Widok

Re: Rumianki #6

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny.baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno mnie nie było, więc pomyslalam,ze moze sie odezwę w związku z pewnym pomysłem. Przeglądałam właśnie rodziny z akcji "szlachetna paczka" i poruszyła mnie historia starszej pani z okolic Redy. Może ktorąs z was złożyłaby się ze mną na paczkę dla Niej?

no i co tak poza tym u Was dziewczyny?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Dzieki wielkie :) Domek świetnie wyglada ale w kolorze bedzie jeszcze lepiej wygladal
a dziękuję, dziękuję :) z zewnątrz na razie nic nie będziemy robić - wyka(o)ńczamy środek :)

Olenka 21 szkoda ze nie odezwalas sie, ani nie odpwiedzialas na zadna z moich wiadomosci odnosnie Szlachetnej Paczki. Bardzo chcialam pomoc tej Pani- mam nadzieje ze Ty to zrobilas. Wiekszosc rzeczy o ktore prosila zakupilam, ale nie moglam dostac namaiarow na Nia , bo byla przez Ciebie "zablokowana".
Szkoda :(
O Boże Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najmocniej przepraszam!! ja potem już kompletnie nie zaglądałam na forum!!! mialam dużo nieprzyjemnych spraw na głowie i kompletnie zapomniałam o tym, że tutaj też napisałam o tej pani :( jeszcze raz okropnie Cię przepraszam :(

podbijam ;)

Ja mieszkam w Rumi i chetnie sie zaopiekuje Twoja Mała Madziara bo szukam jakiegos Malenstwa do opieki,godziny sa super :) i dowozenie jak najbardzie do mnie pasuje wiec odezwij sie na pw

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (14 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry