Widok
Wiesz to, ze ktos zrobi ci fajny makijaz na studniowke to nie znaczy, ze zrobi ci tez fajny na slub. Polecasz ludziom cos czego nie mialas na swoim slubie..
To ty powinnas dawac przyklad, nie inni, dlatego ciebie sie czepiam ortografii, jak sie nie nadajesz do takiej funkcji to zrezygnuj. Proste.
Juz ci pisalam, ze nie da sie nie czytac waszych postow, bo zajmuja one 80% calosci, wiec wybacz, ale to trudne. I kazdy inny jest madrzejszy od waszej trojki. Rozmowa z toba i tak nie ma sensu, bo z toba nie da sie rozmawiac, ty i tak swoje !!! Zegnam... I tak jestes zalosna ... Szkoda, ze tego nie widza admini i inni moderatorzy, chyba ze jak pisalam znajomosci robia swoje ...
To ty powinnas dawac przyklad, nie inni, dlatego ciebie sie czepiam ortografii, jak sie nie nadajesz do takiej funkcji to zrezygnuj. Proste.
Juz ci pisalam, ze nie da sie nie czytac waszych postow, bo zajmuja one 80% calosci, wiec wybacz, ale to trudne. I kazdy inny jest madrzejszy od waszej trojki. Rozmowa z toba i tak nie ma sensu, bo z toba nie da sie rozmawiac, ty i tak swoje !!! Zegnam... I tak jestes zalosna ... Szkoda, ze tego nie widza admini i inni moderatorzy, chyba ze jak pisalam znajomosci robia swoje ...
Skąd wiesz,że nie zdążyłam skorzystac z ich usług???Czy aby korzystać z czegoś trzeba mieć już wesele???
Jak masz ochotę to nie używaj polskich znaków.nie tylko ja ich używam,więc poczepiaj się też innych.
Czepiam się reklam bo przekazanao mi,że nie powinno ich byc na forum!!!Tego też nie rozumiesz??
A jak aż tak przeszkadzają Ci nasze posty to omijaj te niki i nie czytaj ich,proste.
Poczytaj sobie wątki "mądrego kogoś" może on poprawi Ci humor.
Jak masz ochotę to nie używaj polskich znaków.nie tylko ja ich używam,więc poczepiaj się też innych.
Czepiam się reklam bo przekazanao mi,że nie powinno ich byc na forum!!!Tego też nie rozumiesz??
A jak aż tak przeszkadzają Ci nasze posty to omijaj te niki i nie czytaj ich,proste.
Poczytaj sobie wątki "mądrego kogoś" może on poprawi Ci humor.
Nie chcialabym cie zastapic, bo to forum niewiele wnosi przez wasza trojke. I nie badz leniem - sama popracuj nad swoja ortografia, a nie wykorzystuj innych. Mam inne zajecie niz wypisywanie twoich bledow, za duzo by tego bylo i za duzo czasu by mi to zajelo. Sama wez sobie slownik w rece i zobacz. Jako moderator, czy ktokolwiek powinnas wiedziec, ze nie uzywa sie polskich znakow, bo jak jakas panna mloda za granica bedzie chciala poczytac forum to przez ciebie bedzie widziec "krzaki".
Niestety nie da sie nie czytac wypowiedzi waszej trojki, bo nie ma prawie zadnych watkow, w ktorych nie wciskacie swoich pieciu groszy. Nie wiem jak to obejsc nie czytac, w ogole forum? Nie widzicie, ze forumowiczow jest coraz mniej, no i ciekawe dlaczego?
Czepiasz sie reklam i piszesz, ze mozna polecac. A napisz co ty mozesz polecac skoro jeszcze jestes przed weselem, oszukujesz tylko innych mowisz, ze kogos polecasz mimo, ze jeszcze nie zdazylas skorzystac z jego uslug. To jest wlasnie brak wiarygodnosci!!
Niestety nie da sie nie czytac wypowiedzi waszej trojki, bo nie ma prawie zadnych watkow, w ktorych nie wciskacie swoich pieciu groszy. Nie wiem jak to obejsc nie czytac, w ogole forum? Nie widzicie, ze forumowiczow jest coraz mniej, no i ciekawe dlaczego?
Czepiasz sie reklam i piszesz, ze mozna polecac. A napisz co ty mozesz polecac skoro jeszcze jestes przed weselem, oszukujesz tylko innych mowisz, ze kogos polecasz mimo, ze jeszcze nie zdazylas skorzystac z jego uslug. To jest wlasnie brak wiarygodnosci!!
Się okaże :)
Szefować nie zamierzam....a może Ty chciałabyś mnie zastapić co???Zapewne lepiej znasz zasady ortografi i interpunkcji,więc może nauczysz forumowiczów i mnie poprawnej polszczyzny??
Nie rozumiem czemu się czepiasz Mandarynki i Cytrusowej?Jak nie podobają Ci się ich wypowiedzi to nie czytaj tego!!!
A tak swoją drogą to napisz w gdzie zrobiłam taki rażący błąd otrograficzny o którym piszesz.Sama ciekawa jestem :)
Szefować nie zamierzam....a może Ty chciałabyś mnie zastapić co???Zapewne lepiej znasz zasady ortografi i interpunkcji,więc może nauczysz forumowiczów i mnie poprawnej polszczyzny??
Nie rozumiem czemu się czepiasz Mandarynki i Cytrusowej?Jak nie podobają Ci się ich wypowiedzi to nie czytaj tego!!!
A tak swoją drogą to napisz w gdzie zrobiłam taki rażący błąd otrograficzny o którym piszesz.Sama ciekawa jestem :)
Wiesz taka osoba powinna przedstawiac soba jakis poziom i nie jest wytlumaczeniem, ze piszesz szybko, bo bledy jakie robisz nie robia juz dzieci w podstawowce. Moze przyznaj sie, ze po prostu po znajomosci bedziesz rzadzic forum, bo inaczej kompletnie tego nie rozumiem. Zabawna po prostu jestes, nikt cie tu nie lubi, wiec jak zaczniesz jeszcze szefowac, to to forum bedzie puste i zostaniesz na nim ty wraz z cytrusowa i mandaryna ...
Olala napisał(a):
> ... A jesli chodzi o te reklamy to jestes smieszna, wiele z
> tych reklam nie robi nic zlego, a najbardziej czepiasz sie ich
> wlasnie, poprzegladaj lepiej czesc beznadziejnych watkow ...
Dla mnie to forum to mogłoby być usiane reklamami.Mnie naprawdę gila to czy ktoś reklamuje się czy nie.To są wytyczne które dostałam i będę się stosowała!!
Nie ma być reklam na weselniku to nie bedzie,proste.
Co mają błędy ortograficzne do wiarygodności?Nie jestem jedyną osobą która je popełnia.Piszę szybko,więc moze dlatego.....
> ... A jesli chodzi o te reklamy to jestes smieszna, wiele z
> tych reklam nie robi nic zlego, a najbardziej czepiasz sie ich
> wlasnie, poprzegladaj lepiej czesc beznadziejnych watkow ...
Dla mnie to forum to mogłoby być usiane reklamami.Mnie naprawdę gila to czy ktoś reklamuje się czy nie.To są wytyczne które dostałam i będę się stosowała!!
Nie ma być reklam na weselniku to nie bedzie,proste.
Co mają błędy ortograficzne do wiarygodności?Nie jestem jedyną osobą która je popełnia.Piszę szybko,więc moze dlatego.....
Nefretete jesli ty masz byc "adminem" to moze zafunduj sobie slownik ortograficzny, bo to wstyd, zeby osoba ktora robi tyle bledow zarzadzala forum. Obnizasz tylko loty tego forum... I jakos nie jestes wiarygodna robiac takie bledy... Wstyd i hanba ... A jesli chodzi o te reklamy to jestes smieszna, wiele z tych reklam nie robi nic zlego, a najbardziej czepiasz sie ich wlasnie, poprzegladaj lepiej czesc beznadziejnych watkow ...
REKLAMA
Nic na to!!!
Polecać sobie możesz co chcesz,ale ewidentne REKLAMY będę kasowała.To nie mój wymóg,ja tylko się do tego stosuję.
Jak nie pasuje Ci "delikatna" forma reklamy to zamieść ogłoszenie na www.trojmiasto.pl.
Na weselniku mozesz się ogłoszać ale nie pod chamską reklamą!!!Już to raz napisałam i nie będę po raz koleny pisała o tym.
Portal nie jest prywatny,to tak swoją drogą jakbys nie wiedziała :)
Polecać sobie możesz co chcesz,ale ewidentne REKLAMY będę kasowała.To nie mój wymóg,ja tylko się do tego stosuję.
Jak nie pasuje Ci "delikatna" forma reklamy to zamieść ogłoszenie na www.trojmiasto.pl.
Na weselniku mozesz się ogłoszać ale nie pod chamską reklamą!!!Już to raz napisałam i nie będę po raz koleny pisała o tym.
Portal nie jest prywatny,to tak swoją drogą jakbys nie wiedziała :)
Kinia napisał(a):
> Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki
> temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam
> dalej ;-)))
Polecanie nie ma nic do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tego typu reklamę mi nie chodzi!!!!
KASOWANE BĘDĄ REKLAMY FIRM I OSÓB OGŁASZAJĄCYCH SWOJE USŁUGI,a nie polecenia i pozytywne bądz negatywne opinie.
Pozdrawiam
> Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki
> temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam
> dalej ;-)))
Polecanie nie ma nic do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tego typu reklamę mi nie chodzi!!!!
KASOWANE BĘDĄ REKLAMY FIRM I OSÓB OGŁASZAJĄCYCH SWOJE USŁUGI,a nie polecenia i pozytywne bądz negatywne opinie.
Pozdrawiam
lanetti napisał(a):
> Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
>
>
> Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym
> chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP
> uzytkownika.
> Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi
> wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były
> prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP
> bardzo by pomogła w tym)
>
>
>
> Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie
> to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
> Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że
> moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Nie miałam na myśli reklamy "dyskretnej".Jest na forum ktoś kto po prostu żeby nie napisać "chamsko" (bez urazy) ogłasza swoje usługi.Nie można zatytułować wątku np: "piękne rękawiczki",albo coś w tym rodzaju????
Nie chcę wytykać kto i jak się reklamuje,ale jeżeli juz kotś chce to robić na forum to niech robi to dyskretniej!!!!
Pozdrawiam
> Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
>
>
> Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym
> chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP
> uzytkownika.
> Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi
> wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były
> prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP
> bardzo by pomogła w tym)
>
>
>
> Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie
> to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
> Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że
> moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Nie miałam na myśli reklamy "dyskretnej".Jest na forum ktoś kto po prostu żeby nie napisać "chamsko" (bez urazy) ogłasza swoje usługi.Nie można zatytułować wątku np: "piękne rękawiczki",albo coś w tym rodzaju????
Nie chcę wytykać kto i jak się reklamuje,ale jeżeli juz kotś chce to robić na forum to niech robi to dyskretniej!!!!
Pozdrawiam