Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie mam nic przeciwko zarządzaniu odrobiną czasu mojego męża, by np. wyrzucił śmieci, dał zwierzakom jeść lub umył po sobie szklankę ;) On na szczęście także nic przeciwko nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gorzej gdy ktos przejawia zapedy, idace w kierunku zarzadzania nie swoim czasem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy ze swoim czasem może robić, co tylko zechce :)

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, dzięki, Sadyl :-) wrzuciłam tam wątek i nie mogłam go za godzinę znaleźć, już na 2giej stronie był. Przeraziło mnie to tempo dodawania postów ;-)
Suwaczka nie mam zamiaru zakładać, nie robią mnie takie rzeczy. Jak widzisz, ciężko mi nawet się zalogować jak coś piszę na forum :-P

Ponti, zazdrościsz im? Ja nie :-P
Ja też kiedyś byłam na suwaczkach, Sadyl z resztą pamięta chyba:-) nawet suwaczek miałam:-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak widać niektóre mamy, bądź też przyszłe mamy mają dużo czasu.....;)
Tylko pozazdrościć ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niulka zaczyna się zadomawiać (żeby nie napisać: zagnieżdżać lub wręcz: kokosić;) na suwaczkach ;]
Patrz lepiej co się dzieje na dziale rodzina i dziecko. Jakieś zatrzęsienie :-P Przed południem odpowiadalam jeszcze na post, który już w tej chwili jest na 5 stronie ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wychodzi na to że 15 lat tu piszę, a jeszcze się nie zarejestrowałem :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale, że co..powinienem ? ;)
Wyjaśniłem ;)
Moda Cross`owi akurat służy bo on jak złapie trend to się go trzyma choćby nie wiem co ;)
Dobrze, że nie widziałaś mnie w sukience a ja Ciebie w koszuli ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FOHLfnUkfl0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
hahaha ex :) teraz nowa moda, moze nawet nie wiesz, ze lubisz ...? :) pomyśl, przeanalizuj... ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A są takie ? Jeszcze żywe z krwi i kości ? ;)
Bo nie szukam a zawsze się jakaś...zakocha czy jak tam. W sumie mężczyźni też na mnie leća.. vide Cross (fuuuj) .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
"i wiem co roooobbiłes!" zapytałam bo nie wiem, czy Ty też wiesz ? ;):)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
baby tak ;)) dlatego szukaj kobiet :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
;) W każdym razie - baby są jakieś "inne" ;)P
@k.a. "a co robiłeś ex ? ;):)))"
Ale gdzie ? Kiedy ? ;)
hehehe;)
No fakt , wspominałem o sprzątaczce ;)
Nie mam pojęcia ale ishtar brzmi jak UT chwilami. Ten sam chaos w wysławianiu się....hmmm Może zazdrosna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co robiłeś ex ? ;):)))
Co robiłem ? ;)
Matko - toć to jeszcze nawet nie sobota ;)P
Poczekaj - bo nie wiem czy dobrze rozumiem: " te tee! ex ! miej sie na bacznosci-
ty tu jakies malwersacje robisz..a moze nawet przekret na wielka skale
ale ci ie wyjdzie!nu nu!
jak sam widzisz -wiem!
wiem,ze
byłes u lekarza!!!!!!!!!!!!!
ppp
i wiem co roooobbiłes!

ppp
"
te tee! ex ! miej sie na bacznosci-
ty tu jakies malwersacje robisz..a moze nawet przekret na wielka skale
ale ci ie wyjdzie!nu nu!
jak sam widzisz -wiem!
wiem,ze
byłes u lekarza!!!!!!!!!!!!!
ppp
i wiem co roooobbiłes!

ppp
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Grajdołki (307 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

gdzie warto studiowac (9 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry