Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdazylam jeszcze na Wladce Pierscieni! i czekamy wlasnie na serowa z TelePizzy, zglodnialam po tym piwie ;-)

Super, super, super :) Nastepnym razem sie bedziemy przemieszczac (zeby sie jeszcze bardziej wymieszac :))
Dzieki dziewczyny za wszystko (m.in za znoszenie mojego gadulstwa :))
Pozdrawiam i sciskam Was :) Do zobaczenia :)
witam ja też już w domku. czy któreś jeszcze balują???
Potwierdzam było super, nie myślałam ze można spotkać tyle fantastycznych koleżanek w jednym miejscu!
pozdrawiam
Ale miałyśmy racje, nie koleżanki, że jak my na spotkaniu to pustki na forum?
nadal jakos pusto, ale poczekajmy az wszystkie dojada do domow :)
aaaj, nie już chyba wszystkie w domkach :) wielkie dzięki dla mmegi, która odwiozła nas swoim autkiem :)
dojechłam na ta moją wiochę:)
odnośnie spotkania to same superlatywy-żałujcie babeczki,które nie byłyście...
a teraz idę coś wsunąć do jedzonka,bo strasznie zgłodniałam.
wielkie buziaki:)
Witch,nie przesadzaj,przecież jechałam w tą samą stronę:)
buziaki...

po 1. wielkie podziekowania dla mmegi za to ze porozwozila nas do domków, naprawde duza buzka:):):)
2. spotkanie bylo bardzo fajne , milo bylo sie z wami spotkac :):)
3. jestem strasznie glodna a w domku w lodowce tylko mieszanka chinska o my good do rana padne
4...........-ide herbatke sobie zrobic

kurcze nie mam w co zebow zanurzyc , trzeba bylo na frytki skoczyc :(:(:( a tak herbatka i tyle :)

mmegi - ja oczywiscie tez dziekuje :) dobrze ze i Ty dojechalas bezpiecznie. Szkoda ze zapomnialam patrzec na iskry...
Aha - no i czekam na serenady... :)
dobranoc :)
Ciekawe czy ten nasz wątek też przekroczy magiczne 300 postów ;)
Idziemy dziś spać, czy po krótkim spacerku na stację po czipsy i piwo siedzimy do trzeciej w nocy jak zwykle hymmm :) ?

poszlabym na stacje ale mam stracha sama , wiec zostaje klikanie i mieszanka chinska , ktorej nietkne ble ble ble .... jutro zrana pobiegne po buleczki .......ej cos malo was ,czyli jednak zmieniamy nicki coo??

dziewczyny,przestańcie mi tak dziękować,bo aż mi głupio!!!!!!
Sabra! a nie mówiłam,żeby zamówić te naleśniki:)???

mmegi ;):) jakos zagadalysmy te nalesniki i wypadlo mi z glowy , teraz to mi nie przypominaj .:)ide pogrzebac w szafce kuchennej moze jakis goracy kubek sie znajdzie?

spać ...siooo....panny.... jutro nową zadymę zaczniecie od 6 rano... :) papaa... słodkich snów.. :)))
Dziewczyny!

Było super, ciesze się że Was poznałam!
A teraz prześle grupowe zdjęcie! Jęsli nie dotrze do wszystkich to prosze o przesyłane sobie nawzajem.
Ja też wróciłam z wilczym apetytem ale kupiłam sobie w nocnym małe co nieco.
Musimy powtórzyć spotkanie!!!Pa!

salema
biedaczko-gdybyśmy wiedziały to chociaż bysmy wpadły do japy na gyrosa po drodze...no dobra,juz nie będę Cię szczuć tym jedzonkiem-zjedz tą chińszczyznę-z braku laku lepsze to niz nic...mam nadzieję,że mówiąc chińszczyzna nie masz na mysli jakiegoś kota????:)

hihihihihih niestety z żyjątek mamtylko świnkę morską .....chińszczyzna to mieszanka warzywna z jakimiś grzybkami haluckami ...ale postanowilam nie smażyć już o tej porze wiec pozostalo mi czekać do rana:)

Sabra!jak masz świnkę morską to i pewnie masz dla niej jedzenie-wegetariańskie żarcie jest teraz w modzie:) chyba,że świnka tez dzisiaj głoduje..:)

zasypiam nad moją skrzyneczką ;) na której nic jeszcze nie ma ;P ja też się cieszę że was poznałam :) Mama napadła mnie już od samych drzwi i musiałam odpowiadac na wszystkie szczególowe pytania " a jak było " hi hihii
ale ogólnie mówiąc już padam .....

mmegi moze faktycznie wypcham sie trocinami i pogryzew kolbe kukurydzianą

witch to milutko że ktoś na ciebie w domku czeka;);)

salema dzieki za zdjecie walnelam sobie jako tapete i rzucam lotkami hihihihi;):)

ja tez poproszę fotkę :) bo nie zasnę.... ;)

witch już poszła fotka!!!
Było super! Ja lece do łóżeczka bo mój kochany misiu beze mnie nie zaśnie!

salema
Salema!
bardzo dziękuję za fotkę-do mnie też już doszła-super:)
teraz możemy zrobić nowy wątek:wkleimy zdjęcie i wszystkie nieobecne będa zgadywać która to która:)

Sabra! trocinami to się nie wypychaj,ale kolbę możesz zjeść-na pewno Ci nie zaszkodzi,tylko uważaj na zęby:)

Anulka!!!!!
a Ty gdzie się szlajasz po nocach i nawet do nas tu nie zajrzysz,żeby wymienić się informacjami,co?????

dziewczyny to propozycja na wieczorek panienski , nie wiem tylko czy uda misie to wkleic

image

Sabra,no wiesz co????normalnie jestem zbulwersowana czego Ty tam sama po nocach szukasz w tym internecie!!!!:)
ale facio całkiem,całkiem:)

hahahahaha weszlam poprostu w KARTKI NA DZIEN KOBIET na trojmiescie i jak to zobaczylam to mi sie przypomnialo ze ktoras z was cos o striptizerach mowila...ach mmegi nie badz taka zbulwersowana ;):):):)

dobra,dobra Sabra Ty się nie tłumacz:)
a tak a propo to o tych striptizerach mówiłam ja;)

oki fantazja mi sie po piwie wlaczyla.......zreszta siedze sama to tez pomaga ;);)

wiesz co Sabra?
chyba tylko my dwie tu zostałyśmy a wszystkie babki pozasypiały:(
a mi się też powoli oczka kleją...a jak tam z Tobą?

ja tez mam objawy wskazujace na nadchodzacy sen :) A reszta juz pozasypiała ....... hihihihi No to do juterka , mam nadzieje ze nikt nicka nie zmieni i bedzie tu wesolo jak do tej pory.....

nie cierpie krzywych usmieszków ---to taka refleksja
buziaki mmegi ...:):):)

wzajemnie spokojnej nocki...:)

salema, forwardnij mi zdjecie, plis.

no to dawać fotkę, ja chce zgadywać!!!!!!!

Dzieńdrobny pięknym narzeczonym, ładny poranek dziś mamy!
Ja dopiero teraz ze swoimi refleksjami, bo wczoraj jak wróciłam, to ten mój dzieciak oglądał jakąś siekę na kompie i znim skończył wątek, usnęłam na sofie. Ja tak nie umiem do 1-wszej, jak Wy, muszę chodzić wcześniej lulu, za to wczesniej wstaję, co widać właśnie.
Jadę dziś do Koleczkowa ustalać szczegóły wesela i pewnie podpiszę coś w rodzaju umowy - normalnie od 7-mej spac nie mogę...
Ale my tu o naszym zlocie przecież - chociaz powinnam może "o waszym", bo ja taka zielona i się z marszu podłączyłam... było werynajs, że tak powiem, gdyby jeszcze byl okrągły stół i muza ciszej, to mogłabym Was wszystkich posłuchać, a tak to mi pozostały wrażenia wizualne, bardzo pozytywne zresztą. Jakoś po narzeczonych widać ten blask (nie mówię przecież o świecących czółkach) i uśmiech z buziek nie schodzi... Ja to weteranka szos jestem i wiek swój mam, ale w waszym towarzystwie miałam znów dziesięć lat mniej (tylko czemu mi się tak ten.. kostium marszczy pod oczami?...)
Ja też czekam na zdjątko od Salemy i na następne takie spotkanie, a tymczasem muszę wysmarować nowy wątek pt. "100 pytań od..." i ujmę w nim w punktach wszystko, o co chcę Was zapytać, a czego nie znalazłam na forum - jak ktoś coś, to napisze do mnie na wybrany temat.
Pa, idę na śniadanko...

Witam koleżanki również z rana!
Z niecierpliwością oczekuje na zdjęcie!
ps. Salma tylko nie poprawiaj nam błędów ortograficznych
Helloo ! Salma melduje sie o poranku :)) Widze, ze spotkanko wypalilo i wszystkie zadowolone - SUPER :))
A propos jedzenia - wczoraj polozylam sie z pustym zoladkiem i ok 3.00 myslalam ze zwine sie w klebek z bolu głodowkowego ;)) Zaraz ide wsunac jakas jajecznice z kopy jaj ;))

Ja tez poprosze o zdjątko!! :)

DZIEKI ZA ZDJECIE!!!!!!!!
Ale wszystkie slicznie wygladamy ;) Jakby ktos sie nie domyslal ktora to ja to prosze patrzec na osobe w błękitach i z czerwonym paskiem od gaci ;) Tylko nie wiem gdzie mi sie brzuch podzial...
Do nastepnego spotkania dziewczyny :) Zycze udanej soboty, choc pewnie co chwile bede tu zagladac bo ten dom jakis taki pusty... No, ale przynajmniej wczoraj poszlam spac w dobrym humorze - dzieki Wam :)
Pa, pa!!
Olga! Przeslij mi zdjatko, boi czekam na nie jak na szpilkach : salma@o2.pl . Dzieki wielkie :)

mi tez pleslecie zdjecie? :) czy nie zasluzylam, bo nie bylam ;) napiszcie czy tak sobie siebie wyobrazalyscie wlasnie?:) czy tak samo milo sie rozmawialo?:)

oszalec mozna z tym wolnym łączem. Salma - probuje wyslac z dwoch nawet swoich kont, ale załączanie trwa w nieskonczonosc... Musze wreszcie skonfigurowac Outlooka :)
Czekaj cierpliwie :)
Poszlo (z obu kont:))
rozpocznij dzis watek 100 pytan - wsumie najlepsza pora

*** nieczynne *****
Witam Panny :-)
Dziekuje za mile spotkanie i chwile poswiecona dla mnie. Mam nadzieje ze choc jedna rada sie przyda. Sabra przepraszam za gafe w stosunku do Ciebie. Mam nadzieje ze nie masz mi tego za zle. Zycze milego weekendu.
Pozdrawiam:-)
droga wizo , chyba piwo omotało moją głowę , bo nie pamiętam żadnej gafy ;)!!! Miło bylo ,ze uczestniczyłaś w naszym spotkaniu:) no i dzieki za wskazowki ;)

sabra to nie piwo, bo gafa dotyczyła SaLmy a nie Ciebie
To w takim razie sorki dla SaLmy, ale same przyznacie ze za 15 minut nie mozna sie polapac z wszystkimi nickami.
No tak aja masz racje tu chodzilo o Salme i juz wiem o co chodzi , ja tez przez godzine mialam problem z nickami , no i przez to ze ten stol jakos nie sprzyjal pelnej integracji :):) no ale i tak niezle nam poszlo:)

cześć babeczki:)
wreszcie dopadłam ten komputer...
ale jakoś cisza panuje tu od rana....co z Wami????
buziaki:)

Cześć Dziewczyny :o)
ja również dołączam się do baaaardzo pozytywnych wrażeń po wczorajszym spotkaniu ;o)))

Mam nadzieję,że na jednym spotkaniu się nie skończy i takie sympatyczne zloty będziemy powtarzać, powtarzać i powtarzać...itd. :o))

BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE ZDJĘĆ :o) już nie mogę się doczekać
adres: ania79-79@tlen.pl

A tymczasem ...
życzę udanego popołudnia ...ja niestety dzisiaj pracuję ale na szczęście humorek dopisuje ;o)))

Ja dopiero teraz witam przemiłe Foremki :-)

Bardzo miło było Was poznać :-), choć także jestem za okrągłym stołem następnym razem. Byłoby super gdyby nasze spotkania odbywały się cyklicznie. Imiennie chciałabym przede wszystkim SaLmie, która spotkanie zainicjowała i zorganizowała (buziaki dla Ciebie SaLmA, choć w sumie nie miałyśmy okazji za dużo pogadać) i Mmegi za podwózkę.

No i uśmiecham się o zdjęcia; kto może mi przesłać?

witajcie :) ma.sia wlasnie wyslalam ci zdjecie ,daj znak czy doszlo!!
anulka wielkie usciski dla ciebie i pozdrow swoja kolezanke :)

Sabra, dzięki Skarbie, już mam :-)

A jedzonko pyszne było? ;-)

wczoraj przed snem bylam taka glodna ,ze myslalm ze nie zasne , chcialam sie nawet rzucic na jedzonko mojej swinki morskiej ale sie pochamowalam ;) dzis raniutko poszlam do sklepu i sie zaopartrzylam i juz jest mi dobrze ;)

Właśnie czytałam dzisiaj rano cały wątek, to dlatego pytam.

