Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jujuż idziecie spać? a ja właśnie chyba zasiąde do pracy.... dyplomowej :(
będę szukać:)papapapa

papa elajza:)

ale za to jakie ladne zdjecie :-)))
dziewczyny (sabra), nie objadac sie na noc!! (taa... sama to robie).

ja juz wam dzisiaj kolezanki pomacham na dobranoc, niech wam sie przysni cos milego, mnie chyba wizja Krety nie opusci tej nocy...

A, mowilam wam, ze snilysci mi sie? to dopiero byl koszmar!! nie ze wzgledu na was, tylko na inne postaci tego horroru i ogolna tresc. ale to innym razem.
papa.

meggi - czekam na maila ;o)

nie przejmuj sie jutro będzie lepiej-ja się doczekałm kwiatków-ale przesłanych-bo się wczoraj bardzo pokłóciłam z moim"kochanym"facetem:)

no jasne-straszna ze mnie specjalistka:)
pierwszy raz w życiu udało mi się wkleić zdjęcie:)

witch gdzie twoje nietoperki ???i jak tam nocne spacerki do lodowki ??Bo ja dzis troszke przegielam ,i teraz mi ciezko ( uzupelnilam lodowke i tylko co chwila tam zagladalam )

mmegi, przywracasz mi wiare w ludzi i w swiat :o)
chcemy jechac tak wrzesien/pazdziernik na 2 tyg. w jakies cieple miejsce, najchetniej wyspa, samolotem. bede Ci dozgonnie wdzieczna za wszystko co wyszperasz.
ja nie dosc, ze mialam dolujacy dzien w pracy, kwiatkow sie od chlopow nie doczekalam, to jeszcze ta Kreta mnie dobija.

hops do przoduuu - widzę że mmegi jest szpecjalistką od wyszukiwania również ofert :) ja chciałabym odwiedzić grecję :) może kretę? i w wolnej chwilce zobaczyć kilka ruin :) ale to sie uda chyba dopiero w przyszłym roku :(
super ta oferta Tunezja jest pieknym miejscem:):):):):) Ciekawe czy w czerwcu beda takie propozycje >Bo jak nam wyjazd autkiem nie wypali to wezmiemy sie za szukanie ofert last minute :

to tylko taki przykład-jeden z wielu-napisz mi jeszcze jaki miesiąc Was interesuje:)

Nazwa › Fortuna **** - Tunezja
Miejsce › Tunezja
Kod oferty › WAK87890
Zakwaterowanie › Hotel ()
Wyżywienie › śniadania, obiadokolacje
Dojazd › Samolot
Rodzaj wyjazdu › Pobyt wypoczynkowy
Wyjazd z › Warszawa
Cena za osobę › 689 zł » last-minute « (Hit cenowy)

Termin › 10.03 - 17.03.2005 (7 dni)

Inne terminy › - inne terminy i ceny - 10.03-24.03 (14 dni) cena 879 zł/os last-minute
Cena zawiera › przelot samolotem, transfer lotnisko/hotel/lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, opieka rezydentów
Cena nie zawiera › ubezpieczenia 49 zł / tydz., 73 zł / 2 tyg., opłat lotniskowych 279 zł

Opis:

image

słuchaj 4400 na dwie osoby poza sezonem i to na Kretę to jest bardzo dużo!!!
iesz co? jako,że przespałam prawie cały dzisiejszy dzień i wcale mi się nie chce spać to posiedzę i coś Ci poszukam i wyślę info na meila-zapewniam Cię,że można taniej pojechać-mój kumpel leciał we wrześniu do Tunezji na 2 tygodnie (all inclusive) i zapłacił za to 1400zł od osoby-także jest duża różnica,nie?

na pewno chcemy wyspe - padlo na Krete, bo jeszcze tam nie bylismy, bo atrakcyjnie i do tego nie najdrozej. Opcja 2 tyg. na 2 os. to 4400, poza sezonem. takze nie jest drogo, ale jak dolozyc do tego inne wydatki to robi sie troche przerazajaco. Pytalam czy warto liczyc na Last Minute, to nam pani powiedziala, ze mozna, ale to juz zostaja jakies niedobitki, ktore nie mialy wziecia. a tam, gdzie chcemy zostal juz tylko 1 wolny pokoj. w dodatku trzeba wplacic juz zaliczke 30%. eh... moze pozostaniemy przy wersji "Zakopane"...?
Meggi, a moze Ty mozesz cos polecic?

nie wiem czy to taki dobry pomysł-bo dochodzą Ci koszta z dojazdem i dodatkowo pomyśl o języku-przewodnik i cała obsługa będzie w języku niemieckim...
u nas tez można dostać naprawdę tanie oferty...a o jakim kraju myślałaś? i do jakiej kwoty?

podobno w Niemczech mozna trafic na bardzo tanie. ale trzeba wiedziec jak to zalatwic i miec kogos, kto tam na miejscu pojdzie, podpisze itd. no i wylot z Niemiec.

jeśli chcecie jakąś "egzotyczną"wycieczkę to popatrzcie na posezonowe,np październik,listopad-nie jest tak upalnie i czasami więcej niż połowę taniej:)

a ja wlasnie wrocilam do domku. Lekko zdolowana, bo bylismy w biurze podrozy. Kurcze, dziewczyny, skad na to wszystko wziac kase??? wesele, meble do mieszkania, a jeszcze w podroz by sie chcialo wybrac i te oferty takie atrakcyjne. A pensyjka jakos nie lubi za bardzo wzrastac :-(
I kombinuj jak kon pod gorke, licz, dodawaj, wymyslaj, zwariowac mozna... dlaczego wszystko tyle kosztuje?!
Ale pozniej poszlismy na kolacyjke do wloskiej knajpki i troche sie nam humor poprawil. ale tylko troche, mamy nad czym dumac dzisiejszej nocy.

może i te święto jest komunistyczne itp,ale mi się podoba:)

Jeszcze ja, jeszcze ja!...
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobietek - wszystkiego naj z okazji naszego Święta!
Ja w pracy dostałam, co następuje: tulipanka w celofanku szt. 1, czekoladę Milka szt. 1, Prince Polo szt. 1 oraz pewną, niesprecyzowaną dokładnie ilość standardowych życzeń.
Od "oblubieńca" dostałam upominek b. praktyczny - klaser na 200 płyt CD - wreszcie sobie posegreguję moje wszystkie komedie romantyczne, heheheeeeee (np. "Teksańska masakra piłą łańcuchową IV")
A jego ojciec przytomnie stwierdził, że Dzień Kobiet to komunistyczny przeżytek i współczesny mężczyzna powinien na co dzień pamiętać, że jego połówka jest kobietą i dawać kwiaty bez okazji. O!

do góry