Widok
Quinny zapp xtra- opinie
Hej, przymiezam sie do zakupu zapp xtra ale najpierw chcialabym poznac opinie osob ktore juz go posiadaja, jakie sa jego plusy i minusy i od jakiego wieku dziecka najlepiej go uzytkowac. Nigdy nie mialam wozka3kołowego ani tez nie mialam okazji go prowadzic, poki co chce sie wybrac do sklepu aby dokladnie zobaczyc ten model. Czy rączka w nim jest jakos regulowana czy jest tyko tak nisko?
Ja ostatnio również się nad nim zastanawiałam, bo potrzebuje dodatkowego wózka do moich rodziców. Póki co zrezygnowałam. Wizualnie jest super, ale nie podoba mi się, że jak siedzisko jest przodem do mnie to nie da się dziecka posadzić tylko jest na pół leżąco. Co prawda mój synek ma już 2 lata, ale planuje drugie dziecko i to jest dla mnie ważna funkcja. Teraz mam maclarena xt i trochę bałam się tych małych kółek w zappie. Czytałam, że klekoczą :) Ogólnie dobre opinie o nim są, ale ja narazie wolę funkcje Maclarena i z zappa rezygnuję. Aha i rączka chyba nie jest regulowana, ale i tak nie jest jakoś nisko chociaż w porównianiu do maclarena czuję różnicę. Najlepiej tak jak piszesz wybierz się do sklepu i go obejrzyj sobie dokładnie i pomyśl czy są jakieś funkcje na których jakoś szczególnie Ci zależy. Możesz też na you tube obejrzeć sobie jakiś filmik pokazowy:)
''ale nie podoba mi się, że jak siedzisko jest przodem do mnie to nie da się dziecka posadzić tylko jest na pół leżąco''
linka bardzo dziekuje to juz bardzo wazna dla mnie informacja, myslallam ze w obie strony sa takie same pozycje oparcoia, na Yt juz filmik widzialam niedawno i to wlsnie dlatego zdecydowalam sie na jego zakup ae poki co czekam az beda tansze :) Dzis wlasnie wybieraz sie aby go zobaczyc normalnie :) Podobaja mi sie jeszcze te zappy 4ołowce ale jak zobaczylam tego cene to myslalam ze padne na zawal
linka bardzo dziekuje to juz bardzo wazna dla mnie informacja, myslallam ze w obie strony sa takie same pozycje oparcoia, na Yt juz filmik widzialam niedawno i to wlsnie dlatego zdecydowalam sie na jego zakup ae poki co czekam az beda tansze :) Dzis wlasnie wybieraz sie aby go zobaczyc normalnie :) Podobaja mi sie jeszcze te zappy 4ołowce ale jak zobaczylam tego cene to myslalam ze padne na zawal
Ja właśnie przez te pozycje narazie rezygnuje, bo jak już dziecko jest starsze to chce siedzieć a w takim kubełkowym siedzisku nie posadzę już dziecka tylko musi oparcie się odpowiednio ustawić. Jak już go na żywo obejrzysz to daj znać jak wrażenia. Mi też się podobają te zappy z 4 kółkami, ale przez to są podwójnie drogie. Trochę powalająca cena :) Narazie pozostanę przy swoim Maclarenie tylko brakuje mi w nim jakiejś fantazji w wyglądzie :) ale za to jego funkcjonalność wygrywa.
zappa xtra mialam ja i szczerze polecam, siedzisko sie bardzo dobrze sprawuje,przynamniej moja mala nigdy nie narzekala,ale sprzedałam go bo mnie denerwowało po czasie ze wszystko nie sklada sie razem tylko w dwoch czescoach i trzeba było uwazac zeby tych nasadek na stelarz do siedziska nie zgubic bo bez tego juz go nie założysz :) ale wózek super i ten daszek to była rewelacja
bylam w akpolu ale tam nie prowadza sprzedazy Quinny :( a wiec sie nie przekonałam...
paula dzieki za wypowiedz :) jak bede w jakims sklepie gdzie go znajde to zapytam dokladnie co i jak a powiedz mi czy ta raczka jest jakos regulowana jesli chodzi o jej wysokosc? ja mam np 170 cm wzrostu i jest ok ale moj maz ma 185 cm wzrostu i obawiam sie ze on juz nie bedzie taki zadowolony z tego wozka jak ja :/ a bardzo lubi prowadzic wozek
paula dzieki za wypowiedz :) jak bede w jakims sklepie gdzie go znajde to zapytam dokladnie co i jak a powiedz mi czy ta raczka jest jakos regulowana jesli chodzi o jej wysokosc? ja mam np 170 cm wzrostu i jest ok ale moj maz ma 185 cm wzrostu i obawiam sie ze on juz nie bedzie taki zadowolony z tego wozka jak ja :/ a bardzo lubi prowadzic wozek
w bobowozkach w Gdyni można zobaczyć ja bylam prawie zdecydowana na zakup ale po zobaczeniu na żywo i przymierzeniu dziecka zrezygnowałam nie przekonał mnie
ja mam i jestem zadowolona, Młody też woli ten od drugie wózka którego używamy na leśne wycieczki.
Faktycznie w opcji przodem do rodzica to wózek nie ma opcji siedzącej, u nas to nie przeszkadza bo Młody ma 1,5 roku i opcję przodem do nas używamy sporadycznie jak zasypia.
acha ja mam 170 cm, mąż 180 i nie narzekamy na wysokość wózka
no i mąż bardzo lubi ten wózek :) jak kupowałam to był sceptycznie nastawiony a później stwierdził że jest super :) wcześniej mieliśmy zappa, bez funkcji rozkładania do pozycji leżacej i tego nam trochę brakowało a poza tym wózek świetnie się sprawdził na wakacjach w zeszłym roku
Faktycznie w opcji przodem do rodzica to wózek nie ma opcji siedzącej, u nas to nie przeszkadza bo Młody ma 1,5 roku i opcję przodem do nas używamy sporadycznie jak zasypia.
acha ja mam 170 cm, mąż 180 i nie narzekamy na wysokość wózka
no i mąż bardzo lubi ten wózek :) jak kupowałam to był sceptycznie nastawiony a później stwierdził że jest super :) wcześniej mieliśmy zappa, bez funkcji rozkładania do pozycji leżacej i tego nam trochę brakowało a poza tym wózek świetnie się sprawdził na wakacjach w zeszłym roku
Nie polecam tego wózka, z kilku powodów : składa się w dwóch częściach, dziecku jest dosc ciasno. Moja 11 miesieczna córka w ubraniu zimowym ledwo się mieściła. Pasy były wyciągnięte do granic możliwości wiec nie sadze ze za rok się zmieści. Moim zdaniem za mało jest miejsca na nozki kiedy podnóżek jest na rowni z siedziskiem. Bez butów to jeszce jakos bylo ale teraz kiedy jeździ w butach to juz gozej. Wózka nie da się prowadzić jedna ręką no i bardzo duzy minus za tworzywo z którego wykonane są koła jedzie strasznie głośno.
Dużym plusem jest natomiast możliwość zamontowania nosidełka maxi cosi. Kupiłam ten wozek właściwie z tego powodu. I jako stelaż pod fotelik spisywał sie doskonale. Sam stelaż w bagażniku zajmuje mało miejsca wiec na wypady do sklepu byl super. Właściwie to ten wozek sie nadaje tylko na chodzenie po galeriach handlowych.
Dużym plusem jest natomiast możliwość zamontowania nosidełka maxi cosi. Kupiłam ten wozek właściwie z tego powodu. I jako stelaż pod fotelik spisywał sie doskonale. Sam stelaż w bagażniku zajmuje mało miejsca wiec na wypady do sklepu byl super. Właściwie to ten wozek sie nadaje tylko na chodzenie po galeriach handlowych.