Widok

Qlaira - czy ktoś bierze?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Ciężko mi dobrać tabletki, ale lekarz powiedział mi, że Qlaira jest dla kobiet wymagających. Czy macie jakieś doświadczenia z tymi tabletkami? Jakieś skutki uboczne?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo zależy mi na Waszych opiniach.
podbijam :-)

dziś zażyłam pierwszą tabletkę.
Opinie o nich na różnych forach nie są zbyt optymistyczne ;-)
www.naszekobiece.fora.pl
ja biorę ale krótko-jak narazie to najlepsze tabletki jakie brałam po 2 ciąży...ale nie idealne pewnie...
Brałam je przez ponad pół roku.. Libido, samopoczucie i reszta super.. :) ale wada wywyższała się nad zaletami niestety.. praktycznie cały miesiąc plamiłam po nich.. :/ w końcu niby poznałam przyczynę.. Ponoć jestem za młoda na te tabletki.. są one dla kobiet starszych.. I chyba lekarz miał rację.. Znajomej szefowa bierze i nie plami.. :)

Z tego co pamiętam to brało się je bez przerwy..

Jeżeli nie spr to nie dowiiesz się.. :) wiadomo każdy reaguje inaczej.. :) Gdyby nie te plamienia to pewnie nadal bym je łykała.. :)
Właśnie kończę pierwsze opakowanie i na razie jestem zadowolona, plamień nie miałam, zobaczymy jak miesiączka przyjdzie.
biorąc pierwsze opakownie też nie miałam.. przy drugim się zaczeło..Może u Ciebie będzie ok.. :) Tego życzę.. ;)
"Dla kobiet wymagających"?

To teraz tabletki dobiera się nie do hormonów, ale do charakteru?

:D
Tez biore Qlaire :) jestem przy 3 opakowaniu....super sie po nich czuje.
Przy 1 opakowaniu tez bylo spoko, ale od 2 wlasnie zaczely sie plamienia....Na poczatku pare dni przed spodziewanym okresem, a przy tym op juz tydzien przed mam :D wiec tez podejrzewam ze chyba nie dla mnie sa te tabletki...;/ no nic...poczekam jeszcze 2 miesiace..wykupie pozostale 2 op i przy nastepnej wizycie u gina sie zapytam co i jak
image
to samo było.. po każdym nast opak okres plamień się wydłużał.. czekałam, czekałam i nic.. a szkoda bo naprawdę dobrze się czułam.. teraz mam milvane, nie plamię.. :) też dobrze się czuję nie licząc początków.. Niedobrze mi było.. ale minęło.. :) czasami po przerwie 7 dn zmuli mnie.. ale nie jest źle.. :)
No to wszystko przede mną :)
u mnie porażka z Qlairą. Trądzik, 5kg do przodu po miesiącu.....
mi dziś właśnie gin przepisała Qlairę. Zobaczymy jak na mnie będzie działać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ile płacicie z opakowanie i gdzie?
na początku płaciłam 52 zł.. później 48 zł chyba.. ale to dawno.. teraz nie wiem ile..
O kurcze to ja przepłaciłam sporo po prawie 60zł, bez paru groszy było
w Gdyni na Placu Kaszubskim.. w całodobowej aptece spróbuj.. miogą byc tańsze.. :)
Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry