Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Znowu? Pecha masz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stało się - blokada.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
@pasterz kóz
A tego nie wiedziałem ;) Powinno mieć to dla mnie jakieś znaczenie ? ;)
"Dobrze byłoby, gdybyś czuł się odpowiedzialny chociaż za swoje opinie :/" - no to nieuważnym jesteś czytelnikiem tudzież wybiórczym bardzo ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
O rany, Wdr, masz avatar ;) Co się stało?
> za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)

Dobrze byłoby, gdybyś czuł się odpowiedzialny chociaż za swoje opinie :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ex "Uff ;) Znaczy ,że jesteś (jeszcze) zdrowa :)....."

To nie znaczy że jest zdrowa, to znaczy że szuka akceptacji bo chce się zaaklimatyzować :P

@Karro
A na co czujesz parcie ?
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto pamiętać też, że dla jednego coś będzie felerem, dla innego zaletą, a dla jeszcze innego kwestią zupełnie neutralną :)
Dwa felery na "h"- cóż, od hemoroidy powstają czasem od praktyk homoseksualnych. ;]
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uff ;) Znaczy ,że jesteś (jeszcze) zdrowa :) W takim razie bez obaw mogę Cię powitać ale tylko w swoim imieniu ,za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż - jakoś nie czuję parcia na poznanie "felerów" :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj, sylwetka to akurat najmniejszy problem ale lepiej jej sobie za bardzo nie przybliżać. Jak się okazuje dla niektórych niezainteresowanych-zainteresowanych mają (felery) rangę ludzkich spraw ostatecznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
~wdr - nie aplikuję na stanowisko psychoanalityka :) Być może czas przybliży mi sylwetkę ~ex, ale czy owe "felery" mają aż takie znaczenie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tu akurat interpretacje to podstawowe narzędzie prowadzenia dyskusji bądź innej formy wyrażania własnych opinii ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli wygodnie Tobie tak sobie to interpretować, proszę bardzo ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale nie spiesz się..;) Oprócz 'feleru" ex ma jeszcze inne przypadłości np. dwie takie na "h", o których wszyscy wiedzą - ale analizę tychże akurat możesz pominąć o ile jednak Ci spieszno ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
wszyscy wiedzą że ex ma "feler" , teraz znajdź go i dojdź do sedna dlaczego tak jest , zobaczymy czy nadajesz się na forumowego psychoanalityka :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr
Wiedziałem, że do tego dojdzie ale może dajmy jej trochę czasu bo materiału zebrało się sporo ;)
"za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)". Aż tak jesteś nieodpowiedzialna ? To nierozsądne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A kto powiedział, że z ex jest coś nie tak? ;) Ja nie, a za opinię innych nie ponoszę odpowiedzialności :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ależ oczywiście :) Wszystko zależy od przedmiotowej kwestii - czasem nie roztrząsam, czasem drążę, a są i przypadki, że długo dyskutujemy i staramy się dojść do sedna takiej czy innej opinii, poglądów itd., żeby mieć jasność dlaczego jest akurat tak, a nie inaczej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
np co z ex jest nie tak ?

taki test
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry