Widok

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koralik to nie takie proste jak mówisz. Ja nie pracuję na normalny etat ;)
Co więcej nie chcę być od początku ciąży w domu.
koszt insemy 100 zł???? gdzie ja robiłas???? u nas koszt insemy wraz z badaniem i selekcja nasienia kosztuje 700 zł :O
aha myslalam ze masz etat.. ja mialam umowe zlecenie no i ... szefowej sie nie spodobalo ze jestem w ciazy i mnie "wykopala".. ale szczerze i tak bym zrezygnowala bo lekarka chciala mi od razu dawac L4 bo praca i fizyczna i z "bakteriami"
100 150 to koszt badania nasienia, wyżej napisałam że sama inseminacja kosztuje 600zł plus usg i zastrzyk
ahaa no tak... bo tak pomyslalam ze bedzie mi sie oplacalo kupic bilet na pociag nastepnym razem i u Ciebie robic insemke :D
Hej dziewczynki:)
Byłam dzisiaj na wizycie:) Pani doktor kazała iść do endokrynologa z wynikami tarczycy, bo wyszła niedoczynność:)
Na wizycie był mój mąż i wiecie co?? nici z niespodzianki- będziemy mieli syna:) Mały pokazał co trzeba hehe...mąż zauważyl jajeczka i siusiaka:)
Cieszę się strasznie:)
Co do badania nasienia- u mnie we Wrocławiu koszt to ok. 120zł, my tyle płaciliśmy:)
Asiunia trzymam kciuki za wizytę:) po to tu jesteśmy żeby się wspierać!
Aszi gratulacje, synek chyba nie bardzo chciał być niespodzianką:)
mnie strasznie boli jajnik dziwne, bo już ponad tydzień po owu, a jeszcze wcześnie na ból przed @ no cóż trzeba przeżyć..
Aszi to gratuluje pierworodnego:))
Asiunia jak po wizycie?
Aszi cudownie !! synuś!! gratuluje :) przedłużycie ród :D a tak ogólnie to ok?
a ja tam wiedzialam ze poznacie plec wczesniej hehe :P
w ogole umowilam sie na prenatalne te kolejne.. na dzien kobiet hihi :P

ja sie boje ze jutro bedzie cos nie tak na tej wizytce mojej... wy tez tak mialyscie dziewczyny przed wizytami?? taki strach ze np nie bedzie bilo serduszko? :( bedzie dobrze bedzie dobrze...

moja przyjaciolka wreszcie dzis urodzila :) zapomnialam wam powiedziec :P zaczela rodzic wczoraj o 4 nad ranem a skonczyla dzis o 10 rano :P masakra.. Mała Nadia waży 3790 i ma 58 cm :P moja cudna chrzesnica.. jade do nich w sobote :)
Koraliczek to super ze mala jest juz na swiecie, ale tyle godzin biedulka sie meczyla przy porodzie, szkoda ze to tak rachu ciachu nie moze byc i bezbolesnie, napewno wszystko bedzie dobrze kochana, uslyszysz bicie serduszka i zobaczysz jak malenstwo sie pieknie rozwija:)

Ale z tym martwieniem to juz do konca zycia przechlapane bedziemy mialy na poczatku martwimy sie zeby zajsc w ciaze, pozniej czy wszystko dobrze sie rozwija a jak juz malenstwo na swiecie to uuu pewnie ciagle cos bedzie i tak do konca juz:) ale na pocieszenie dla nas wszystkich to cudownie miec sie o kogo martwic:)
Aszi gratuluje syneczka! Jak będzie miał na imię? :)
Prawdopodobnie Karol, ale z nami to nigdy nic nie wiadomo:) Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła:)
Oh, Karol!! :D i wszystkie paienki jego!!

a ja dzis tez sie chyba w końcu dowiem :D ale mam przeczucie ze bedzie chłopak.. tak od poczatku ciazy myslalam... że będzie Dominik, bo wyproszony od Św. Dominika...
Koraliczku a jak dziewczynka? Dominika? tez ladnie:)
Dziewczynka bedzie julia.. :P nie znam zadnej sw dominiki :P
Koraliczku czekam w takim razie na wieści:) Skoro masz przeczucie to pewnie tak będzie. Będę się śmiała jak obie będziemy miały syna:) Prawie w tym samym czasie zaszły i jeszcze ta sama płeć:) Byłoby fajnie...
Julia, bardzo ladne imie sama sie zastanawialam nad ta opcja z tym ze mam kuzynke o tym imieniu ktorej nie bardzo trawie:(

No to czekamy na wiadomosci i potwierdzenie Twoich przeczuc, mialybysmy nastepnego siusiaka w watku:)
Aszi jak by co to będziemy swatać :D hehe
Roli ja tez mam w rodzinie jedna julke.. kuzynke duzo młodsza, mieszka daleko i malo sie widujemy... ale jak by nie patrzec w rodzinie mam prawie kazde imie juz i trudno wybrac... :) ktos nam sie zdubluje :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry