Widok
Brałam je przez ponad pół roku.. Libido, samopoczucie i reszta super.. :) ale wada wywyższała się nad zaletami niestety.. praktycznie cały miesiąc plamiłam po nich.. :/ w końcu niby poznałam przyczynę.. Ponoć jestem za młoda na te tabletki.. są one dla kobiet starszych.. I chyba lekarz miał rację.. Znajomej szefowa bierze i nie plami.. :)
Z tego co pamiętam to brało się je bez przerwy..
Jeżeli nie spr to nie dowiiesz się.. :) wiadomo każdy reaguje inaczej.. :) Gdyby nie te plamienia to pewnie nadal bym je łykała.. :)
Z tego co pamiętam to brało się je bez przerwy..
Jeżeli nie spr to nie dowiiesz się.. :) wiadomo każdy reaguje inaczej.. :) Gdyby nie te plamienia to pewnie nadal bym je łykała.. :)
Tez biore Qlaire :) jestem przy 3 opakowaniu....super sie po nich czuje.
Przy 1 opakowaniu tez bylo spoko, ale od 2 wlasnie zaczely sie plamienia....Na poczatku pare dni przed spodziewanym okresem, a przy tym op juz tydzien przed mam :D wiec tez podejrzewam ze chyba nie dla mnie sa te tabletki...;/ no nic...poczekam jeszcze 2 miesiace..wykupie pozostale 2 op i przy nastepnej wizycie u gina sie zapytam co i jak
Przy 1 opakowaniu tez bylo spoko, ale od 2 wlasnie zaczely sie plamienia....Na poczatku pare dni przed spodziewanym okresem, a przy tym op juz tydzien przed mam :D wiec tez podejrzewam ze chyba nie dla mnie sa te tabletki...;/ no nic...poczekam jeszcze 2 miesiace..wykupie pozostale 2 op i przy nastepnej wizycie u gina sie zapytam co i jak
to samo było.. po każdym nast opak okres plamień się wydłużał.. czekałam, czekałam i nic.. a szkoda bo naprawdę dobrze się czułam.. teraz mam milvane, nie plamię.. :) też dobrze się czuję nie licząc początków.. Niedobrze mi było.. ale minęło.. :) czasami po przerwie 7 dn zmuli mnie.. ale nie jest źle.. :)