę.

Mnie się udało raz, ale czy będzie następny to nie wiadomo.
>polizywalny jestes?

Lizak o smaku nikotynowym - Sadyl, wybacz, ale 1000 zł. na fajki miesięcznie mówi samo za siebie ;););)
Vilette.
Spadówa od mych relacji z Ann.

Sarkazmy, głupie słodkopierdzące uśmieszki, tudzież brak umiejętności zrozumienia mego poczucia, cokolwiek dziwnego, humoru schowaj głęboko se w przepastną niczym torba kangura kieszeń.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie oceniam Twoich relacji z Anią, nic mi do tego.

I oczywiście spadam, wedle życzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nie napisałem "spadaj".
Napisałem "spadówa".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale znaczenie podobne.
Ale były dwie.
Jedna dawała druga nie.
Strofujesz...?
Vilette.
Ann kazała, mnie się poprawić, gdyż jak rano wejdziesz i przeczytasz com nabazgrolił to możesz mieć kiepski dzień.
Już nie będę bazgrolił.

ps. przez jakiś czas.
Już poszło panie C:P....komu jak komu ale Vi takie bazgroły zupełnie się nie należały:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
To było profilaktycznie hyhyhyhyhyhy nie znacie starego japońskiego porzekadła?
otóż Japończyk bije swą żonę 5 dni w tygodniu. I nawet jeśli czasem sam sobie zadaje pytanie na co tyle wysiłku marnuje to..... jego żona zna odpowiedź.

;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Doprawdy, C, jak mogłeś, szlochałam całą noc w poduszkę, rano wstaję, oczy zaspane, twarz zapuchnięta, cera blada a w głowie gonitwa myśli, ręce się trzęsą. Teraz nie tylko będę miała zły dzień, ale i zły wygląd, i jak się dziś ludziom pokażę, wszak do kina dziś idę? Wszystko to Twoja wina.

;)

Pa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie płacz mi siostro przez chłopa
nie zasługuja:):)
wiem,ze same leca...:(

ogarnij sie sie prosze japonczykowi izageri miedzy nogi i zabierz mu kija- obij karoserie
niech on teraz płacze!

tych lizaków jest poł swiatu:)pp
niektóre sa nawet długie,grube i krecone.......

czasem zdaje mis ie jakby benny hill we mnie wstepował...dziwne uczucie
Ja nie płakałam. Ja szlochałam. A to jeszcze gorzej.

;)
Vilette, nie warto było płakać, już wszystko dobrze:-)
Isztar, I law ju!! jesteś niesamowita:-)))
Graszka nic z tego -----nadal wole facetów:):):)
Isztar ja też, mimo że czasem się przez nich szlocha.
Jedyne, co warto ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI

Ale dopiero po kinie ;)
Ten kwartet to mistrzostwo świata:)))
Vi...tak,po kinie,wespół w zespół;)
Tak, w miłym towarzystwie lepiej smakuje ;)
wspaniałe teksty i ..w tym własnie faceci sa niezrównani
babskie wykonanie skeczu czy piosenki z nim to nie to

Haneczka z tym niesamowitem lwowskim"l"
tez to lubie:)
ckni sie za temi czasami o miłosci tkliwie

opiewajacym-
nie to co teraz----bdsmy i playboye

ihttps://www.youtube.com/watch?v=OYkFiUsEQ8U

jakby co to Ordonówna---Miiiillllosc ci wszyyyystkooo .....
ech
Hanki Ordonówny lubię jeszcze to :

http://www.youtube.com/watch?v=EUrx7tESTWA
za filmem jestem srednio
ale te melodie i ten klimat--przepiekny
czasem mi sie zdarza wariowac w wannie
akustyka...tobie tez?
za filmem jestem srednio
ale te melodie i ten klimat--przepiekny
czasem mi sie zdarza wariowac w wannie
akustyka...tobie tez?
Nie mam wanny, więc sobie w niej nie powariuję :)

Lubię kino przedwojenne, bardzo, zresztą widać po avatarze ;) Oglądam, kiedy mogę, czekam teraz seanse odnowionych cyfrowo wersji.
pod prysznicem-

singing and ..dancing in the rain....
or stepping
bez mydła ofc.

https://www.youtube.com/watch?v=CTHycKz70HI
To ja wolę przed lustrem, przynajmniej można bezpiecznie poćwiczyć choreografię ;) A rano śpiewam zawsze to ;)

http://www.youtube.com/watch?v=qu4v5hB1dKk
swietne i jacy oni zwinni

a kto u nas najlepiej stepował i miał ambicje cos stworzyc w tym temacie...wielki musikhall ,,,i niewiele z tego nie wyszło
a szkoda
no kto?
> czasem zdaje mis ie jakby benny hill we mnie wstepował...dziwne uczucie

Hmmm.. Nie znam nikogo, w kogo wstępował Benny Hill, zatem trudno mi zrozumieć to dziwne uczucie.
Ale.. jesli jest ono dla Ciebie nieprzyjemne, to zanim Benny Hill w Ciebie wstąpi, załóż nogę na nogę ;]
---zalozyc noge na noge w siadzie czy stojac i pochylajac sie?:)p
> stojac i pochylajac sie?

Taki ersatz nieużytku? ;>

Ale i tak synapsy zadyszki dostały :D
> Ale i tak synapsy zadyszki dostały :D

Dobrze, że synapsy a nie Ty, bo byś jeszcze zawału dostał :P
Btw, zakupy w biedrze muszę Cię strasznie męczyć, tyle tam takich...synapsów...zmień na almę, bezpieczniej :D
> zakupy w biedrze muszę Cię strasznie męczyć, tyle tam takich..

pokus? ;)

> zmień na almę

Niestety.. nie mam w najbliższej okolicy :/
a co, w almie jest męska obsługa czy jak? ;P
Mikro, w almie nie kuszą, przynajmniej nie zauważyłam a lubię patrzeć na ładne panie :d:d:d
A w biedrze kuszą? Kurcze, muszę zwrócić uwagę ;)
Kiedyś Sadyl pisał, że dzień bez biedry to dzień stracony więc to tylko moje domniemanie ;)
Ale jak coś, w mojej nie ma na co paczeć ;)
"...a lubię patrzeć na ładne panie :d:d:d"

Ja też. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Cross, a znasz kogoś, kto nie lubi? ;)
Słonecznego i satysfakcjonującego dnia Wam życzę :)
A ja to na forum jestem króciutko. Niedawno wdepnąłem na to trojmiejskie. I wiesz co? fajnie tu jest, kurdeczka. W pierwszej chwili to myślałem, że potrzebujesz do jakiejś pracy magisterskiej, czy coś takiego. Ale fajnie, że jesteś po prostu ciekawa opinii. Sam nie mam pojęcia ile czasu mogę tutaj spędzić.
"...że potrzebujesz do jakiejś pracy magisterskiej..." , tak to wygląda ;)
Bo nikt raczej nie zaczyna korzystania z forum od pytania typu "Kim jesteście?" czy "Ludzie ! Czemu jeszcze nie śpicie ?". ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
o tym samym pomyślałam, ze jakaś praca:) może nie koniecznie magisterska, ale rozpatrywanie tematu pod kątem zawodowym :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
O rany, k.a. - ktoś cię "zminusował" za to, że myślisz ;) Uważaj na drugi raz ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
K.a ode mnie masz łapkę w górę:-) chociaż przyznam, że moja myśl była inna:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dobry wieczór. Absolutnie pytania, chęć poznania Waszych opinii itp. nie mają związku z ankietami, materiałami do jakichś zaliczeń, czy kwestiami zawodowych. Po prostu od zawsze miałam wiele różnych przemyśleń dotyczących ogromu tematów i chętnie poznaję podejście innych. Ludzie chwilami niesamowicie mnie zaskakują, czasem wprowadzają do "mojego świata" ciekawe poglądy, nad którymi się pochylam, a w wielu sytuacjach sprawiają, że zastanawiam się, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z Nimi ;)
"sprawiają, że zastanawiam się, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z Nimi ;)"
I jakie zwykle otrzymujesz rezultaty tych rozważań ? ;)
@Graszka ;"chociaż przyznam, że moja myśl była inna:)" - efekt - kilka w dół. Było się nie przyznawać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Poza skrajnymi przypadkami, rezultaty są następujące - jestem tolerancyjna, więc nie określę czegoś innego debilnym, durnym itp., ale utwierdzam się często w przekonaniu, że trochę nie pasuję do obecnych czasów w pewnych ich aspektach. Aczkolwiek dobrze mi z tym :) Ale czasem pada to zdanie "coś tu z kimś jest nie tak" i nie myślę wówczas o sobie :)
"coś tu z kimś jest nie tak" - i na tym koniec ? Czy może udało Ci się wywnioskować czasem "co" z kimś owym jest nie tak ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
np co z ex jest nie tak ?

taki test
Ależ oczywiście :) Wszystko zależy od przedmiotowej kwestii - czasem nie roztrząsam, czasem drążę, a są i przypadki, że długo dyskutujemy i staramy się dojść do sedna takiej czy innej opinii, poglądów itd., żeby mieć jasność dlaczego jest akurat tak, a nie inaczej :)
A kto powiedział, że z ex jest coś nie tak? ;) Ja nie, a za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)
@wdr
Wiedziałem, że do tego dojdzie ale może dajmy jej trochę czasu bo materiału zebrało się sporo ;)
"za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)". Aż tak jesteś nieodpowiedzialna ? To nierozsądne.
wszyscy wiedzą że ex ma "feler" , teraz znajdź go i dojdź do sedna dlaczego tak jest , zobaczymy czy nadajesz się na forumowego psychoanalityka :P
Ale nie spiesz się..;) Oprócz 'feleru" ex ma jeszcze inne przypadłości np. dwie takie na "h", o których wszyscy wiedzą - ale analizę tychże akurat możesz pominąć o ile jednak Ci spieszno ;)
Jeśli wygodnie Tobie tak sobie to interpretować, proszę bardzo ;)
No tu akurat interpretacje to podstawowe narzędzie prowadzenia dyskusji bądź innej formy wyrażania własnych opinii ;)
~wdr - nie aplikuję na stanowisko psychoanalityka :) Być może czas przybliży mi sylwetkę ~ex, ale czy owe "felery" mają aż takie znaczenie?
Oj, sylwetka to akurat najmniejszy problem ale lepiej jej sobie za bardzo nie przybliżać. Jak się okazuje dla niektórych niezainteresowanych-zainteresowanych mają (felery) rangę ludzkich spraw ostatecznych.
Cóż - jakoś nie czuję parcia na poznanie "felerów" :)
Uff ;) Znaczy ,że jesteś (jeszcze) zdrowa :) W takim razie bez obaw mogę Cię powitać ale tylko w swoim imieniu ,za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)
Dwa felery na "h"- cóż, od hemoroidy powstają czasem od praktyk homoseksualnych. ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto pamiętać też, że dla jednego coś będzie felerem, dla innego zaletą, a dla jeszcze innego kwestią zupełnie neutralną :)
@ex "Uff ;) Znaczy ,że jesteś (jeszcze) zdrowa :)....."

To nie znaczy że jest zdrowa, to znaczy że szuka akceptacji bo chce się zaaklimatyzować :P

@Karro
A na co czujesz parcie ?
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
> za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)

