Widok

ROLKI/ WROTKI - CO DLA 5-CIO LATKI?

Rodzina i dziecko Rolki Temat dostępny też na forum:
HEJ. przymierzam się do zakupu rolek/ wrotek dla córki. Proszę o opinie doświadczone mamy co jest lepsze. slyszalam ze bardzo łatwo o kontuzję nozki podczas korzystania z tego typu sprzętów. może lepiej kupić wrotki przywiązywane do butów? co się najlepiej sprawdza u początkujących sportowców?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej córki sprawdziły się rolki z bocznymi dwoma kółkami z tyłu ,zaczynała własnie jak miała 5 lat i dobrze jej szło ,szybko się nauczyła i obyło sie bez kontuzji .Coś takiego http://allegro.pl/rolki-wrotki-do-nauki-jazdy-spokey-kindly-30-33roz-i1551220649.html
jesli chodzi o rolki to polecam te z tchibo , fajne są widziałm na żywo :-) mają dobre opinie tylko koszt to ok. 150 zł
no ja wlasnie mysle o takich z bocznymi kolkami. a moze ktos ma na sprzedaz w bdb stanie, malutko uzywane?
teraz w realu beda wrotki-rolki za 65zl
o dzieki! to napewno sie wybiore :)
Ania a skąd wiesz? bo w żadnej gazetce promocyjnej ich nie widzę :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

niemowlę w dzień prawie w ogóle nie śpi (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam i czy to jest normalne. Mój synek ma już...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry