Widok
Czy to co napisałeś ma jakiś związek z tym postem??
KoskaR napisał(a):
> Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to
> głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to
> inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was
....a co to ma do rzeczy?
W takim razie może dla porozumienia stron stworzymy wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na reklamę!!!!!???Tak będą mogli ogłaszać się wszyscy,ale tylko i wyłącznie w tym miejscu.
Więc jak....???
KoskaR napisał(a):
> Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to
> głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to
> inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was
....a co to ma do rzeczy?
W takim razie może dla porozumienia stron stworzymy wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na reklamę!!!!!???Tak będą mogli ogłaszać się wszyscy,ale tylko i wyłącznie w tym miejscu.
Więc jak....???
Witam
W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum chciałbym zabrać głos.
Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje się co 2-3 dni.
Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do wcześniejszych postów.
Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
Pozdrawiam
W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum chciałbym zabrać głos.
Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje się co 2-3 dni.
Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do wcześniejszych postów.
Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
Pozdrawiam
WIDEOFILMOWANIE
UWAGA ZMIANA ADRESU INTERNETOWEGO
WWW.FILMART.PL
UWAGA ZMIANA ADRESU INTERNETOWEGO
WWW.FILMART.PL
www.filmart.end.pl napisał(a):
> Witam
> W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum
> chciałbym zabrać głos.
> Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie
> zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje
> się co 2-3 dni.
> Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do
> wcześniejszych postów.
> Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej
> umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
>
> Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie
> firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
>
> Pozdrawiam
>
>
Póki co nie można umieszczać na forum reklam.Dałam propozycję stworzenia takiego wątku specjalnie do tego przeznaczonego.Kto będzie chciał to tam zajrzy,a wtedy możecie tam umieszczać reklamy co 5 minut.
> Witam
> W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum
> chciałbym zabrać głos.
> Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie
> zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje
> się co 2-3 dni.
> Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do
> wcześniejszych postów.
> Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej
> umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
>
> Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie
> firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
>
> Pozdrawiam
>
>
Póki co nie można umieszczać na forum reklam.Dałam propozycję stworzenia takiego wątku specjalnie do tego przeznaczonego.Kto będzie chciał to tam zajrzy,a wtedy możecie tam umieszczać reklamy co 5 minut.
Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP uzytkownika.
Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP bardzo by pomogła w tym)
Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP uzytkownika.
Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP bardzo by pomogła w tym)
Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
lanetti napisał(a):
> Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
>
>
> Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym
> chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP
> uzytkownika.
> Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi
> wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były
> prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP
> bardzo by pomogła w tym)
>
>
>
> Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie
> to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
> Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że
> moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Nie miałam na myśli reklamy "dyskretnej".Jest na forum ktoś kto po prostu żeby nie napisać "chamsko" (bez urazy) ogłasza swoje usługi.Nie można zatytułować wątku np: "piękne rękawiczki",albo coś w tym rodzaju????
Nie chcę wytykać kto i jak się reklamuje,ale jeżeli juz kotś chce to robić na forum to niech robi to dyskretniej!!!!
Pozdrawiam
> Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
>
>
> Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym
> chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP
> uzytkownika.
> Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi
> wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były
> prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP
> bardzo by pomogła w tym)
>
>
>
> Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie
> to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
> Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że
> moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Nie miałam na myśli reklamy "dyskretnej".Jest na forum ktoś kto po prostu żeby nie napisać "chamsko" (bez urazy) ogłasza swoje usługi.Nie można zatytułować wątku np: "piękne rękawiczki",albo coś w tym rodzaju????
Nie chcę wytykać kto i jak się reklamuje,ale jeżeli juz kotś chce to robić na forum to niech robi to dyskretniej!!!!
Pozdrawiam
Kinia napisał(a):
> Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki
> temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam
> dalej ;-)))
Polecanie nie ma nic do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tego typu reklamę mi nie chodzi!!!!
KASOWANE BĘDĄ REKLAMY FIRM I OSÓB OGŁASZAJĄCYCH SWOJE USŁUGI,a nie polecenia i pozytywne bądz negatywne opinie.
Pozdrawiam
> Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki
> temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam
> dalej ;-)))
Polecanie nie ma nic do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tego typu reklamę mi nie chodzi!!!!
KASOWANE BĘDĄ REKLAMY FIRM I OSÓB OGŁASZAJĄCYCH SWOJE USŁUGI,a nie polecenia i pozytywne bądz negatywne opinie.
Pozdrawiam
REKLAMA
Nic na to!!!
Polecać sobie możesz co chcesz,ale ewidentne REKLAMY będę kasowała.To nie mój wymóg,ja tylko się do tego stosuję.
Jak nie pasuje Ci "delikatna" forma reklamy to zamieść ogłoszenie na www.trojmiasto.pl.
Na weselniku mozesz się ogłoszać ale nie pod chamską reklamą!!!Już to raz napisałam i nie będę po raz koleny pisała o tym.
Portal nie jest prywatny,to tak swoją drogą jakbys nie wiedziała :)
Polecać sobie możesz co chcesz,ale ewidentne REKLAMY będę kasowała.To nie mój wymóg,ja tylko się do tego stosuję.
Jak nie pasuje Ci "delikatna" forma reklamy to zamieść ogłoszenie na www.trojmiasto.pl.
Na weselniku mozesz się ogłoszać ale nie pod chamską reklamą!!!Już to raz napisałam i nie będę po raz koleny pisała o tym.
Portal nie jest prywatny,to tak swoją drogą jakbys nie wiedziała :)