Dobrze byłoby, gdybyś czuł się odpowiedzialny chociaż za swoje opinie :/
O rany, Wdr, masz avatar ;) Co się stało?
@pasterz kóz
A tego nie wiedziałem ;) Powinno mieć to dla mnie jakieś znaczenie ? ;)
"Dobrze byłoby, gdybyś czuł się odpowiedzialny chociaż za swoje opinie :/" - no to nieuważnym jesteś czytelnikiem tudzież wybiórczym bardzo ;)
Stało się - blokada.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
Znowu? Pecha masz :)
Oj, do poszukiwania akceptacji to mi daleko :) Jestem, jaka jestem, Wy także - nie znasz mnie, ja Ciebie. Czy ktoś każe nam się lubić, tolerować, akceptować? Nie :)
Czuję parcie na codzienny spokój, bo mi go brak.
"Czy ktoś każe nam się lubić, tolerować, akceptować? "
Oj, zdziwisz się o ile prędzej nie czmychniesz ;)
Mam być w gotowości na jakąś komisję, nakazy, rozkazy, castingi wzajemnej sympatii? ;)
Poczekaj chwilę, a usłyszysz o Grupie Trzymającej Władzę ;) Na Forum oczywiście ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
A GTW pobiera jakieś składki, dba o swych podwładnych, daje talony na wczasy itp.? ;)
Nic mi o tym nie wiadomo ;)
"...nie znasz mnie..."

powiem tobie jedno nie uwierzyłabyś ile razy już to słyszałem* ;P - wniosek , może nie jesteś wyjątkowa :P , a jak nie jesteś wyjątkowa to może w jakimś stopniu mam już jakiś obraz ciebie wyklarowany ? ;P

*- (mikro,vilette,ilona,isztar, ruda i pontiac chyba też itd itp )
Wdr, szansa zawsze jest. Może kiedyś ktoś napisze : znam Wdr'a :)
Pozwolę sobie nie poruszać wątków wyjątkowości, bądź jej braku :)
Znam Wdr`a. Mówisz i masz ;)
Jakoś Ci nie wierzę ;)
I widzisz ? Znasz mnie :]
> "...nie znasz mnie..."
powiem tobie jedno nie uwierzyłabyś ile razy już to słyszałem* ;P
*- (mikro,vilette,ilona,isztar, ruda i pontiac chyba też itd itp )

Ale, że ja tak mówiłam ? Nie sądzę ;]
No właśnie, wdr, zapędziłeś się w wyliczeniach :)
Jemu chyba chodziło o auto bardziej.
Wdr , czyżbyś wymieniając rudą , miałeś na myśli moją skromną osobę ? :)
...nie wiem o co chodzi????;)
a jak tak- to
pewnie chodzi o pieniadze!

watek sponsorowany????ppp
jakas afera w która Wdr probuje wkrecic rudą Ruda
i reszte Pasteli??pp

jakby co ja niczego nie podpisywałam:):)
Czemu sponsorowany ? Co chcesz przez to powiedzieć ?
No właśnie zastanawiam się , w co Woder chce mnie wkręcić :/
Zapytaj ishtar bo najwyraźniej ma sugestie. Brzmi jakby wiedziała o co chodzi ;) Nie pierwszy raz zresztą ;)
te tee! ex ! miej sie na bacznosci-
ty tu jakies malwersacje robisz..a moze nawet przekret na wielka skale
ale ci ie wyjdzie!nu nu!
jak sam widzisz -wiem!
wiem,ze
byłes u lekarza!!!!!!!!!!!!!
ppp
i wiem co roooobbiłes!

ppp
Co robiłem ? ;)
Matko - toć to jeszcze nawet nie sobota ;)P
Poczekaj - bo nie wiem czy dobrze rozumiem: " te tee! ex ! miej sie na bacznosci-
ty tu jakies malwersacje robisz..a moze nawet przekret na wielka skale
ale ci ie wyjdzie!nu nu!
jak sam widzisz -wiem!
wiem,ze
byłes u lekarza!!!!!!!!!!!!!
ppp
i wiem co roooobbiłes!

ppp
"
a co robiłeś ex ? ;):)))
No fakt , wspominałem o sprzątaczce ;)
Nie mam pojęcia ale ishtar brzmi jak UT chwilami. Ten sam chaos w wysławianiu się....hmmm Może zazdrosna.
hehehe;)
;) W każdym razie - baby są jakieś "inne" ;)P
@k.a. "a co robiłeś ex ? ;):)))"
Ale gdzie ? Kiedy ? ;)
baby tak ;)) dlatego szukaj kobiet :)
"i wiem co roooobbiłes!" zapytałam bo nie wiem, czy Ty też wiesz ? ;):)))
A są takie ? Jeszcze żywe z krwi i kości ? ;)
Bo nie szukam a zawsze się jakaś...zakocha czy jak tam. W sumie mężczyźni też na mnie leća.. vide Cross (fuuuj) .
hahaha ex :) teraz nowa moda, moze nawet nie wiesz, ze lubisz ...? :) pomyśl, przeanalizuj... ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale, że co..powinienem ? ;)
Wyjaśniłem ;)
Moda Cross`owi akurat służy bo on jak złapie trend to się go trzyma choćby nie wiem co ;)
Dobrze, że nie widziałaś mnie w sukience a ja Ciebie w koszuli ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FOHLfnUkfl0
Wychodzi na to że 15 lat tu piszę, a jeszcze się nie zarejestrowałem :)
Patrz lepiej co się dzieje na dziale rodzina i dziecko. Jakieś zatrzęsienie :-P Przed południem odpowiadalam jeszcze na post, który już w tej chwili jest na 5 stronie ;-)
Niulka zaczyna się zadomawiać (żeby nie napisać: zagnieżdżać lub wręcz: kokosić;) na suwaczkach ;]
Nie, dzięki, Sadyl :-) wrzuciłam tam wątek i nie mogłam go za godzinę znaleźć, już na 2giej stronie był. Przeraziło mnie to tempo dodawania postów ;-)
Suwaczka nie mam zamiaru zakładać, nie robią mnie takie rzeczy. Jak widzisz, ciężko mi nawet się zalogować jak coś piszę na forum :-P

Ponti, zazdrościsz im? Ja nie :-P
Jak widać niektóre mamy, bądź też przyszłe mamy mają dużo czasu.....;)
Tylko pozazdrościć ;)
Ja też kiedyś byłam na suwaczkach, Sadyl z resztą pamięta chyba:-) nawet suwaczek miałam:-))))
Każdy ze swoim czasem może robić, co tylko zechce :)

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
gorzej gdy ktos przejawia zapedy, idace w kierunku zarzadzania nie swoim czasem ;)
Nie mam nic przeciwko zarządzaniu odrobiną czasu mojego męża, by np. wyrzucił śmieci, dał zwierzakom jeść lub umył po sobie szklankę ;) On na szczęście także nic przeciwko nie ma.
@Karro
jestes pewna, ze twoj maz nie ma nic przeciwko? ;) bo fakt niepokazywania po sobie, wcale nie implikuje rzeczywistego braku obiekcji :D
mmm, zasiałeś w Karro ziarno niepewności ;)
Może mąż Karro gotów jest poświęcić swój osobisty czas, aby wspólnego było więcej ;)

Myślę mmm, że może być gorzej, gdy osoba, której te zapędy dotyczą nie potrafi ich ostudzić. Zastanawiam się skąd u Ciebie taki pomysł ;)

@Mikronezja
bedzie rozmowa po pracy :D

@sissel
'Może mąż Karro gotów jest poświęcić swój osobisty czas, aby wspólnego było więcej' - to sytuacja ze swiata idealnego, ktory mowiac delikatnie, w wiekszosci przypadkow, znacznie rozni sie od tego rzeczywistego ;)

'skąd u Ciebie taki pomysł' - masz na mysli 'fakt niepokazywania po sobie', czy 'zarzadzania nie swoim czasem'? ;)
>bedzie rozmowa po pracy

Już się boję :P
@Mikronezja
to maz Karro powinien sie bac :D
ups, a już myślałam, że mi się za coś oberwie ;)
mmm, świat jest idealny, tylko ludzie są bardzo nieidealni :)

Taka refleksja odnośnie zapędów wobec cudzego czasu. Domyślam się, że z obserwcji :)

