Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wzajemnie spokojnej nocki...:)

ja tez mam objawy wskazujace na nadchodzacy sen :) A reszta juz pozasypiała ....... hihihihi No to do juterka , mam nadzieje ze nikt nicka nie zmieni i bedzie tu wesolo jak do tej pory.....

nie cierpie krzywych usmieszków ---to taka refleksja
buziaki mmegi ...:):):)

wiesz co Sabra?
chyba tylko my dwie tu zostałyśmy a wszystkie babki pozasypiały:(
a mi się też powoli oczka kleją...a jak tam z Tobą?

oki fantazja mi sie po piwie wlaczyla.......zreszta siedze sama to tez pomaga ;);)

dobra,dobra Sabra Ty się nie tłumacz:)
a tak a propo to o tych striptizerach mówiłam ja;)

hahahahaha weszlam poprostu w KARTKI NA DZIEN KOBIET na trojmiescie i jak to zobaczylam to mi sie przypomnialo ze ktoras z was cos o striptizerach mowila...ach mmegi nie badz taka zbulwersowana ;):):):)

Sabra,no wiesz co????normalnie jestem zbulwersowana czego Ty tam sama po nocach szukasz w tym internecie!!!!:)
ale facio całkiem,całkiem:)

dziewczyny to propozycja na wieczorek panienski , nie wiem tylko czy uda misie to wkleic

image

Anulka!!!!!
a Ty gdzie się szlajasz po nocach i nawet do nas tu nie zajrzysz,żeby wymienić się informacjami,co?????

Sabra! trocinami to się nie wypychaj,ale kolbę możesz zjeść-na pewno Ci nie zaszkodzi,tylko uważaj na zęby:)

Salema!
bardzo dziękuję za fotkę-do mnie też już doszła-super:)
teraz możemy zrobić nowy wątek:wkleimy zdjęcie i wszystkie nieobecne będa zgadywać która to która:)

witch już poszła fotka!!!
Było super! Ja lece do łóżeczka bo mój kochany misiu beze mnie nie zaśnie!

salema
ja tez poproszę fotkę :) bo nie zasnę.... ;)

mmegi moze faktycznie wypcham sie trocinami i pogryzew kolbe kukurydzianą

witch to milutko że ktoś na ciebie w domku czeka;);)

salema dzieki za zdjecie walnelam sobie jako tapete i rzucam lotkami hihihihi;):)

zasypiam nad moją skrzyneczką ;) na której nic jeszcze nie ma ;P ja też się cieszę że was poznałam :) Mama napadła mnie już od samych drzwi i musiałam odpowiadac na wszystkie szczególowe pytania " a jak było " hi hihii
ale ogólnie mówiąc już padam .....

Sabra!jak masz świnkę morską to i pewnie masz dla niej jedzenie-wegetariańskie żarcie jest teraz w modzie:) chyba,że świnka tez dzisiaj głoduje..:)

hihihihihih niestety z żyjątek mamtylko świnkę morską .....chińszczyzna to mieszanka warzywna z jakimiś grzybkami haluckami ...ale postanowilam nie smażyć już o tej porze wiec pozostalo mi czekać do rana:)

biedaczko-gdybyśmy wiedziały to chociaż bysmy wpadły do japy na gyrosa po drodze...no dobra,juz nie będę Cię szczuć tym jedzonkiem-zjedz tą chińszczyznę-z braku laku lepsze to niz nic...mam nadzieję,że mówiąc chińszczyzna nie masz na mysli jakiegoś kota????:)

Dziewczyny!

Było super, ciesze się że Was poznałam!
A teraz prześle grupowe zdjęcie! Jęsli nie dotrze do wszystkich to prosze o przesyłane sobie nawzajem.
Ja też wróciłam z wilczym apetytem ale kupiłam sobie w nocnym małe co nieco.
Musimy powtórzyć spotkanie!!!Pa!

salema
spać ...siooo....panny.... jutro nową zadymę zaczniecie od 6 rano... :) papaa... słodkich snów.. :)))
do góry