Widok

ROMEO

wiec dlaczego nie mozna wyczytac tego z wypowiedzi Hydeparkowiczow????????
Czyzbym byla az tak slepa?? Moja wrazliwosc jest w normie, wiec moze oczy juz nie te, no tak starzeje sie...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Johanno

Tutaj ostali się sami weterani :)

ROMEO;

nie chce nikogo poznawac, ja chce go doswiadczac!!!

ROMEO,

mnie nieporzebne jest zycie innych, mam wlasne. potrzebuje mlodych ludzi, ich bezkompromisowosci...ich bezczelnoosci...Niech zyje mlodosc!!!!

"Klask, klask, klask..." :)))

ZNOWU ?!?!?! Fani, wielbiciele, przeciwnicy, wrogowie... Echhh.... To już było... ;P Może coś nowego poproszę? ;)))

Romeo

Jak nie, to NIE
:-P

Johanno!

A co Ty byś chciała wyczytać z wypowiedzi na HP? Życie innych? To przecież niemożliwe. HP to tylko miejsce, gdzie każdy może się wypowiedzieć. Ale to znacznie za mało, żeby kogoś poznać czy zrozumieć. Czasem mam wrażenie, że niektórzy (to mówię ogólnie) zbyt wiele oczekują po czymś takim, jak HP. I często potem czują się rozczarowani.
pozdrawiam

Lauer

fakt, ze nie napisalam 20 wrzesnia nie znaczy, ze zapomnialam...Ja nigdy nie zapominam!!!!!!
Zycze CI szczescia w zyciu...beze mnie.
KOCHAM wszystkich Facetow na swiecie ale tylko ten JEDYNY jest naprawde jedyny. Badz szczesliwy i dbaj o siebie:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry