Widok
Pytanko o worki próżniowe
Do bardziej doświadczonych:
ze względu na to, ze będziemy mogli szykować wszystko dla dzieci dopiero koło 8-9 miesiąca chciałabym poprać i popracować chociaż ubranka i pościele.
Myślicie że worki prózniowe to dobre rozwiązanie?
Czy ciuszki przetrwają ze świeżością w tych workach??
ze względu na to, ze będziemy mogli szykować wszystko dla dzieci dopiero koło 8-9 miesiąca chciałabym poprać i popracować chociaż ubranka i pościele.
Myślicie że worki prózniowe to dobre rozwiązanie?
Czy ciuszki przetrwają ze świeżością w tych workach??
czyste będą :P ale prasowanie Was nie ominie ;)
ja i tak jak wyjmuję ciuchy z worków, to piorę je - żeby odświeżyć :)
worki są super - chociaż ostatnio okazało się, że kilka mamy felernych - nie trzymają zawory :/ tzn. w swoich kupionych w grudniu odkryłam 1 taki (ale więcej mam zapakowanych, jeszcze nie używanych), u mojej Teściowej to samo :P może sprzedawca miał jakąś felerną partię?
ja i tak jak wyjmuję ciuchy z worków, to piorę je - żeby odświeżyć :)
worki są super - chociaż ostatnio okazało się, że kilka mamy felernych - nie trzymają zawory :/ tzn. w swoich kupionych w grudniu odkryłam 1 taki (ale więcej mam zapakowanych, jeszcze nie używanych), u mojej Teściowej to samo :P może sprzedawca miał jakąś felerną partię?
ja od kilku lat korzystam z workow strunowych. przy malym sprycie, mozna z nich "zrobic" woreczki prozniowe. mam w nich pochowane letnie ubrania i jak sie je upierze przed zafoliowaniem, to trzymaja swiezosc. nie zawsze sa tez pomiete, to zalezy od materialu.
teraz tez mam ciuszki dla malego popakowane w te woreczki. co prawda jeszcze ich nie prasowalam, ale zamierzam tak zrobic jak w przypadku ciuchow letnich. plus jest jeszcze taki, ze jak sie pozbedzie powierza przy zamykaniu, wszytsko zajmuje conajmnie 3 razy mniej miejsca :) ja polecam.
teraz tez mam ciuszki dla malego popakowane w te woreczki. co prawda jeszcze ich nie prasowalam, ale zamierzam tak zrobic jak w przypadku ciuchow letnich. plus jest jeszcze taki, ze jak sie pozbedzie powierza przy zamykaniu, wszytsko zajmuje conajmnie 3 razy mniej miejsca :) ja polecam.

Dzięki za podpowiedź :)