@sissel
a to ludzie nie tworza swiata? ;) chyba ze mowimy o swiecie w sensie natury?
obserwacja sama w sobie nic nie znaczy, gdy nie idzie za nia wyciaganie wnioskow... bo jak wiadomo czlowiek w 99% przypadkow nie uczy sie na bledach innych ;) w ten sposob, dopelnilo sie kolo i potwierdzilo twoje przypuszczenie, ktorego skutkiem bylo zadane pytanie ;)
Gorzej, mmm, gdy ludzie marnują czas na bzdury, a później "premierze, jak żyć?" i pretensje do całego świata. A powiedz komuś takiemu, że jest takie i takie rozwiązanie, tylko trzeba wokół tego pochodzić, poczytać trochę i zainteresować się to on już nie ma czasu. I jego czas i nie zarządzaj nim. A później "premierze jak żyć" i kółko się zamyka.
@Niulka
bo 'bzdury' to pojecie mocno subiektywne ;)
Gdybym miała cień wątpliwości w kwestii tego, czy mąż ma coś przeciwko, nie napisałabym, że nie ma :) Akurat dzięki temu, że każde z nas ma swoje obowiązki i wykonujemy je bez narzekania, potem mamy czas na wspólne przyjemności.
Dodam, że jeśli czasem nie chce się nam czegoś zrobić (jeść zwierzakom dajemy zawsze, także, gdy pojawia się wielki leń ;) ) to tego nie robimy akurat tego dnia, tylko odkładamy na dzień kolejny - nie będziemy niewolnikami obowiązków, przy których późniejsze ich wykonanie świata nie zniszczy ;)
Normalnie aż ciężko się z Tobą nie zgodzić, mmm ;-)
@Niulka
a przeciez tlusty czwartek dopiero jutro :D
Nigdy nie wiem kiedy jest, zawsze o nim zapomnę :-P
Zawsze w czwartek :P
No ale to chyba nie znaczy, że w każdy???
Witam Pączusie , co tam dziś na wokandzie ? ;)
>No ale to chyba nie znaczy, że w każdy???

Żartowałam przecież, jasne, że nie w każdy - chociaż jak ktoś ma słabość do pączków, to może udawać co tydzień, że jest Tłusty Czwartek ;)))
hej--ja wole faworki
ale w poblizu nie ma ani wody ani spirytu ani ajerkoniaku
nie wiedze tez zwyklego octu :( i co z tym fantem zrobic
a paczki?
ma ktos pewny nieskoplikowany sposob? ..tylko bez serka homog.bo tez nie moge wyszukac nic podobnego w tej krainie kanałów
Mikro, będzież robić chruściki albo pączki?
Isztar, może oponki pieczone?
http://przepisyjoli.com/2014/02/oponki-pieczone/
Nie będę robić, pączki kupię, na faworki nie mam jutro czasu...
Ale za to w miniony poniedziałek świętowałam Światowy Dzień Pizzy i zrobiłam pyszną pizzę :)
nie wiem czy z drozdzami nie bedzie problemu..ech
o krupczatce nie ma mowy
a one beda takie gniotowate wtedy bo to chrakterystyczne takie kruchsze jest ciasto wtedy...

nie wiem ..co mozna dodac z alkoholu do ciasta na chrusty?

kiedys zrobiłam ajerkoniaku(jest przeciez na spirycie) i były super
na occie nie przepadam..ale nawet tego ni ma...
Mikro, ja też świętowałam dzień pizzy, zrobiliśmy jej tyle, że dwa dni ją jedliśmy:)
Isztar, alkoholu daje się po to, by pączki lub chruściki nie sączyły tyle tłuszczu podczas smażenia.Do chruścików możesz dać alkoholu, byle nie piwa haha:-))
A moi miała pizzę dzisiaj :)

Ishtar, dodaj spirytusu, nie sknerz :) Każda wiedźma ma spirytus w schowku do warzenia swoich diabelskich delicji więc nie ściemniaj, że Ty nie :-)))
Ja też w poniedziałek jadłam pyszną pizzę, którą zrobiła Mikro :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Popatrz, Majka, dwie osoby się nie zgadzają z Twoją opinią - albo też jadły moją pizzę i im nie smakowała, albo uważają, że nie jadłaś jej ze mną ;)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A może to z zazdrości? ;) Że się nie załapały ;)
Może? Ciekawe kto to... ;)
Manson...kiedys były ziola i pajeczyna i zaklecia
dzisiaj jest mind cont
Manson...kiedys były ziola i pajeczyna i zaklecia
dzisiaj jest mind control i wiedza na temat białka --z pajeczyny i lizozymu ze sliny---co razem jest jedno i to samo
wszystko to jest bardzo interesujace dla mnie..

moze wiec zaczyn kiedys tam w innym wcieleniu był:):)
nie moge tylko znalezcz skutecznego i prostego sposobu na automatyczne szkodliwe "rzucanie " złosliwosci
ciagle w lustrze z czterech stron swiata nie mozna chodzic!:)no pp

nie jestem w domu---
ludzie w Polsce jest wszystko i jest piekna...spiryt,przyroda,wodka w nocnych sklepach i prezewatywy w dziennych
docenmy to

tylko za mało zyczliwosci i uczciwosci:(
Dlaczego zwracacie uwagę na minusy vel łapki w dół ? Dajecie radochę tym co to robią, a po co, skoro pizza podobno była dobra :)

Z racji niskiego przyrostu naturalnego, w Polsce prezerwatywy mogłyby nie istnieć :P

Aaaa, Mikro samolubie ;) zamiast chwalić się kolejną pizzą dałabyś przepis :D
Mogę Ci przesłać na maila, jak chcesz :)
> prezerwatywy mogłyby nie istnieć

Też tak uważam, choć nie z troski o demografię :D
Zapewne nie Ty jeden ;)
a z jakiego powodu?
Pontianac, użyj wyobraźni, można wymyślić co najmniej 3 :)
Mikro, dzięki :)

Sadyl, czy Ty zawsze musisz pod wiatr ? :D
Pochwal się, jak już zrobisz :)

>Sadyl, czy Ty zawsze musisz pod wiatr ? :D
Zawsze? Czasem nie sikaj pod wiatr :P
> Czasem nie sikaj pod wiatr :P

Się wie! Można sobie lub komuś oko lub ucho upaćkać :D
Mnie interesuje powód jeden i konkretny. On dużo mi powie o danej osobie, a takie gdybanie i domyślanie się jest mało konstruktywne ;)
Interesujące - prowadzisz jakieś badania społeczne na ten temat? ;)
Tak, "zachowania seksualne sadyli" ;)

Żartuję oczywiście. Temat rzeka :)
@Ponti:

Ale to Ty chcesz wiedzieć a nie: ja mówić ;)
Zatem zarzut niekonstruktywności jest nieco nietrafiony :)
> "zachowania seksualne sadyli"

l.mn.? ;>

> Temat rzeka

Schlebiasz mi :D
Sadyl, to jest Was dwóch? Czy więcej? ;)))
> jest Was dwóch? Czy więcej?

Mało Ci jednego? ;>
No, wiesz, ten drugi zawsze może być pod jakimś względem fajniejszy :P :P :P
Sadyl, mówiąc o konstruktywności miałam na myśli moje gdybanie na ten temat :)

>> Schlebiasz mi :D

Oczywiście, jak większość kobiet, większości mężczyzn w tejże dziedzinie ;)
@ μ:

wrrrrr... ;/

@Ponti:

To fakt. Ale ta większość kobiet, schlebiając facetom, robi to w jakimś celu.
Jaki jest Twój? ;>
>większość kobiet, schlebiając facetom, robi to w jakimś celu

To chyba działa w obie strony? :D
Nazwij to kokieterią Sadyl ;)

Mikro, się pochwalę a gdy nie wyjdzie, też oznajmię ;)
Obstaw to drugie, bo zazwyczaj mój piekarnik przemawia w innym języku niż ja ;)
Oj, tam, demonizujesz ;)
Kobiety robią to aby, nie urazić mężczyzn, z tzw.dobroci serca ;p
Mój cel jest jasny, chce znać powód :D
Powód awersji do gumek? Hmm, ciekawe w jakim celu :P
Już Ci wcześniej napisałam, aleś Ty ciekawska ;)
@Ilona:

Już Ci to kiedyś mówiłem, ale może się przyda innym.
Patent na pizzę w g*wnianym piekarniku:
Trzeba wyłożyć dno piekarnika cegłami szamotowymi.
Nagrzać piekarnik do maksa, tak z dobre pół godziny.. i dopiero pizza do środka.
> Kobiety robią to aby, nie urazić mężczyzn, z tzw.dobroci serca ;p

Litość nad pisklakiem?

