Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anulka :) dla ciebie również życzenia najlepszego - a gdzie się podziewa twoja koleżanka?
Dzięki Witch :O)
no własnie nie wiem gdzie jest Jola :oO miała dołączyć do nas już w poniedzialek a tu ....ciszaaaaa :o)

wszystkiego naj naj dziewczyny :) ale przyznam sie wam w tajemnicy ,ze troszke sztuczne to swięto , ale zeby nie bylo ,ze sie wyłamuje to :),:
image

dzieki i nawzajem.

sztuczne - nie sztuczne, ale milo dostac kwiatka, nie?
a moje chlopaki z biura nic, zero kwiatka, jeden tylko cos tam burknal, ze wszystkiego najlepszego. a pracuje sama z 4 facetami!!!

za to dostalam od firmy bon na zakupy o zastraszajacej warosci 50 zl. chyba pojde waciki sobie kupie :o(

witch! Wielkie dzięki za kwiatuszki z okazji dnia kobiet! Swietny pomysł i super to zrobiłaś!!!!!!

Jakies plany na następne spotkanie???
Nauczone doświadczeniem ostatniego spotkania następne zorganizujemy pewnie inaczej....? Ja bym chciała pogadać z większością z was bo się spózniłam i nie miałam okazji słyszeć wszystkiego. Mam nadzieje że next time nadrobie to!!!

salema
elajza zgadzam sie milo dostać kwiatka ;;;;;;;;;;;;;))) wiesz co ja bym chciala taki bon bo mam ochote na jakies zakupy!!! dzisiaj zreszta kupilam plaszczyk pikowany , puchowy po przecenie ,ale to na next zime bedzie :):) A ty swoj bon mozesz na jakies kosmetyki przeznaczyc !!!:)

Wszystkiego najlepszego!!!! Zycze Wam zeby Wasi Mezczyzni zawsze traktowali Was z naleznym dla kobiet szacunkiem (odsylam do wątku pt. "jak je uszczesliwiec... ;))
Musze sie pochwalic, ze dostalam 2 tulipany :) Moj Miesiek nie bedzie chyba zazdrosny, bo dali mi je "mężczyźni" osmioletni :)
Milego dnia :)

wlasnie slyszalam, ze chlopaki malo dyskretnie zastanawiali sie, ktora kwiaciarnia dowozi kwiatki na miejsce ;-) chyba sie zreflektowali jak zobaczyli, ze inni wchodza z zyczeniami.

Cześć Kobietki! Spznione zyczonka od SaLmY :)) Wszystkiego co najlepsze, mmnostwa radosci, oceanu miłości i usmiechu od ucha do ucha day by day :))))

A propos giftów: ja dostalam od chlopakow z mojej klasy komplet naczyn na cukier, kawe i herbate. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, ze naczynia te sa w ksztalcie owocow i maja wszystkie kolory teczy na sobie - MeGa KiCZ ;))) Generalnie miałam łzy smiechu w oczach jak to zobaczylam, ale licza sie szczere checi wiec ladnie im podziekowalam :)) Bede miala co dac babci na swieta ;))

Cmokaski dla WszystKicH :)

u mnie chłopaki się postarali i domek tonie w bukietach :) od narzeczonego mam różową prymulkę w zielonej doniczce i od taty bukiecik z różowych tulipanków, a mama dostała tulipanki czerwone i pomarańczowe :) szok :) kwiatki superowe :)

dla was też dużo buziaków ode mnie :) a nasztępny meeting zaplanujemy sobie w jakimś cichym miejscu, gdzie można pogadac - przy okrągłym stole - jest takie miejsce w cawiarni z papugą w sopocie koło dworca - duży stół drewniany :) co wy na to?
Czesc witch :):) ale ci milutko ze dostalas tyle kwiatkow,dzisiaj popoludniu caly czas siedzialam w domku i co chwila tu zagladam i wiesz co strasznie tu sie pusto zrobilo , nie dlugo bede sama z soba pisala hihihihi:) Co do mniejszego lub ofraglego stolu to jestem za , bo w sumie to sie podzielilysmy na dwie czesc i niektorych to wogole nie poznalam :(

trzeba troszkę poniuchać, aby takie miejsce znaleźć, gdzie nas muzyka nie zagłuszy :) napewno znajdziemy takie miejsce na meetingi :) z dobrym dojazdem i tanim piw... tzn herbatką :)i żeby te nasze kochane forumki z innych miast zdążyły dojechać :)

he he he - a od mojego promotora na PG dostałąm PINGWINA pluszaka :) he he he :) teraz pingwin będzie mi pomagał w pisaniu dyplomu :)
fajnego masz promotora , a moze go zaczarowalas coo???;)

Strasznie narzekacie na to nasze spotkanie ostatnie, w sensie na uklad stolu, a Salma naprawde nie wiedziala jak wyglada Antresolka i jak tam stoliki sa ulozone. Prosze sie na mnie nie gniewac, bo ja chcialam dobrze, a ze jakis dżezmen wyskoczyl z mandolina to nie za moja przyczyna :)

Salma, dla ciebie nasza kochana łorganizatorko buziakosy wielgachne :) napiszuj nam kiedy next time będziesz u nas nad naszym piknym morzem :) jak będzie ciepło, to se złorganizujem piknik na plaży na kocykach z flachą wina :) ale teraz roztopy, więc póki co szukamy lokali :)
Cześć babeczki:)
ja również składam Wam, spóźnione życzenia!!!!!!!!
też dostałam kartkę od Witch i jestem pod ogromnym wrażeniem...po prostu rewelacja!!!dziękóweczka.
buziaki

Jeszcze ja, jeszcze ja!...
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobietek - wszystkiego naj z okazji naszego Święta!
Ja w pracy dostałam, co następuje: tulipanka w celofanku szt. 1, czekoladę Milka szt. 1, Prince Polo szt. 1 oraz pewną, niesprecyzowaną dokładnie ilość standardowych życzeń.
Od "oblubieńca" dostałam upominek b. praktyczny - klaser na 200 płyt CD - wreszcie sobie posegreguję moje wszystkie komedie romantyczne, heheheeeeee (np. "Teksańska masakra piłą łańcuchową IV")
A jego ojciec przytomnie stwierdził, że Dzień Kobiet to komunistyczny przeżytek i współczesny mężczyzna powinien na co dzień pamiętać, że jego połówka jest kobietą i dawać kwiaty bez okazji. O!

może i te święto jest komunistyczne itp,ale mi się podoba:)

a ja wlasnie wrocilam do domku. Lekko zdolowana, bo bylismy w biurze podrozy. Kurcze, dziewczyny, skad na to wszystko wziac kase??? wesele, meble do mieszkania, a jeszcze w podroz by sie chcialo wybrac i te oferty takie atrakcyjne. A pensyjka jakos nie lubi za bardzo wzrastac :-(
I kombinuj jak kon pod gorke, licz, dodawaj, wymyslaj, zwariowac mozna... dlaczego wszystko tyle kosztuje?!
Ale pozniej poszlismy na kolacyjke do wloskiej knajpki i troche sie nam humor poprawil. ale tylko troche, mamy nad czym dumac dzisiejszej nocy.

jeśli chcecie jakąś "egzotyczną"wycieczkę to popatrzcie na posezonowe,np październik,listopad-nie jest tak upalnie i czasami więcej niż połowę taniej:)

do góry