Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
"coś tu z kimś jest nie tak" - i na tym koniec ? Czy może udało Ci się wywnioskować czasem "co" z kimś owym jest nie tak ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Poza skrajnymi przypadkami, rezultaty są następujące - jestem tolerancyjna, więc nie określę czegoś innego debilnym, durnym itp., ale utwierdzam się często w przekonaniu, że trochę nie pasuję do obecnych czasów w pewnych ich aspektach. Aczkolwiek dobrze mi z tym :) Ale czasem pada to zdanie "coś tu z kimś jest nie tak" i nie myślę wówczas o sobie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"sprawiają, że zastanawiam się, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z Nimi ;)"
I jakie zwykle otrzymujesz rezultaty tych rozważań ? ;)
@Graszka ;"chociaż przyznam, że moja myśl była inna:)" - efekt - kilka w dół. Było się nie przyznawać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dobry wieczór. Absolutnie pytania, chęć poznania Waszych opinii itp. nie mają związku z ankietami, materiałami do jakichś zaliczeń, czy kwestiami zawodowych. Po prostu od zawsze miałam wiele różnych przemyśleń dotyczących ogromu tematów i chętnie poznaję podejście innych. Ludzie chwilami niesamowicie mnie zaskakują, czasem wprowadzają do "mojego świata" ciekawe poglądy, nad którymi się pochylam, a w wielu sytuacjach sprawiają, że zastanawiam się, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z Nimi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
K.a ode mnie masz łapkę w górę:-) chociaż przyznam, że moja myśl była inna:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
O rany, k.a. - ktoś cię "zminusował" za to, że myślisz ;) Uważaj na drugi raz ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
o tym samym pomyślałam, ze jakaś praca:) może nie koniecznie magisterska, ale rozpatrywanie tematu pod kątem zawodowym :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Tak to bywa z adaptacjami, wszystkiego nie da rady zawrzeć w filmie. Choć mam swoje ulubione ekranizacje :)

No ja to jestem molem książkowym, ale to pewnie już wiesz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
"...że potrzebujesz do jakiejś pracy magisterskiej..." , tak to wygląda ;)
Bo nikt raczej nie zaczyna korzystania z forum od pytania typu "Kim jesteście?" czy "Ludzie ! Czemu jeszcze nie śpicie ?". ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja to na forum jestem króciutko. Niedawno wdepnąłem na to trojmiejskie. I wiesz co? fajnie tu jest, kurdeczka. W pierwszej chwili to myślałem, że potrzebujesz do jakiejś pracy magisterskiej, czy coś takiego. Ale fajnie, że jesteś po prostu ciekawa opinii. Sam nie mam pojęcia ile czasu mogę tutaj spędzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Vi. Ostatnio oglądałem film (jakieś 2 tygodnie temu) pt.Tunika(Szata). I mogę powiedzieć tylko, że to nie to samo co książka. Książka zawiera więcej szczegułów. A tak ogólnie to nie jestem molem książkowym, to już misi być ciekawa książka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Freewolny, Wielkiego Rybaka czytałam bardzo dawno temu, Szaty nie. Ale żadną dobrą książką nie pogardzę, niezależnie od gatunku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Villette, a że tak zapytam, być może z zaskoczenia, czytujesz czasami książki religijno-historyczne? Bo proponuję Ci ,,SZATA" i ,,WIELKI RYBAK". To takie dramaty. Fajnie się je czyta. Chyba, że już je czytałaś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słonecznego i satysfakcjonującego dnia Wam życzę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross, a znasz kogoś, kto nie lubi? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"...a lubię patrzeć na ładne panie :d:d:d"

Ja też. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś Sadyl pisał, że dzień bez biedry to dzień stracony więc to tylko moje domniemanie ;)
Ale jak coś, w mojej nie ma na co paczeć ;)
A w biedrze kuszą? Kurcze, muszę zwrócić uwagę ;)
Mikro, w almie nie kuszą, przynajmniej nie zauważyłam a lubię patrzeć na ładne panie :d:d:d
a co, w almie jest męska obsługa czy jak? ;P

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (216 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (307 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry