Widok

REKLAMY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam :)

Ponawiam swój apel odnośnie reklam!!!!!
-----------------------------------------------------

Nowe reklamy będą bezwzględnie kasowane tak jak obraźliwe i wulgarne posty.Stare posty już zostaną.

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A polecenie jakiejś knajpy to nie jest rodzaj reklamy?- jasne że jest. Tylko inaczej się to nazywa. POLECAM RESTAURACJE "GOSIA" w Kielnie, jest super, żarcie dobre, bardzo tanio, klima w lato a w zimie podgrzewane podłogi, standard UE. Świetna knajpa-polecam. hm, to nie była reklama :)tylko tak poleciłam. Ciekawe jak to ktoś skomentuje. Druga sprawa to jeśli jest opcja wyślij i reklamy przechodzą to chyba nie jest zabronione? bo już by sie ktoś tym zajął. Czyli z tego wynika że można coś reklamować. To jest FORUM czyli wszysto o wszystkich i o wszystkim, to daje nam prawo wyrażania sie, polecania czy reklamowania w takiej czy innej formie. Napisałam na temat? chyba tak.... :)
Oczywiście,że to forum jest o wszystkim,ale jakieś zasady muszą tu panować.
Jest różnica pomiędzy reklamą a poleceniem!Jak ktoś jej nie widzi to już jego sprawa.
Myślałam,że jest niewielka różnica,ale jednak jest i to duża.Po rozmowie z adminem na ten temat jednak wyszło,że reklama to reklama,a polecenia jakiegoś zespołu,firmy,fotografa,manikiużystki to ZUPEŁNIE co innego.

Zauważyłam że pojawił sie temat odnosnie OBELG. Nieżyczycie sobie rzucania na was obelg ale same ich używacie, kwestia-która pierwsza. Czyli do was nie wolno ale wy możecie? Nefretete i Mandarynka - wielkie ofiary. Nazwanie kogoś marginesem to, hm, pewnie nic takiego. Skoro Ciebie ktoś wyzywa to ty w odpowiedzi oczywiście też nie jestes gorsza, to po co apelować!? Mimo że ktoś Cię krytykuje to daj przykład i zachowaj spokój do końca to wtedy można zwrócić uwage. Poprawiacze świata. To była moja uwaga, czyli jak rozumiem w odpowiedzi otrzymam pewnie wrzutki, takie tendencyjne jak zawsze sie pojawiaja. Ale co tam, WY MOZECIE. Mandarynka napisze - BEZ KOMENTARZA. To jest jej odpowiedź która sie często pojawia. Można ja przewidzieć. Tylko proszę, to nie były żadne obelgi z mojej strony, nie ma tu ani jednego zdania które kogoś z was by sponiewierało, to tylko moja wypowiedz jak wiadomo do której MAM PRAWO. po prostu taki sobie komentarzyk. Wiem że możecie mi zarzucić że pisze o was jak wcale was nie znam. To tylko wyciągnięte wątki z przeczytanych waszych zdań, na podstawie których oceniam po swojemu.
Jak ktoś nie widzi różnicy w reklamie a poleceniu albo nie chce widzieć to myślę że na nic zda się Twój apel. Bo przecież znajdzie się mnostwo osób które NIE WIDZĄ RÓŻNICY i będą reklamować ile się da w różny sposób.
NIGDY NIKOGO nie obraziłam,nie wyzwałam jeżeli ta osoba nie zrobiła tego pod moim adresem!!!!! :/

Jeżeli ktos obrzuca mnie epitetami,to wybacz,ale nie będę spokojnie czytała takich rzeczy.Ciekawe czy Ty byś odpuściła i świeciła przykładem i nie odezwała się ani słowem gdyby ktoś wyzywał Cię od najgorszych????

A "BEZ KOMENTARZA" to chyba najlepsze wyjście,aby nie wdawać się w dyskusje z kimś z kim nawet nie warto rozmawiać skoro obrzuca drugiego błotem zupełnie go nie znając.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Nie obrzucisz nikogo epitetami jeśli ktoś Ciebie nie obrzuci, czyli typowe. To normalne że nikogo się bez powodów nie obraża. Czy teraz Cie obraziłam? jest różnica miedzy wyrażaniem opinii o kimś kogo się nie zna a o wypowiedzi tego kogoś. Przecież ja Cię nie znam jak większość forumowiczów to znaczy że nie mogę nic napisać ? ? nie na temat Twojej osoby ale na temat Twoich wypowiedzi, to spora różnica. A dużo osób tego nie widzi. Z założenia ludzie wychodzą że się ich dotyka a co innego mieli na myśli.
:)
Ja teraz nie rozumiem, bylo powiedziane, ze stare reklamy zostaja, a moja znikla i juz nie chodzi o reklame, ale o opinie o moich wypiekach. Czemu inne reklamy nie zostaly wykasowane, a moja tak mimo, ze pozwolone jest polecanie. Czuje sie pokrzywdzona tym faktem, bo nie jestescie slowni. W moim watku byly polecenia, a jednak zostal on wykasowany, w dodatku ja nie reklamuje sie tak nachalnie jak inni, wciaz z nowymi watkami. Moge liczyc na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy? Bernadka
Przepraszam?!

Czym różniło się moje "polecenie wideofilmowania - nowe kadry z filmów" od "polecam wideofilmowanie" które nie zostało wykasowane?????
porostu wszyscy w swoich reklamach musza na poczatku napisac POLECAM:)
Forum służy do rozmów, udzielania opinii, wypytania sie o kogoś lub o coś a co za tym idzie forma reklamy siłą rzeczy. Jeśli ktoś się mnie zapyta o videofilmowanie to co mam mu napisać? Napiszę że polecam Pana powyżej bo robi to świetnie, więc zareklamowałam go, czyż nie?

Nie wspomnę o antyreklamie której jest tu aż nadto. Tego też ponoć nie wolno. Ale co tam , my Polacy potrafimy krytykować. Autorka tego tematu odradzając niektore knajpy lub zespoły używając ich nazwy robiła nic innego jak antyreklamę, czasem ze słyszenia pisząc, że nie była osobiście ale słyszała coś tam... od kogoś znajomego. Jak ktoś się z tym nie zgadza to niech podniesie rękę :)

Jeśli ja prowadzę jakąś działalność i ktoś mnie poleci, pochwali to uważam że dał mi reklamę i przyciągnie klientów. A gdy będzie przeciwnie, czyli odradzi mnie na forum to jest to antyreklama, która ma na celu odciągnięcie klientów.
Ja Polecam Suknie Ślubne z Firmy - " XYZ " - bo to moja firma są bardzo ładne i możecie je oglądać tylko na:

http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/127500/z127562.jpg

Ciekawa propozycja . Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Pan G.
Życzę powodzenia :)

Nie napisałam,że mnie obrażasz!!!
Ale niektórzy już pisali różne rzeczy nie tylko o mnie,ale i o innych i bynajmniej nie chodziło o różnice poglądów!!!!
To,że ktos się może ze mną nie zgadzać to jeszcze nie koniec świata,ale poczytaj starsze watki,a zobaczysz że to nie były tylko wypowiedzi dotyczące moich lub innych forumowiczów postów.

Ja jej nie skasowałam!!!
Może ktoś inny to zrobił.Jak dla mnie Twój wątek jest jak najbardziej OK.Bo nie jest chamską reklamą twoich usług.

Przepraszamy

I tu masz rację :))
W końcu ktoś zrozumiał :)))) Hurrrrraaaa...........

Chcecie się reklamować to róbcie to ale w dyskretniejszy sposób!

Karola napisał(a):

> Forum służy do rozmów, udzielania opinii, wypytania sie o kogoś
> lub o coś a co za tym idzie forma reklamy siłą rzeczy. Jeśli
> ktoś się mnie zapyta o videofilmowanie to co mam mu napisać?
> Napiszę że polecam Pana powyżej bo robi to świetnie, więc
> zareklamowałam go, czyż nie?

Poleciłaś go!!Uważasz,że jest dobry więc piszesz o tym.A to że Pan X znajduje się w Gdańsku koło dworca to tylko wskazanie miesjca gdzie można go znaleść.

> Nie wspomnę o antyreklamie której jest tu aż nadto. Tego też
> ponoć nie wolno. Ale co tam , my Polacy potrafimy krytykować.
> Autorka tego tematu odradzając niektore knajpy lub zespoły
> używając ich nazwy robiła nic innego jak antyreklamę, czasem ze
> słyszenia pisząc, że nie była osobiście ale słyszała coś tam...
> od kogoś znajomego. Jak ktoś się z tym nie zgadza to niech
> podniesie rękę :)

Wiesz...ja ufam swoim znajomym i jeżeli chodzi o mnie to mamy podobne gusta,więc jak stwierdzą że np.knajpa jest OK to idę tam i się sama przekonuję i w 99% mają rację.Ale to kwestia gustu.Na forum pewni nikt osobiście się nie zna,więc jak tu liczyć na kogokolwiek?są różni ludzie i różne gusta.Najlepiej iść i samemu się przekonać,zresztą już o tym kiedys pisałam.

> Jeśli ja prowadzę jakąś działalność i ktoś mnie poleci,
> pochwali to uważam że dał mi reklamę i przyciągnie klientów. A
> gdy będzie przeciwnie, czyli odradzi mnie na forum to jest to
> antyreklama, która ma na celu odciągnięcie klientów.

Jeżeli miałabys działalność gospodarczą i na forum zamieściłabyś swoją reklamę (chamsko)to zostałby usunięta.

Jak chcecie to robic to róbcie to dyskretniej!!

Jak chcecie sie reklamować to róbcie to,ale dyskretniej OK.
Nie róbcie problemu z reklamy czy polecenia,bo już pisać mi się o tym nie chce.Jak ktos różnicy nie widzi to jego sprawa.Ja tylko informuję....REKLAMY BEDĄ USUWANE!!!

TO TYLE W TYM TEMACIE

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Nef

to ma byc moderator?

nefretete23 to zaprzeczenie moderatora!!!

Dziewcze drogie, swoim mentorskim, nie znaszacym sprzeciwu tonem samam rozpalasz konflikty!
Internet to medium ludzi dialogu, a nie dyktatorow i kaznodziei. Moderator, ktory nie cieszy sie szacunkiem forumowiczow sam doprowadzi do zwiedniecia tematu. Ludzie oleja taka amatorszczyzne i pojda gdzie indziej.

W dodatku kompletnie nie rozumiesz idei forum. Jestem zdziwiony, ze Admin trojmiasto.pl tez ma z tym klopoty...

Poinformuje Cie w skrocie:
internet/forum/chat to pelna wolnosc poza obrazaniem sie i wulgaryzmami. Forumowicze sami beda regulowac kwestie zawartosci..

Na pewno nie ma potrzeby ustalac sztucznych regul, ktore beda budzily tyle samo podejrzen, co "bezstronne" przetargi w panstwowych instytucjach.

Jak sobie wyobrazasz roznicowanie polecen od reklam?
Teraz wszystkie firmy beda produkowac posciki zachwyconych klientow. Zamiast szczerze i prosto z mostu bedziemy mieli festiwal obludy. I wszystko to osiagnelas w tak krotkim czasie. Gratulacje!

Moze zastanow sie nad praca w Orlenie albo MON? Tam bedziesz miala gigantyczne pole do popisu..
Zdziwiony tyle co se popiszesz i tak nic nie zmienisz..Nefretete jest dobrym moderatoram ..
do góry