Widok

Pytanko

Ma ktos plyte lub piosenki w mp3 zespołu TOSTEER
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

stworek

co nie???
Ciebie to chyba nie znam!!! :)

Korniczku

Nie.

witam

fajnie jest zobaczyć starych znajomych ;-)
to wy jeszcze żyjecie?????

adasiu

zawsze coś :)

Stworku

za to wiem w jakim wogole jestem filmie :)

adasiu

w krótkich streszczeniach zwykle nie ma wszystkich gagów ;)

Stworek!

dzieki za feedback. z tym moge zyc. dla celow samozachowawczych czytam krotkie streszczenia. pozatym zakladam ze i tak sporo jest ludzi o podobnym smaku.

adasiu

Zdrowe podejscie, ale jedyny problem kiedy w grupie znajomych ktos puszcza zart w ramach kontekstu i wszyscy sie smieja tylko Ty nie, bo nie wiesz o co chodzi. Taka cena :)

SAMOODPOWIEDZIALNOSC w XXI w.

I ROBOT - nie ogladnalem i nie mam zamiaru. nie czuje sie wybrakowany nie znajac KILL BILLow, BASICkow INSTIiNCTow
TERENTINow PALANTINOW i innych sankcjonowanych i wykalkulowanych zboczen masowego odreagowania.
Wierze w i polecam rzetelna prace, sport, hobby i komunikacje z otoczeniem.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

dlaczego nie moge znalezc sobie pokoju w mieszkaniu studenckim??? cholercia...:(((
Kto mnie przygarnie??????????

Zapisy do Magii!

Witam.Chciałbym powiadomić Was że macie szanse poczuć się jak Harry Potter ucząc się w wirtualnej szkole maggi.Więcej informacji na www.magia.republika.pl Zapraszam!

Gdynianko

Dzwoni telefon
Pralnia?
s****nia, k... nie pralnia, Ministerstwo Kultury, k****** j...
;)

AHOJ!

Pozdrowienia dla wszystkich staruszków. Szczególne buziaki dla Lenn, Agentki, Marzana i Kiszczusia. :)

Shaigan

ok, ale nawet wyładowania atmosferyczne mają swoje przyczyny, byłam ciekawa co się z czym starło. ;)

STWOREK

A NIC...WYŁADOWANIE ATMOSFERYCZNE.

Waitin' for Sisi...

...........

Troche kultury!

Hej! Wszystkich spragnionych kultury mieszkańców trójmiasta zapraszam do Teatru Muzycznego w Gdyni na super Konkurs Choreograficzny na światowym poziomie!Byłam w zeszłym roku -polecam! W tym roku postanowiłam kupić bilety-mimo, że nie tanie...I co? Okazalo się , że w naszym gdyńskim przybytku kultury "panie z kasy" pracuja za karę! Bez "dzień dobry", bez uśmiechu, rozmowa przez telefon w sprawie rezerwacji była dla Pani wysiłkiem niesamowitym.Informacji udzielano mi z taka niechęcią, jakbym to ja usiłowała coś sprzedać...Generalnie beznadzieja! Moja siostra została dobrze poinformowana, ZE PANIE PRACUJĄ DO 16.00 -WIĘC MA BYĆ PO BILETY WCZEŚNIEJ!!!
Przybytek kultury!?

Lenn

Zeby być fair powinienem skorygować - znasz.
egzamin. No cóż, zamilknę już. Kupony same z siebie nie powinny się wpisywać

żółty kupon

przepraszam, ale nie lubię pisać do kogoś, kto bardzo zaznacza, że mnie zna a ja go nie. więc cicho już. będziemy wzajemnie.

ps. ani "black" ani "hole".

At

Nie wstydźta się mistrzu(?) alchemii. Coż, przeca znów nauczyłeś się na błędnej ocenie, by zbyt pohopnie nie klasyfikować.
A tak korci żeby na samym początku wepchnąć do jednej z ponumerowanych szufladek, przypiąć fiszkę i mieć "odfajkowane" własne zdanie na temat nowopoznanego osobnika. Ale chyba dalej nie masz racji domniemując uryny na figach(?).

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry