Widok

RANKING WÓZKÓW ~~ 3 ~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zribiłam nowy wątek :)
szybciej bedzie się otwierał

to linki to poprzednich :

1 wątek http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=90092&t=84687

2 wątek http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=92568&t=92568

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=1008

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcia, jeszcze nie kupilsmy...mamy zamiar dopiero.w sobote moze,,chociaz moj mąż uparł sie by jeszcze poczekac z wozkiem.. Zaraz Wam linka posle do niego....

nie no własnie nie mogłam znaleźć ani wózków ani odpowiedzi na te pytania

anti

kupowałaś wżóek w "mama i ja"??

jaka to firma ten JEDO VEDI szukam na stronce Mama i Ja i nie moge znaleźc :/

gabi tu w tych poprzednich watkach chyba były opinie o tych wózkach o które pytałaś
ja akurat nic o nich nie wiem

a co do quinny buzza to mi facet w sklepie powiedział że to wózek dla mam do hipermarketu i do parku na równe alejki i że jest bardzo delikatny...dlatego nie biorę już go pod uwagę tylko speedi...no ale zależy co komu potrzebne,ja często będę spacerować po nierównych terenach i facet w mama i ja powiedział że na pewno nie buzz za to speedi jak najbardziej

a ja mam pytanie do użytkowniczek albo tych co coś słyszały.. mam 3 typy nie mające ze sobą nic w spólnego, teutonia mistral i mistral p, z naciskiem na mistral p, maja przekładane rączki ale p ma budkę a mistral gondolę miękką i chciałam zapytac czy w takiej miękkiej gondoli jest dziecku w zimie chłodno i nie jest jakas taka mała...? wiem że fajnie taką miękką złapać za uchwyty i zanieść do domu ale nie wiem czy nie lepsze są po prostu budki..jakie macie doświadczenia w kwestii miękkich gondoli? i czy w teutonii oparcie jest płynne czy stopniowe tzn czy mozna ustawić pionowo i czy to jest az tak istotna sprawa a wózkach to czy oparcie jest pionowe czy lekko pochylone głównie ze względów zdrowotnych dla dziecka tzn kręgosłupa...Drugi typ to i'coo targo lub pocco country ,słyszałyście coś o tych wózkach? z naciskiem na targo bo w pocco jest ta miękka gondola którą wsuwa się w spacerówkę no i czy oparcie 3 stopniowe tzn że mozna ustawić w pozycji pionowej??? 3 typ to quinny speedi sx, czyli coś zupełnie innego od powyższych,ten najbardziej mi się podoba no ale wygląd to nie wszystko...on ma z kolei w gondoli pałąk do przenoszenia i można z nim biegać a my z mężem sporo czasu spedzamy na wycieczkach biegowych...reasumując - czy miękkie gondole mogą byc na zimę i jakie są ich + lub - i czy oparcie płynne bez pozycji pionowej jest dla dziecka niezdrowe czy niewygodne oraz co słyszałycie o teutonii mistral,mistral p,i'coo pocco i targo country i quinny speedi sx:)

koleżanka ma wózek coneco jest bardzo zadowolona
ona ma model PIERE CARDEN
jeszcze jest TOLEDO i ten V3

jedyna sprawa to nie przekłada się w nim rączka

{ ;))) a ja znów swoje z ta raczką }

Był nawet ten typ Toledo, za ktorym tak na poczatku sie opowiadalam....Ale jakis taki " wygibasowy" bylnieco, taki malo stabilny...Jak jezdzaca kołyska;)

super, to się wybiorę do Mama i ja:))

Te wozeczki sa bardzo fajne...Mi sie tez takie podobaja, w tym stylu-wiec do naszego typu jest podobny--my mamy JEDO VEDI...jest baaaaardzo podobny..W Mama i Ja byly Coneco, 3 typy chyba...

A ja dziś odkryłam ten wózeczek http://www.allegro.pl/item364713451_limitowane_v3_coneco_gondola_spacer_fotel_torba.html
Ma sporą gondolkę i niską wagę. Zastanawiam się tylko, gdzie mozna go zobaczyć na żywo.

Dziewczyny a jak z gondola atlantica ?
Mnie szwagirka przestrzegała przed podwujnymi mniejszymi kolkami w czasie zimy podobno katorga w prowadzeniu po sniegu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry