Widok

REDA

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a co tam :)
to ja założę wątek redzki :))
przepraszamy za "zaśmiecenie" wejherowskiego wątku ;))

małaaa to tereny jednak są :))
lumpik jest faktycznie, w bloku prostopadłym do mojego :) tylko przez szybkę zaglądałam, bo godziny pracy mi nie pozwalały do niego zajrzeć :/ ale jak będę miała chwilkę to zdam relację co tam ciekawego mają :)
ostatnio otworzyli restauracyjkę .. a nawet 2 :) często jednak zmieniają się sklepiki w lokalach :)

Jesteśmy małżeństwem od 27.07.2007
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wiesz,gratulacje z powodu ciąży w normalnej sytuacji(tzn gdy ma sie meza czy przynajmniej faceta)to chyba nic takiego,wrecz raczej to miłe.Ja mam gorszy problem.te wszystkie babska(zwlaszcza trzy konkretne) nie moga sie na mnie napatrzec i pewnie juz poniosly w miasto historyjke(ktorą same wymyslily) ze pewnie sie za przeproszeniem z kims puscilam(sorki za słówko) i teraz mam...Nie znosze tego osiedla pod tym wzgledem,brrr....

image
Justi to fakt..ale ja tam zawsze ludzi olewałam:D gorzej z moja matką... hehe pamiętam jak byłam w lo i ubierałam się na czarno to matka mnie gnębiła bo ją te plotkary zaczepiały i sie pytały po kim mamy żałobe bo ja taka czarna chodzę :D:D:D no i jak byłam w ciąży to też wszystkim rozgadała... a potem dostawalam od pseudo kolezanek gratulacje na nk..az zablokowałam :D

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
ps:risika jesli bedziesz rodzila w wejherowie,to licze na Twoją opinię...bo sama juz niewiem na ktory szpital sie zdecydowac...

image
risika-hm.....w takim razie musimy sie znac,na 99% :) No cóz.Zalezy jeszcze w ktorym bloku mieszkalas,ja mam tego pecha ze mieszkam po środku osiedla a tu akurat jest cale "gniazdo"najwiekszych plotkar:/ No przeciez ja juz mam trójkę dzieci(jedno z kolega ze szkoly średniej hehe),a teraz jak mnie widzą,to im o mało oczy z orbit nie wychodzą heheh.Boshe,co za zaścianek ...

image
heh no ja mam troche inne zdanie o buczka ;) całe 20 lat tez tam mieszkalam :D

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
no tak ze wzgledu na las fajnie faktycznie i spokoj i powietrze świeze:) Jednak mieszkam tu od 23 lat i te kilka bloków to jak mała wioska.Wszyscy wszystko o tobie wiedzą,a nawet jeszcze więcej niż ty sam o sobie...Chodzą,obserwują,plotkują,ubarwiają oczywiście i noszą w "świat"tzn na pół Redy...Koszmar:/ Oczywiście nowi,którzy sie tu wprowadzają nie odczują tego...Tylko ci co tu prawie od dziecka są... Ale i tak Redy nie zamieniłabym na żadne inne miasto:)

image
a na Buczka to fajnie chyba macie - blisko las :) będzie gdzie z dzieciaczkiem chodzić :)

image
no tak,za niecale 4 miesiace tez bede miala mniej czasu...

image
eee nie śpią ;)
ja to poprostu mam bardzo absorbującą córeczkę :)

image
a Redzianki chyba śpią.....

image
dokladnie-1978.czyli moge znac siostrę,a Ty mojego brata:)

image
Justi
to ty w takim razie rocznik mojej siostry :) (1978?)

image
image
Witam mieszkanki/mamusie z Redy:) A ja mieszkam tu od ponad 20 lat a razem ze mną od 20 tygodni(jeszcze w brzuszku)mój maluszek :) pozdrawiam z osiedla Buczka.
tak od maja!!!!
ale nadal sie urzadzamy....

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
ojeju :))
juz zapomnialam o tym wątku :)
a Ty Yaira już Redzianka "pełną gębą"? mieszkacie juz w Redzie?

image
image
robie watek do gory i jak am redzianki hihih?

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
no to będzie się trzeba wybrać, bo ja jeszcze do niej nie trafiłam :/ a mam jeszcze kilka rzeczy do kupienia :)

image
Znalazłam tą hurtownie na Wałowej w Wejherowie.
Jest naprawdę niezła.
Mają przystępne ceny - o wiele lepsze niż w Gdyni.

Dziewczyny... mała antyreklamę zrobię Tygryskowi.... otóż nie dalej jak wczoraj widziałam właściciela Tygryska na zakupach w ... Akpol-u także warto by było sprawdzić ceny przed zakupami:)

normalnie Anikia metropolia ;)))
ale sądzę warto pochodzić i porównać ceny, pewnie nie wszystko tańsze, ael większość, laktator aventu też chyba tańszy u nich w tym przy ul. Gdańskiej

image
do góry