Widok

Pytanko , prośba o radę :)

Witam :)
Moje pytanie kieruję głównie do łazików, którzy znają różne zakamarki Trójmiasta.
Chciałabym urządzić dla brata przyjęcie urodzinowe z okazji 30 urodzin, ale wolałabym zrobić je w plenerze. Szukam fajnego, darmowego miejsca na ognisko w Trójmieście, gdzie będzie można zrobić to legalnie i gdzie nie będzie to jakoś bardzo daleko od środków komunikacji. Fajnie by było, gdybyśmy nie zostali spałowani przez policję w środku nocy :)
Czy macie może jakieś znane i przytulne miejscówki? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Bunia:

Zamieszczone tu podpowiedzi są jak najbardziej prawdziwe. Temat miejsca na ognisko został już dosyć dokładnie przewałkowany - i jeśli chcesz mieć miejsce legalne i w dodatku darmowe, to w grę wchodzi jedynie Gdańsk.
Gdynia i Sopot również mają takie miejsca, ale załatwienie na nie zgody przez osobę prywatną graniczy z cudem. Sprawdzone ;)
Jeśli Park Reagana jest dla Ciebie zbyt "otwarty" to niezłym miejscem jest HBO na Morenie. Tyle, że miejsce to jest płatne (i to dosyć sporo).

Natomiast zupełnie inna bajka jest w temacie grilla. Jest to nieporównanie łatwiejsze do zorganizowania.
Wszelkie wskazówki znajdziesz, wertując http://forum.trojmiasto.pl/Osobny-watek-vel-GRILL-t412869,1,2.html
"A i autem po nocy można zajechać ;]"

Ale tylko czerwonym Matizem ;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Na Kolibkach da się grilla zrobić ale niekoniecznie ognisko
Nie wiem, skąd 'nieprzytulność' parku Reagana... miejsce dobre jak każde inne. W dodatku z Full legalem w temacie ogniska (po załątwieniu formalności)

A i autem po nocy można zajechać ;]
Kolibki
Hmmm... dziękuję za podpowiedzi ...
W parku Reagana jest dosyć mało miejsca, poza tym jest to dosyć otwarty teren, niezbyt przytulny, intymny... Myślałam o jakimś zakamarku, gdzie znalazłaby się może jakaś wiata lub chociaż troszke więcej miejsca ...

Nie wiem jak jest w przypadku Sopotu ... czy dałoby się coś jeszcze podszepnąć?
Park Regana na Przymorzu ,Kolibki w Sopocie

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry