Widok
Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP uzytkownika.
Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP bardzo by pomogła w tym)
Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP uzytkownika.
Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP bardzo by pomogła w tym)
Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
www.filmart.end.pl napisał(a):
> Witam
> W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum
> chciałbym zabrać głos.
> Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie
> zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje
> się co 2-3 dni.
> Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do
> wcześniejszych postów.
> Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej
> umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
>
> Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie
> firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
>
> Pozdrawiam
>
>
Póki co nie można umieszczać na forum reklam.Dałam propozycję stworzenia takiego wątku specjalnie do tego przeznaczonego.Kto będzie chciał to tam zajrzy,a wtedy możecie tam umieszczać reklamy co 5 minut.
> Witam
> W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum
> chciałbym zabrać głos.
> Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie
> zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje
> się co 2-3 dni.
> Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do
> wcześniejszych postów.
> Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej
> umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
>
> Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie
> firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
>
> Pozdrawiam
>
>
Póki co nie można umieszczać na forum reklam.Dałam propozycję stworzenia takiego wątku specjalnie do tego przeznaczonego.Kto będzie chciał to tam zajrzy,a wtedy możecie tam umieszczać reklamy co 5 minut.
Witam
W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum chciałbym zabrać głos.
Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje się co 2-3 dni.
Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do wcześniejszych postów.
Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
Pozdrawiam
W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum chciałbym zabrać głos.
Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje się co 2-3 dni.
Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do wcześniejszych postów.
Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
Pozdrawiam
WIDEOFILMOWANIE
UWAGA ZMIANA ADRESU INTERNETOWEGO
WWW.FILMART.PL
UWAGA ZMIANA ADRESU INTERNETOWEGO
WWW.FILMART.PL
Czy to co napisałeś ma jakiś związek z tym postem??
KoskaR napisał(a):
> Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to
> głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to
> inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was
....a co to ma do rzeczy?
W takim razie może dla porozumienia stron stworzymy wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na reklamę!!!!!???Tak będą mogli ogłaszać się wszyscy,ale tylko i wyłącznie w tym miejscu.
Więc jak....???
KoskaR napisał(a):
> Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to
> głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to
> inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was
....a co to ma do rzeczy?
W takim razie może dla porozumienia stron stworzymy wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na reklamę!!!!!???Tak będą mogli ogłaszać się wszyscy,ale tylko i wyłącznie w tym miejscu.
Więc jak....???