> chce znać powód

Ode mnie się go nie dowiesz. Przynajmniej na Forum ;]
>aleś Ty ciekawska ;)

Że niby ja ciekawska? ;)))
Czy litość, nie...raczej zachęta do uwierzenia we własne możliwości ;)

A od kogo się dowiem, tu, na Forum? :D
Ciekawska to mało powiedziane. To już jest wścibstwo ;)
> Że niby ja ciekawska? ;)))

A nie? Ty tak samo jak i ja ;)

Wścibstwo? Mówisz A powiedz B. Prosta zasada :)
Blokada ?
Ufff, jednak nie

W skrócie już teraz
Sadyl pożycz cegły ze swojego piekarnika :P
@Ponti:

Od exa, ale musisz poczekać, aż mu się uda kasę skołować ;]

Choć z drugiej strony, mogę odpowiedzieć za niego.
Nie lubi gumek, bo nie ma nawet okazji sprawdzić, że ich nie lubi.
Zatem nie lubi in spe :D
Ok. Mówię: B ;)))
Oj Sadyl, nie zrozumiałeś mojego pytania.
Nie interesuje mnie powód ex'a tylko Twój.
Wybacz, już nie będę Cie "męczyła" ;)

Mikro - nie Ty :D
> Sadyl pożycz cegły ze swojego piekarnika

Obrażasz mój piekarnik!
Mam świetną kuchenkę z rewelacyjnym piekarnikiem, do którego nie potrzebuję szamotu. Jest rozciągnięta między przyszłą kuchnią, przedpokojem i przyszłą łazienką. A czasami jej kawałek Fiona mi do wyra przyniesie :D
Mikrofala! Teraz mnie rozbawiłeś :D

Ponti, toż to nękanie Sadyla :D
> Nie interesuje mnie powód ex'a tylko Twój

Ja już odpowiedziałem.
A później odpowiedziałem Ci na pytanie:

> A od kogo się dowiem, tu, na Forum? :D
@Ilona:

Nie mówię o mikroweli, która stoi rozkrokiem między pokojem a przedpokojem.
Mówię o kuchence gazowej!
W zasadzie.. gazowo-elektrycznej bo piekarnik jest elektryczny. Z programowaniem, termoobiegiem, grillem i widokiem na morze ;)
Sadyl, a Ty myślisz, że jeszcze coś z niej będzie? Może suka połknęła mniejsze części? ;)
> Może suka połknęła mniejsze części? ;)

Wsadzę Ją za pazuchę na najbliższym MRI.
Odda wszystko :D
Raczej skołuj wykrywacz do metalu i przejdź się po okolicy, trasą spacerów ;)
>Ponti, toż to nękanie Sadyla :D

Jedno pytanie i już od razu nękanie ;) Nękanie to by było, jakbym mu pod oknem stała ;)
@ μ:

Mam wyzbierać wszystkie kapsle? ;)

@ Ponti:

Ip. Bez balkonu niestety :/
Zapraszam ;]
Sadyl, Julią już nie jestem a Ty Romeo pewnie też nie, więc balkon jest zbędny. Rozumiem, że firan w oknach nie ma. Świetnie. Zastanowię się ;)
Pontianac, przyznaj, brakuje Ci długich dyskusji z Kłapouchym, a zastępstwo ciężko znaleźć... ;)))
Tak, Mikro, muszę przyznać Ci rację. Tu, na tym forum mi tego brakuje. Przy okazji niezmiernie też zadziwia oraz niestety utwierdza w przekonaniu, że w swojej prostocie jestem specyficzna.

Dobrze, że K. tu nie ma, bo by miał sporą satysfakcję, czytając co piszę ;)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry