Widok

RANKING WÓZKÓW ~~ 3 ~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zribiłam nowy wątek :)
szybciej bedzie się otwierał

to linki to poprzednich :

1 wątek http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=90092&t=84687

2 wątek http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=92568&t=92568

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kala ja tez poprosze o zdjęcia i cenę ;-)

właśnie okupuję stronke bobowózki ;)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kanka,
wysłałam, ale dostałam info o przepełnionej skrzynce

hmmm to może jeszcze na kanka9@gazeta.pl

Wiper gondola od slaloma i nomada jest taka sama niestety dla mnie za mała napewno nie ma 81 długości jest dosć długa ale bardzo wąska około 33 i myślę że moje dziecko w kombinezonie zimą już by miało problem ruszyć łapkami

a ja zawsze i wszedzie bede polecam emmaljunge, my mamy model smart duo combi, te wzystkie 3- kolowe wozki sa do d..... nie ma to jak 4-kolowce :))))

Aleksandra zgadzam się że 4 kołowce są o wiele lepsze i na początku oglądałam tylko wózki klasyczne typu emma i możliwe że taki kupię, ale muszę przyznać że gdyby 4 kołowce ze skrętnymi przednimi kołami miały większe gondole to kupiłabym taki bo prowadzi się je rewelacyjnie

gdyby Emmaljunga miała skrętne kółka to bym ją brała bez wahania

Wiper, użytkuję Emmę od końca lipca ubiegłego roku i uwierz mi, że brak skrętnych kół nie stanowi problemu - przynajmniej dla mnie.

domyślam się :)
jak jeździłam po sklepie to tez mi nie przeszkadzało

ehhhh...kupić wózek jest gorzej niż samochód

a ja wczoraj obcykałam naszego Nomada i powiem Wam, że jest super :)
wiper - gondola Capazo ma 75 cm długości i 34 cm szerokości (standardowo - mierzyliśmy chyba z 10 modeli różnych i to są normalne wymiary, żadne zaniżone)
Każdą z części wpina się i wypina jednym ruchem - nie potrzeb ażadnych adapterów. koła są piankowe, ale dość miękkie i poza tym mają regulowaną amortyzację (he - o czym nie wiedziałam wcześniej). Przednie są obrotowe, ale można je zablokować.
Gondola Capazo ma w daszku wmontowaną moskitierę ( schowaną w kieszonce na zamek), a dodatkowo w daszku można odpiać wierzchnią warstwę i zostawić samą siateczkę, żeby Maleństwo miało dużo powietrza.
Dno ma regulowane oparcie prawie do pozycji siedzącej.
Matrix Pro - to gondoliko-fotelik, który spokojnie do 4-go - 5-go miesiąca wystarczy. Ma regulowane oparcie (od całkiem płaskiego do siedzącego), daszek i przykrycie na nóżki - jak normalna gondola. W daszku też chowana siateczka...
Spacerówka ma super szerokie siedzisko i płynną regulację oparcia i podnóżka i okienko w daszku.
Ogólnie wózeczek fajowy - leciutki, skrętny, wszystko łatwo się składa.
Więc zakup oceniam na baaaardzo udany :)))

ależ mi elaborat wyszedł - sorki ;)

eee no to ściemniaja na stronce że gondolama 81 cm :/

A to nie jest przypadkiem tak, ze w necie podają zewnętrzny wymiar gondoli?

być może, ale przy Emmie podają 79 cm

Różnie podają te wymiary ja już w nie wogóle na nie zwracam uwagi i jeżdżę oglądać wózki z miarką i wszystko sama mierzę , wiper jest emma ze skrętnymi kółkami ale do niej jest mała gondolka (jak podają wymiary bo jeszcze jej nie mierzyłam) jak będzie dziś to pomierzę bo fajny i jeszcze ma rączkę przekładaną i gdyby spacerówka była lżejsza to już byłoby rewelacyjnie, stwierdzam że dla mnie brak jest wózka idealnego , który spełniałby moje oczekiwania w 100%
http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_27&products_id=927

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem która, podobała mi się ale cena już nie

Mi cena też się za bardzo nie podoba jeśli jednak będzie gondola duża to może się skuszę

up ;))

A my mamy X-landera XA, o czym pisałam w pierwszym wątku i powiem Wam, że dziś bylismy na pierwszym spacerku. Prowadzi się super, jeżdzilam nim po wyboistej, piaszczystej drodze pod naszym domem i świetnie sobie radzi. Zrobiliśmy też spore zakupy i wszystkie się w koszyku zmieściły :))

up dla Locatio:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry