Widok

RAFINERIA GDAŃSKA W PŁOMIENIACH !!!!!!!!

Wy tu o pierdołach, a Rafineria Gdańska sie pali .... Zgineły juz 3 osoby !! TO DOPIERO TRAGEDIA !! Pożar może trwać nawet kilka dni .... ale nie was to nie interesuje ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do niedawna pracowalem w firmie audytorskiej i mialem byc na insepekcji w rafinerii. W tej chwili ciesze sie ze nie pracuja tam.
Na marginesie: gdyby forum istnialo tylko wtedy kiedy nic zlego sie wookolo nie dzieje to by nie bylo forum
A co to już Gdańszczanie nie mogą zrobić ogniska w majówkę? Perach to jeżeli się nie myle Natalia, zmienisz nicka?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
hehe Antyspołeczny ... to ty Łukasz ?? O ile sie nie myle :P ??
I wszystko jasne;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Taka tragedia i to 3-go maja. Nienajleprzy sposób na uczczenie wielkiego wydarzenia, nieprawdaż? Przyznam, że ile lat żyję, nigdy nie widziałem takiej chmury dymu. Tragedia...tragedia...
Free Mind

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

do góry