Widok
witam miałam ostatnio okazję oglądać dworek, czytałam wcześniejsze opinie i faktycznie nie są przesadzone miejsce jest urocze ciężko opisać ale po prostu każdy detal tam jest zrobiony z gustem nawet takie rzeczy jak zagroda dla zwierząt czy ognisko amfiteatr o budynku nie wspominając... długo by wymieniać
Byłam tam (po raz pierwszy) w kwietniu 2013 na weselu i musze przyznac,ze do samego rana było wzorcowo. Obsługa (zwłaszcza kelnerzy) szybka i kulturalna, jedzenie urozmaicone i oryginalne (marynowany łosoś na przystawke był obłędny!!!), okolica także miła(na ewentualne spacery). Dekoracje stołu były równiez nietuzinkowe, eleganckie-az miło było popatrzeć. Starszemu pokoleniu oczywiscie bardzo podobał sie stół z tradycyjnymi przysmakami (smalec, kiszone ogórki, swojskie wędliny). Podsumowując: naprawdę sympatyczne i profesjonalnie przygotowane miejsce,polecam!
Miałam tam wesele, jedzenie super, wystrój super, obsługa super, ale pewien mały szczególik.... Parkiet jest czymś chyba pastowany, nie wiem czy tak powinno być ale miałam całe czarne buty i u dołu sukienkę, w pewnym momencie dziecko się przewróciło na parkiet w białych rajstopkach i były czarne, bałam się tylko że ktoś z gości albo ja sama się potknę i będę miała sukienkę brudną. Nie wiem może parkiety się pastuje, ale dlaczego czarną pastą ? Może czymś innym trzeba spróbować?
Ja byłam tam na balu karnawałowym na 150 osób i jakoś parkiet dawał radę, więc bez przesady tak źle z tym miejscem do tańczenia nie jest. Jedzonko faktycznie pierwsza klasa, a obsługa rewelacja!!! Pokoje mają też niczego sobie i przede wszystkim otoczenie - zdala od zgiełku wielkiego miasta, a dojazd bardzo dobry. Także polecam nie tylko na wesele:)
Byłam na weselu u kuzynki. Jedzenie bardzo dobre, dodatkowo młodzi dostali gratis stół wiejski - rewelacja, nie przepadam za kiełbasami, ogórkami i samlcem, ale te były przepyszne! jako zakąski idealne. Obsługa dobra. Jedyne minusy: mały parkiet - przy 100 osobach był wielki problem z utworzeniem "kółka". Zwróciłabym też uwagę obsłudze, aby uzupełniali papierowe ręczniki w toalecie - bardzo szybko się skończyły. Ale to już takie czepianie się, bo dobrej zabawy nie popsuło :) A sala - prześliczna, ogród też :) Gdyby nie to, ze miejsca jest mało to na pewno zrobiłabym tam wesele :)
Hej, moją opinię po naszym weselu zamieściłam bezpośrednio w opiniach o dworku Rajska Góra. W skrócie: jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również, wiele osób powiedziało, że nigdy nie było na tak udanym i dobrze zorganizowanym weselu. Obsługa świetna, dekoracje cudowne. Wszystko naprawdę super. Pozdrawiam serdecznie, Emilia