A w weekend o tej porze jak zwykle pusto :-(. Ja chyba też pójdę się zająć czymś pożytecznym, bo niedługo zarosnę jak nie posprzątam. Pewnie będziecie dzisiaj znów odprawiały czary w nocy, a mnie znowu ominie jak w zeszły weekend, bo dzisiaj też mam wieczorem wyjście :-)

Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanie. CU soon :-)

Sabra, witam Cię serdecznie...dzięki za pozdrowionka dla Joli :o)
Proszę prześlij mi zdjęcia ....plis :o))

Nie pamiętam jaki Nick miała koleżanka, której wczoraj Narzeczony wyjechał na 3 m-ce... niemniej jednak jeśli dzisiaj Nas czyta to mam nadzieję,że wczorajsze spotkanie choć na chwilę pozwoliło jej przestać się smucić.

pozdr.,
A

Dear SaLma ;o)
w imieniu swoim i Joli dziękujemy za zorganizowanie tak miłego spotkania ;o)))))

gdybym umiała wklejać zdjęcia...to przesłałbym Ci sliczne zdjęcie bukietu Niezapominajek :o)

:o))
Anulka/Ja pierwsza.... :o)))

Cześć Anulka! Koleżanka ma na imię Olga :-)

ma.sia , dzięki za podpowiedź ;o)

mam pamięć dobrą ale .... krótką :o))

pozdrawiam,
A

juz wyslalam :)

Sabra, dziękuję bardzo.... :o)))

bbuuu a ja jestem dzis samotna ;) moze wymysle cos m pozytywnego do roboty ...a moze ktos m z rodzinki mnie porwie ;)

Alez milo sie zrobilo w tym watku :) Wszyscy wszystkim za cos dziekuja, przemila sprawa ! A tak naprawde to zadna moja zasluga w zorganizowanie tego meetingu. Ja tylko rzucilam haslo i zarezerwowalam stolik. Najwazniejsze, ze Wy bylyscie, bo bez Was tego spotkanka by przeciez nie bylo! Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich !

Wiza! Nie masz za co porzepraszac, normalna sprawa, ze nicki sie myla, a ze ja pysia na buzce jestem to tymbardziej mialas prawo sie pomylic :))

A co porabia Witch, bo zamilkla podejrzanie ?? ;))

O hilfe !!!!! Wlasnie ogladam zdjecie !! Moja wielka glowa i reszta ciala zajmuje 3/4 zdjecia. Wyszlam jak dojna krowa, prosze nie rozpowszechniac tego zdjecia !!!! ;))))

salma !!!! NIE SCHLEBIAJ SOBIE hihih ja tam widze tylko moj wielki czarny leb;)poza tym wszystkie sie slicznie usmiechaja ,) wow ale slodze ;)

ja niestety mam chwilowe problemy ze skrzynką mailową :o( i nie mogę zobaczyć Naszej fotki...a umieram już z ciekawości :o)

ciekawe jak ja tam wyszłam...pwenie duuuża Zielona Plama ....:o)

hmmm moze cos zle wpisalam adres , jeszcze raz wysylam ;) mam nadzieje ze dojdzie.

Sabra, Twój mail pewnie doszedł ja ma z całą skrzynką jakiś problem nie mam chwilowego dostępu...coś tam robią...tylko czemu teraz kiedy ja jestem taka ciekawa jak tam Nasze zdjęcia :o0

Dziewczyny - prosze nie marudzic z powodu zdjecia!!! Wyszlo piekne (wlasnie je sobie znow ogladam :))
No i faktycznie to moj wyjechal wczoraj na 3 miesiace :(
No, ale dzieki Wam sie trzymam bardzo dzielnie (az jestem zaskoczona) i pocieszam sie tym ze przeciez wroci - z kazdym dniem jest coraz blizej do powrotu :)
Czekam na kolejne spotkanie przy okraglym stole :)
WOW !!!! Wreszcie obejrzałam Nasze zdjecie :o)) SUPER!!!
Ależ my śliczne jesteśmy.... :o)))

SaLeMa proszę prześlij mi resztę zdjęć...dziękuję;o)

A

Sabra, super ticker!

tamten byl za spokojny :)Moj przyszly dzwonil dzis i z podejrzanym usmieszkiem pytal sie jak tam było na spotkaniu i czy fajne sa te panny mlode ...itd . opowiem mu jak wróci bo przez telefon nie da sie tak opowiadac no i zdjecie mu pokaze a moze lepiej nie:):)??????

Mmegi...gdzie jesteś? Halooooo, odezwij się proszę ...mam do Ciebie pytanie..... :o)

A gdzie Ci się zgubił Twój omc mąż i na jak długo?

Dziewczyny wklejcie zdjęcie na forum z tego spotkania.
Jestem ciekawa jak sie bawiłyście.?!
Może zorganizujecie kolejne spotkanie i bedzie nas więcej!

wyjechal na tydzien do warszawy ---- wiem ze to nie jest dlugi czas rozstania ,a jednak dokuczliwy ,za tydz w czwartek ma wrócic.

Pytanie jest oczywiście do Sabry, bo mi wyświetliło nie tam gdzie planowałam.

hmmmm ja jestem za nie wklejaniem ...... nastepnym razem jak sie spotkamy moze spróbujesz nas sama rozpoznac...:) my też próbowaliśmy i było smiesznie .... w koncu i tak kazdy musial sie przedstawić

Sabra, wiem że przykro się wraca do pustego domu, ale na pewno szybko Ci zleci w naszym gronie - mamy tu całkiem niezłe towarzystwo wzajemnej adoracji przecież :-).

Co do wklejania, to na szczęście - o ile mi wiadomo - nie ma takich możliwości technicznych. Bo ja też nie jestem za. A SaLmA to pewnie już w ogóle - nie ze względu na wygląd, bo SaLmA wbrew temu co o sobie pisze wygląda uroczo - tylko ze względu na profesję.

ja również uważam,że lepiej być troszkę tajemniczą ;o) naprawdę, zabawy było co nie miara jak próbowałyśmy przypasowywać Niki kto jest kto :o))) a wstawienie zdjęcia spowoduje,że nie będzie już tak przedniej zabawy :o)

Dziewczyny...strasznie dzisiaj pusto na Naszym "podwórku" ';o)

anulka a ty jeszcze w pracy??? Faktycznie chyba wykrakalysmy wczoraj ta pustke dzis na forum .

też mi się tak wydaje ...:o)
no niestety jestem w pracy i na chwilę obecną nie wiem kiedy skonczę ... mam tyle roboty...mówię Ci straszny dół....

:o)

trzymaj sie cieplutko na pocieszenie dodam ze pogoda nie sprzyja spacerkom ,wiec wiele nie stracilas ;)podejrzewam ze reszta milo spedza czas ze swoimi polowkami , albo buszuja po sklepach .....no tak to sobie tlumacze:)

dzięki za słowa otuchy:o) zgadza się, na dworze zimno brrr....
No właśnie...ciekawe gdzie są dziewczyny?

Halooooooooooooooooooooo! Jest tam ktoś ?

:o)))

Anulka uszy do góry

Ech.... Ja chcialabym spedzac to popoludnie z moją połówką, ale na to bede musiala troche poczekac (ładne mi troche...) Tymczasem nadrabiam zaległości dotyczące czytania gazet - lepsze to niż zabranie sie do sprzątania, prawda??
A na forum zaglądam z doskoku, czasem patrze na zdjęcie usiłując sobie przypomnieć kto jest kim.. Może któraś z Was wie kto dokładnie gdzie jest na zdjęciu bo czuję, ze już niektóre osoby mi sie pomieszały :)
Ja już pisałam w tym wątku jak wyglądam (błękity) wiec ze mną problemu już nie macie :)
Olga, na zdjeciu mam zielony sweterek...groszek:o)

Czerwcowa Panna Młoda moje uszy juz są w górze :o)) dzięki :o)

Anulka - Ciebie to akurat pamietam ;)
miło mi bardzo....pewnie pamiętasz mnie bo za każdym razem krzyczałam "ja pierwsza..." :o))))

Anulka!!!!!
już jestemmiałam niespodziewany najazd gości(znajomych):)
co się takiego "stanęło"?

Olga! ja jestem w różowym sweterku obok Anulki:) tak a propo przypomnienia:)

Sabra!
witaj ponownie:)
i jak Ci minął kolejny samotny dzień?

Dokladnie :)
A Ty jeszcze w pracy????? Jesli tak to BARDZO wspolczuje... Ja sie lenie tak ze juz bardziej nie mozna, a lista rzeczy do zrobienia sie wydluza... ale co tam - jutro tez jest dzien :)
Zycze milego wieczoru :) Ja chyba cos w tv obejrze
Witaj Mmegi :o)
jakie ja mogę mieć do Ciebie pytanie? Hmmmmm...pomyślmy...:o)

Moja Droga proszę napisz mi gdzie mogę zaopatrzyć się w super, extra pędzelek do malowania oczu oraz jakiego cienia używasz.
Tak jak Ci wczoraj mówiłam masz rewelacyjny makijaż oczu...;o)

dzięki

To tez kojarze :) Tylko tych iskier z rury wydechowej nie widac... :)
Olga i całe szczęście-wystarczy,że słychać jak cholera to co to by było jakby jeszcze iskry leciały:)
a mnie pewnie pamiętasz pewnie przez to,co?:)

No jak tam mija wieczorek drogie Panie?? Stagnacja lekka wiec pewnie gdzies balujecie:) Ja poraz setny ogladam naszw wspolne zdjecie i stwierdzam ze musze wykupic sobie roczny karnet na silownie i zafundowac operacje plastyczna ;))

o matko dziękuję Ci bardzo:)
uwaga,pisz szybko bo robię reklamę i zaraz może jej nie być;)
pędzelki dostaniesz w perfumerii Douglas(nie wiem jak to się pisze:(
i tam sa różne grubości itp.Ma on dosyć długą,czarną wąską "rączkę"i wąski krótki pędzelek-zapytaj się sprzedawczyń i powiedz,że to do oka-na pewno Ci doradzą:)

Boże SaLmA przestań się tak dołować!!!!!! Na prawde dobrze wyglądasz a do tego jesteś z na swszystkich najbardziej opalona:)-kurczę i juz coś wiecie na temat SaLmY:)

SaLma My Dear nie czas na doły ..:o) prezentujesz się bardzo dobrze i proszę żadnych więcej smutków... :o)

mam prośbę.Czy możesz mi przesłać resztę zdjęć?
z gory dziękuję :O)

dolaczam sie do opini mmegi , acha Salma zeby ci tak na maksa doslodzic to jestes pogodna osoba :):) ale to juz koniec bo na laurach osiadziesz ;)

mmegi moze sie kiedys zgadamy (bo blisko mieszkamy ) i moze bys cos maznela na mych oczetach , ale to nic pilnego :):)

Anulka: teraz podaję cień:)
RIMMEL 214 JET BLACK- a reszta to różne,m.in LOREAL-a taki złoty pył-to był w takim pudełeczku-bardziej do ciała-ale do oczu też się nadaje-też zapytaj w perfumerii:)

mmegi - jak tak dalej pojdzie to bedziemy Cie zamawiac na nasze slubne makijaze :)
Sabra!z największą przyjemnością-jaka masz czas to nawet możemy się spiknąć w tym tygodniu:)

ale mi reklamę robicie:)
chyba na prawde zacznę malować:)

no to bardzo fajnie mmeg:) jeszcze sie zklikamy :) No NO moze pomozemy ci biznes otworzyc hihihihihihi

Sabra,no jasne:) będziecie moimi modelkami:)
a tak poza tym to jak minął kolejny długi i samotny dzionek?

Przypominam,że Mmegi nakłada różnego rodzaju pazurki akryle itp. :o)

Mmegi, napisz mi proszę jaki cień do oczu używasz.

dzięki :o)

och dzis nie najlepiej , wczoraj tak zachwalalam moja rodzinke ze nie ma zadnych spies i wogole , a dzis moj tata poprostu mnie strasznie wkurzyl . Jest uparty i ubzdural sobie jakies swoje zasady i nie przyjmuje sprzeciwu . No i czar prysl.:( poza tym dzien leniuszkowy ,mialam sie wybrac do wrzescza (MANHATTAN0 , za butkami popatrzec ale sie nie zebralam .

czyli samo życie...tak to jest z tym Naszymi "staruszkami" :o)

Anulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty wariatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zejdź ze mnie!!!!!:) bo aż mi głupio!!!!!!!!!:)
spojrzyj do góry dokładnie Ci napisałam jaki cień:)

Wlasnie je zgrywam z aparatensa wiec za momentow kilka powinny dotrzec do Was :)) ( w sensie zdjecia ;))

Sabra!
to jest normalne-w każdej najlepszej rodzinie są kłótnie czy nieporozumienia...U mnie też dzień jak co dzień (chociaż dzisiaj wyjątkowo cisza-nikt sie mnie nie czepia:)
Przejdzie Wam jutro:)

hahaha mmegi toz to krypto reklama zaraz userek cie upomni hihi i odesle do dzialu ogloszenia !!!!!!! ale my cie nie damy.

Chcialam przyszpenic nowym ticker'em zwalonym od Sabry , ale cuś mi nie wyszlo ;))

a gdzie się podziewa Witch?????

hihihhi wlasnie widze ;);) a witch chyba cos czaruje ...?

Anulka!
ja dzisiaj pół nocy nie spałam,bo zastanawiałam się skąd ja Cie znam-i nic nie wymyśliłam:( poddaję się-tak czy inaczej fajnie,że CiE poznałam-WAS WSZYSTKIE oczywiście:)

Sabra, poinstruuj mnie z tym ticker'em bo troszke sie mecze ;))

Witch pewnie dochodzi do siebie po serii atracji jakie zaserwowal jej wczorajszy wieczor, albo wymysla jakies zaklecia na kazda z nas ;))

salma ja nie mam pojecia co ci wyszlo , tam jest pelna instrukcja po kolei : jak wybralas te domki -zaznacz je , potem wybierz mala pierdolke zeby ci pokazala ile dni zostalo,potem wpisujesz dane , date i wklejasz ........hmmm daru opisywania to ja nie mam :)

taaaa:) laleczki voodoo:)
a wątek nam rośnie.......

Mmegi ja blondyna jestem :o) nie zauważyłam u góry nazwy cienia...
No niestety ja mimo szczerych chęci nie powiem Ci skąd możesz mnie kojarzyć...:o)

ale fajnie...jeszcze chwilę i kończę pracę :o))

A ja ide poswiecic troche czasu jedynej zywej (oprocz mnie) istocie w tym domu.
Pa, pa :)

matko Anulka,to gdzie Ty pracujesz,że tak Cię długo trzymają????
chyba,że jesteś pracoholikiem?czką-przepraszam;)

Pracuję w dużej firmie zagranicznej i niestety wymagają poświęcenia a w dodatku na poniedziałek mam ważne spotkanie z "górą" i muszę mieć przygotowaną prezentację...stąd moja wizyta w pracy...ale już za 15 min. przyjeżdza po mnie Mój Piterek:o)
O Boże, jutro idziemy do przyszłych teściów...brrr....:o)

dziewczyny widzialyscie juz zdjecia ktore salma wyslala ???
Anulka toz ty biznes omen jestes , tylko pozazdroscic . Wizyta u tesciow , no jak ty ich swoim usmiechem nie rozluznisz to ja nie wiem :):) no nie bedz skorupka przelam sie ;);)

Widziałam Zdjecia!!! Super!! Z Sabrą takie myślicielki jesteśmy...he, he :o)
A Mmegi ma takie ładnie błyszczące oczko...:o)) a wogole zdjecie z pierścionkami też jest nie złe...ja pierwsz! he, he....:o)))

fajne fotki...

Teściowie Koniec Dobrego....Anulka się zbliża....he, he....:o)

Boze, ale głupoty wypisuję ...za dużo pracy...:o) juz wychodzę, Piter dał sygnał,ze juz jestem...

Pa Dziewuszki do usłyszonka :o)

SaLmA!!!!
Bardzo Ci dziękuję za pamięć no i zdjęcia oczywiście-super i wreszcie widać gdzie byłysmy;)

Anulka,jak Ty to ładnie ujęłaś:)błyszczące oczko-trzeba było napisać:mmegi masz takie czerwone oczy jak u królika;)
będę trzymać kciuki w poniedziałek:)

tych drugich zdjec nie dostalam - czy ktos moze mi je podeslac???
olga.m@gazeta.pl

Halo, ja na sekundkę i kontrolnie, bo mam gości i nie wypada mi ich zaniedbać, ale widzę, że tu jakieś fotki krążą i ja też chciałabym Was sobie obejrzeć. Please, niech ktos się zlituje i prześle zdjęcia na mój adres.
Jutro sobie obejrzę... Pozdrawiam i thx

Andromeda - poslalam Ci to zdjecie, ale to bylo jedyne jakie mialam :( Mam nadzieje ze sama dostane wiecej od dziewczyn.
DOBRANOC :)

Uff... udalo mi sie przeczytac caly watek... troche czasu to zajelo, bo ilosc postow szyyybko rosnie :-) A jak wspominalam mam ograniczony dostep do sieci, wiec dopiero teraz udalo mi sie dostac do kompa.

Po pierwsze - to juz pisalam wczoraj, ze bylo super, mimo wczesniejszych obaw i nerwow.

Po drugie - SaLma - wielkie dzieki za zdjecia! rewelacja :o)

Po trzecie - kiedy nastepny meeting? moze zacznijmy juz szukac odpowiedniego miejsca. I stolu!

Andromeda - mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocilas do siebie? Moj Tomus juz na mnie czekal na peronie jak wysiadlam z SKM, szybki jest :o)

Usciski z mroznej Gdyni dla wszystkich.

skoro siedze tu sobie sama to wysle wam te zdjatka ......

dzieki! a jak swinka sie miewa? moze poznamy ja z moim Tuptakiem, to bedzie miala jakas rozrywke ;o)
a my dzisiaj zakonczylismy nauki u Jezuitow. a warbuziak sie nie ujawnila...

warbuziak pisala ze wie jak ty wygladasz tak ??? pewnie wypatrywalas jej dzisiaj ;)
co do mojej swinki to nie chce jej rozmnazac , ale na randke moga sie umowic hihi internetową najlepiej :) Moja sinka wabi sie MYRNA---wiem wiem dziwacznie --dzisiaj ma minusa u mnie bo podczas gdy ja ja czule glaskalam po brzbiecie ta poprostu posikala sie na moja bluze !!!!! Malpa wstretna tylko nie pisz ze ze szczescia !!!;)

wiesz, swinki chyba maja wbudowany jakis szosty zmysl, ktory nakazuje im sikac akurat jak masz ochote ja przytulic lub wypuscisz na nowiutki dywan ;-)
mojemu Tuptakowi przydaloby sie troche ruchu, rozleniwil sie chlopak ostatnio, tylko siedzi w korytku i czasem sobie ziewnie.

a za warbuziakiem sie rozgladalam, ale wez tu sie domysl, jak masz dookola 18 parek i kazda moze byc nia.
nic to, nie to nie...

sabra, dzieki za zdjecia, ale te juz dostalam od SaLmy. z tego co sie doczytalam, to byly 2 zestawy, jeden od Salmy, a drugi od salemy (kurcze, macie tak podobne nicki, ze myle je strasznie, chociaz teraz juz wiem ktora jak wyglada :-))

oki te drugie zaraz ci przesle ;)

dzieki, doszlo.
ja juz zmykam spac, poznawo juz sie robi.
a w ogole to co tu dziaj tak pusto, tylko my dwie jestesmy???

dobra wiadomosc to taka, ze jutro po poludniu odzyskam swoj osobisty pecet i wroce do biezacego sledzenia forum :-)

dobrej nocki sabra, kolorowych snow :o)

papa ja tez zmykam i jutro sie nie ujawniam ( to sie okaze ) milych snow for all:):):)

dziś robię projekty, sorki że mnie nie ma na forum, buźka :)

No to ja chyba dzis najdluzej wytrwalam na posterunku :)
To pewnie dlatego, ze nie chce mi sie isc spac i zaczytalam sie :)
Kurcze - czasem bierze mnie tesknota za tym co bylo rok temu (to znaczy mam na mysli to gdzie bylam i co robilam rok temu...). No, ale gdybym zostala tam, to przeciez nie poznalabym Was a to by byla wielka strata :)
A wiec - KIEDY NASTEPNE SPOTKANKO??
Dobranoc :)

Doszlo :):)
Dzieki za reszte zdjec - byly robione zanim przyszlam oprocz tego z pierscionkami :) Na tym wlasnie widac kawalek mojej ręki i tyle - ale pierscionek sie błyszczy a o to przeciez chodzilo :)

Chyba mam troszkę do nadrobienia z czytaniem forum :) zakopałam sie w robocie że ból głowy, a Wy tu tyle napisałyście :)
Chciałam podziękować za fotki :) baaaaardzo atrakcyjne na nich jesteśmy - szczególnia moja buzia wygląda jak dojrzały pomnidor ;) :) :) :) mogę sobie teraz na nas patrzeć i wspominać w dowolnej chwili :) buzi :)

witaj pustko:) Melduje sie ze dzisiaj zafundowalam generalny porzadek w szafie , pochlonelo mi to duzo czasu , teraz mam natwarzy jakas drozdzowa maseczke i strasznie mnie sciaga . No to tyle... acha notatki czekaja ,musze sie na nie skusuc ;);)

Witam, witam :-).

To ja bym też poprosiła o te zdjęcia od SaLmY, bo jakoś do mnie nie dotarły, a też jestem ciekawa. Dzięki wielkie :-)

Poslalam Ci ma.sia te zdjecia :)

Olga, dzięki za zdjęcia; dostałam i mam już teraz komplet :-)

kochane,

a ja bardzo żałuję ,że mnie nie było wśród was... :(((
szkoda, ale prosze poslijcie mi Wasze fotki ze spotkania i juz dzis wpisuję sie na liste obecności na kolejnym spotkanku!!!!! ale jak możecie to i na mwej@wp.pl

buzi,
meg

:) oj musiało być ciekawie :)...
także poproszę o foteczkę - ciekawe, czy zgadnę, która z Was, to która...:)

słuchajcie, to w końcu ile zdjęć krąży po skrzyneczkach, bo już zgłupiałam?

hello Witch :-)
sa 2 zestawy: od Salemy 1 bzdjecie grupowe i od SaLmy bodajze 5 zdjec razem.
cos ty taka zapracowana w ten weekend jestes? zrob sobie chwile wolnego :o)

:) he he he :) więc tak w kwestii wyjaśnień - miałam pracowitego weekenda - siedziałam nad swoim dyplomem a konkretnie nad rysunkami :) (we wtorek musze oddać kolejny rozdział, aaa!!!!!!! i jeszcze miszę treść dopisać) ale teraz robię sobie właśnie chwilkę oddechu :)

w kwestii fotek trzeba przyznać, że ładne z nas babki o iście diabelskim spojrzeniu ;) hi hi hi takie ogniki mamy w patrzałkach, ale to juz chyba ktosik pisał :)

ponawiam prośbę o fotkę grupową...:)

juz leci Della :)

a co tu taka cisza nastala, co? wszystkie Miasto Aniolow ogladacie czy co? ;-P

Kurcze, przeczytalam caly wątek wlasnie i BAAAAARDZO żałuje, że mnie tam z Wami nie było !!! Własnie widzialam się wczoraj z Wizą i slyszalam ze sporo Was było na spotkanku. Apropos, jestem bardzo zadowolona ze spotkania, poznalam wiele cennych i przydatnych uwag na temat makijazu i swojego wyglądu. Niedawno zaczęłam się malować (jeśli można to tak nazwać oczywiście...), więc tym bardziej wszystkie rady były dla mnie cenne. Jak to już powiedziala Witch w jakimś wątku - makijaż będzie mi robiła profesjonalistka... No dobra koniec tego slodzenia ;o)

Poza tym bardzo bardzo przyłączam się do prośby o zdjęcia ze spotkanka i obiecuje poprawę i to, że przybiegne piersza na kolejne spotkanie, takiej okazji juz nie przepuszczę !!! I promise !

[img][/img]
aj, no ja nie oglądam, ale przecież nie będę pisać sama do siebie :P :)

Chyba wszystkie ogladamy :)
Ale ja przy samym koncu przypomnialam sobie jak to sie konczy i nie chcialam patrzec :(
A wiec jestem, ale tylko po to zeby zyczyc Wam dobrej nocy i udanego tygodnia :)

hejka :) dziewczeta nie ma rozsylania zdjatek , lepiej przyjdzcie na next spotkanie oki;)

Co do filmu to nie ogladam i tak bez swojej polowki jestem jakas bez zycia wiec wole sie nie dobijac ;(:(

Olga, dla Ciebie dobranoc i kolorowaśnych snów, a do Shelli już leci foto :)

ta piosenka koncowa, teraz leci - ostatnio dopiero ja w radiu uslyszalam, to jest Alanis Morisette?

dzięki Witch za fotkę :) prezentujecie sie wspaniale przyszłe Żonki :), no dobra, to teraz zgaduje, która którą jest:
Anulka to wiem, że w groszkowym sweterku :)
Salma najbardziej opalona :)
Witch cała na czarno najwyższa?
Elajza któraś z różowych sweterków?...
i już więcej nie kojarzę...dobrze zgadłam?

Miłej nocki :) for all :)

tiaaa... rozowy sweterek i zamkniete oczy - kalsyka w moim przypadku, zawsze zamykam oczy na zdjeciach :-(((
dobranoc Della, sweet dreams!

no najwyższa, ale moje portki były w biały prążek no i miałam różowe majtki w cekiny ale nikt nie pytał, to nie mówiłam ;) hi hi hi :) żeby nie było że ubieram sie na czarno :)

:) Witch - od razu domysliłam sie która, to Ty...I jeszcze Olga - niebieskie sweterek i pewnie Mmegi kręcone włosy z lewej pierwsza siedzi?

wczoraj bylam u teściów...i wiecie co...było super, naprawdę :o)))

Miłego Dnia

Ja do moich musze tez sie wybrac, ale jakos tak glupio jest isc samej... No, ale przeciez juz niedlugo bede do nich mowic "MAMO" i "TATO" - zgroza, nie??? W ogole sobie tego nie wyobrazam...
Pozdr :) Udanego popoludnia :)

czesc dziewczyny a ja tez moge poprosic o zdjecie??chcialabym zobaczyc jak bawia sie przyszle panny mlode :))) z gory dziekuje :)))
a ja rozmawiałam z mamą i narzeczonym jak to będzie z "mamo" i "tato" to mnie wyśmiali i powiedzieli, że właśnie będzie "mamo tato" i żebym się nie zastanawiała niepotrzebnie :) dziwne ...... @--)-----

Śliwko, zdjęć nie wysyłamy....zapraszamy na następne spotkanie :o) w realu :o)

A.

Zgadza się, kobitki nieobecne się naoglądaja nas , a potem dupki nie bedzie chciało się im ruszyć na kolejny meeting !!! ;)))

cześć Della:) pudło-ta w kręconych włoskach to wcale nie ja:)
ale za to dziewczyna,która bardzo często wszędzie się udziela...zgaduj dalej:)

Dziewczyny jak Wam mija dzień? Ja jestem w pracy :o) ale naszczęście jestem jakośtak pozytywnie nastawiona po wczorajszym udanym spotkaniu z teściami :o)

pozdrowienia dla Wszystkich :o)
A.

ps.dzisiaj również ogladałam Nasze fotki z piątkowego zlotu .... :o)))

Mmegi....hhmmmmm...:) no to pomyłeczka mała...to jest Sabra :) - teraz trafiłam?
a ty Mmegi może jesteś w samym środeczku w brązowym sweterku? pewnie znów YYYYYYYYY błąd :>?

A Wiza to pewnie ta blondynka w czarnym golfiku po prawej pol tylem pol przodem?

o j Della jednak musisz się z nami spotkac, kolejne pudło!!!!!! :) będziesz tak zgadywać i zgadywać hi hi hi :) lepiej nas zobaczyć na żywo :)

masz racje Witch...inne kandydatki nie podały szczegółowej charakterystki na forum i cięzko odgadnąć :)

oj ale wy jestescie...ja na spotkanie nie przyjde bo moj slub bedzie dopioero w 2007 roku wiec niepotrzebnie bede zawracac WAM glowe...pozdrawiam
Witch - dzieki za prezent na Dzien Kobiet :):):)

Witch, juz ci kiedys pisalam, ze jestes najlepsza w tych sprawach :o)
wielkie dzieki za piekne kwiatuszki!

Della,
Co do golfiku i blond wlosow to sie nie pomylilas... ale mnie na tym zdjeciu nie ma, ja stalam za obiektywem aparatu (robilam zdjecie).
Pozdrawiam,
Wiza.:-)
pozdro dla wizy ,z ktora nie zrobilaysmy sobie zdjecia nie ladnie next time sie poprawimy ;):)

WITCH cudna kartka , ale ty jestes zdolniacha !!!!!!!dziekuje slicznie , ja ci tez wyslalam cos dostaniesz jutro niestety mna kierowaly inne pobudki --hmmmm zreszta zobaczysz :)

Nie ma sprawy a na zdjeciu same przyszle panny mlode a ja juz daaaaaawno po slubie. Dziekuje za chec widzenia mnie na nastepnym spotkaniu.
kochane,

a kiedy fotki mi sendniecie ;))) czekam i czekam a tu nic... cisza...

buzi,
meg

kochane,

no i dostałam fotke, faktycznie piekne kobitki z Was... :)))))

buzi dla Was wszystkich,
meg

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet życzy Ania :o)))

Anulka :) dla ciebie również życzenia najlepszego - a gdzie się podziewa twoja koleżanka?
Dzięki Witch :O)
no własnie nie wiem gdzie jest Jola :oO miała dołączyć do nas już w poniedzialek a tu ....ciszaaaaa :o)

wszystkiego naj naj dziewczyny :) ale przyznam sie wam w tajemnicy ,ze troszke sztuczne to swięto , ale zeby nie bylo ,ze sie wyłamuje to :),:
image

dzieki i nawzajem.

sztuczne - nie sztuczne, ale milo dostac kwiatka, nie?
a moje chlopaki z biura nic, zero kwiatka, jeden tylko cos tam burknal, ze wszystkiego najlepszego. a pracuje sama z 4 facetami!!!

za to dostalam od firmy bon na zakupy o zastraszajacej warosci 50 zl. chyba pojde waciki sobie kupie :o(

witch! Wielkie dzięki za kwiatuszki z okazji dnia kobiet! Swietny pomysł i super to zrobiłaś!!!!!!

Jakies plany na następne spotkanie???
Nauczone doświadczeniem ostatniego spotkania następne zorganizujemy pewnie inaczej....? Ja bym chciała pogadać z większością z was bo się spózniłam i nie miałam okazji słyszeć wszystkiego. Mam nadzieje że next time nadrobie to!!!

salema
elajza zgadzam sie milo dostać kwiatka ;;;;;;;;;;;;;))) wiesz co ja bym chciala taki bon bo mam ochote na jakies zakupy!!! dzisiaj zreszta kupilam plaszczyk pikowany , puchowy po przecenie ,ale to na next zime bedzie :):) A ty swoj bon mozesz na jakies kosmetyki przeznaczyc !!!:)

Wszystkiego najlepszego!!!! Zycze Wam zeby Wasi Mezczyzni zawsze traktowali Was z naleznym dla kobiet szacunkiem (odsylam do wątku pt. "jak je uszczesliwiec... ;))
Musze sie pochwalic, ze dostalam 2 tulipany :) Moj Miesiek nie bedzie chyba zazdrosny, bo dali mi je "mężczyźni" osmioletni :)
Milego dnia :)

wlasnie slyszalam, ze chlopaki malo dyskretnie zastanawiali sie, ktora kwiaciarnia dowozi kwiatki na miejsce ;-) chyba sie zreflektowali jak zobaczyli, ze inni wchodza z zyczeniami.

Cześć Kobietki! Spznione zyczonka od SaLmY :)) Wszystkiego co najlepsze, mmnostwa radosci, oceanu miłości i usmiechu od ucha do ucha day by day :))))

A propos giftów: ja dostalam od chlopakow z mojej klasy komplet naczyn na cukier, kawe i herbate. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, ze naczynia te sa w ksztalcie owocow i maja wszystkie kolory teczy na sobie - MeGa KiCZ ;))) Generalnie miałam łzy smiechu w oczach jak to zobaczylam, ale licza sie szczere checi wiec ladnie im podziekowalam :)) Bede miala co dac babci na swieta ;))

Cmokaski dla WszystKicH :)

u mnie chłopaki się postarali i domek tonie w bukietach :) od narzeczonego mam różową prymulkę w zielonej doniczce i od taty bukiecik z różowych tulipanków, a mama dostała tulipanki czerwone i pomarańczowe :) szok :) kwiatki superowe :)

dla was też dużo buziaków ode mnie :) a nasztępny meeting zaplanujemy sobie w jakimś cichym miejscu, gdzie można pogadac - przy okrągłym stole - jest takie miejsce w cawiarni z papugą w sopocie koło dworca - duży stół drewniany :) co wy na to?
Czesc witch :):) ale ci milutko ze dostalas tyle kwiatkow,dzisiaj popoludniu caly czas siedzialam w domku i co chwila tu zagladam i wiesz co strasznie tu sie pusto zrobilo , nie dlugo bede sama z soba pisala hihihihi:) Co do mniejszego lub ofraglego stolu to jestem za , bo w sumie to sie podzielilysmy na dwie czesc i niektorych to wogole nie poznalam :(

trzeba troszkę poniuchać, aby takie miejsce znaleźć, gdzie nas muzyka nie zagłuszy :) napewno znajdziemy takie miejsce na meetingi :) z dobrym dojazdem i tanim piw... tzn herbatką :)i żeby te nasze kochane forumki z innych miast zdążyły dojechać :)

he he he - a od mojego promotora na PG dostałąm PINGWINA pluszaka :) he he he :) teraz pingwin będzie mi pomagał w pisaniu dyplomu :)
fajnego masz promotora , a moze go zaczarowalas coo???;)

Strasznie narzekacie na to nasze spotkanie ostatnie, w sensie na uklad stolu, a Salma naprawde nie wiedziala jak wyglada Antresolka i jak tam stoliki sa ulozone. Prosze sie na mnie nie gniewac, bo ja chcialam dobrze, a ze jakis dżezmen wyskoczyl z mandolina to nie za moja przyczyna :)

Salma, dla ciebie nasza kochana łorganizatorko buziakosy wielgachne :) napiszuj nam kiedy next time będziesz u nas nad naszym piknym morzem :) jak będzie ciepło, to se złorganizujem piknik na plaży na kocykach z flachą wina :) ale teraz roztopy, więc póki co szukamy lokali :)
Cześć babeczki:)
ja również składam Wam, spóźnione życzenia!!!!!!!!
też dostałam kartkę od Witch i jestem pod ogromnym wrażeniem...po prostu rewelacja!!!dziękóweczka.
buziaki

Jeszcze ja, jeszcze ja!...
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobietek - wszystkiego naj z okazji naszego Święta!
Ja w pracy dostałam, co następuje: tulipanka w celofanku szt. 1, czekoladę Milka szt. 1, Prince Polo szt. 1 oraz pewną, niesprecyzowaną dokładnie ilość standardowych życzeń.
Od "oblubieńca" dostałam upominek b. praktyczny - klaser na 200 płyt CD - wreszcie sobie posegreguję moje wszystkie komedie romantyczne, heheheeeeee (np. "Teksańska masakra piłą łańcuchową IV")
A jego ojciec przytomnie stwierdził, że Dzień Kobiet to komunistyczny przeżytek i współczesny mężczyzna powinien na co dzień pamiętać, że jego połówka jest kobietą i dawać kwiaty bez okazji. O!

może i te święto jest komunistyczne itp,ale mi się podoba:)

a ja wlasnie wrocilam do domku. Lekko zdolowana, bo bylismy w biurze podrozy. Kurcze, dziewczyny, skad na to wszystko wziac kase??? wesele, meble do mieszkania, a jeszcze w podroz by sie chcialo wybrac i te oferty takie atrakcyjne. A pensyjka jakos nie lubi za bardzo wzrastac :-(
I kombinuj jak kon pod gorke, licz, dodawaj, wymyslaj, zwariowac mozna... dlaczego wszystko tyle kosztuje?!
Ale pozniej poszlismy na kolacyjke do wloskiej knajpki i troche sie nam humor poprawil. ale tylko troche, mamy nad czym dumac dzisiejszej nocy.

jeśli chcecie jakąś "egzotyczną"wycieczkę to popatrzcie na posezonowe,np październik,listopad-nie jest tak upalnie i czasami więcej niż połowę taniej:)

podobno w Niemczech mozna trafic na bardzo tanie. ale trzeba wiedziec jak to zalatwic i miec kogos, kto tam na miejscu pojdzie, podpisze itd. no i wylot z Niemiec.

nie wiem czy to taki dobry pomysł-bo dochodzą Ci koszta z dojazdem i dodatkowo pomyśl o języku-przewodnik i cała obsługa będzie w języku niemieckim...
u nas tez można dostać naprawdę tanie oferty...a o jakim kraju myślałaś? i do jakiej kwoty?

na pewno chcemy wyspe - padlo na Krete, bo jeszcze tam nie bylismy, bo atrakcyjnie i do tego nie najdrozej. Opcja 2 tyg. na 2 os. to 4400, poza sezonem. takze nie jest drogo, ale jak dolozyc do tego inne wydatki to robi sie troche przerazajaco. Pytalam czy warto liczyc na Last Minute, to nam pani powiedziala, ze mozna, ale to juz zostaja jakies niedobitki, ktore nie mialy wziecia. a tam, gdzie chcemy zostal juz tylko 1 wolny pokoj. w dodatku trzeba wplacic juz zaliczke 30%. eh... moze pozostaniemy przy wersji "Zakopane"...?
Meggi, a moze Ty mozesz cos polecic?

słuchaj 4400 na dwie osoby poza sezonem i to na Kretę to jest bardzo dużo!!!
iesz co? jako,że przespałam prawie cały dzisiejszy dzień i wcale mi się nie chce spać to posiedzę i coś Ci poszukam i wyślę info na meila-zapewniam Cię,że można taniej pojechać-mój kumpel leciał we wrześniu do Tunezji na 2 tygodnie (all inclusive) i zapłacił za to 1400zł od osoby-także jest duża różnica,nie?

Nazwa › Fortuna **** - Tunezja
Miejsce › Tunezja
Kod oferty › WAK87890
Zakwaterowanie › Hotel ()
Wyżywienie › śniadania, obiadokolacje
Dojazd › Samolot
Rodzaj wyjazdu › Pobyt wypoczynkowy
Wyjazd z › Warszawa
Cena za osobę › 689 zł » last-minute « (Hit cenowy)

Termin › 10.03 - 17.03.2005 (7 dni)

Inne terminy › - inne terminy i ceny - 10.03-24.03 (14 dni) cena 879 zł/os last-minute
Cena zawiera › przelot samolotem, transfer lotnisko/hotel/lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, opieka rezydentów
Cena nie zawiera › ubezpieczenia 49 zł / tydz., 73 zł / 2 tyg., opłat lotniskowych 279 zł

Opis:

image

to tylko taki przykład-jeden z wielu-napisz mi jeszcze jaki miesiąc Was interesuje:)

super ta oferta Tunezja jest pieknym miejscem:):):):):) Ciekawe czy w czerwcu beda takie propozycje >Bo jak nam wyjazd autkiem nie wypali to wezmiemy sie za szukanie ofert last minute :

mmegi, przywracasz mi wiare w ludzi i w swiat :o)
chcemy jechac tak wrzesien/pazdziernik na 2 tyg. w jakies cieple miejsce, najchetniej wyspa, samolotem. bede Ci dozgonnie wdzieczna za wszystko co wyszperasz.
ja nie dosc, ze mialam dolujacy dzien w pracy, kwiatkow sie od chlopow nie doczekalam, to jeszcze ta Kreta mnie dobija.

nie przejmuj sie jutro będzie lepiej-ja się doczekałm kwiatków-ale przesłanych-bo się wczoraj bardzo pokłóciłam z moim"kochanym"facetem:)

hops do przoduuu - widzę że mmegi jest szpecjalistką od wyszukiwania również ofert :) ja chciałabym odwiedzić grecję :) może kretę? i w wolnej chwilce zobaczyć kilka ruin :) ale to sie uda chyba dopiero w przyszłym roku :(
witch gdzie twoje nietoperki ???i jak tam nocne spacerki do lodowki ??Bo ja dzis troszke przegielam ,i teraz mi ciezko ( uzupelnilam lodowke i tylko co chwila tam zagladalam )

no jasne-straszna ze mnie specjalistka:)
pierwszy raz w życiu udało mi się wkleić zdjęcie:)

ale za to jakie ladne zdjecie :-)))
dziewczyny (sabra), nie objadac sie na noc!! (taa... sama to robie).

ja juz wam dzisiaj kolezanki pomacham na dobranoc, niech wam sie przysni cos milego, mnie chyba wizja Krety nie opusci tej nocy...

A, mowilam wam, ze snilysci mi sie? to dopiero byl koszmar!! nie ze wzgledu na was, tylko na inne postaci tego horroru i ogolna tresc. ale to innym razem.
papa.

meggi - czekam na maila ;o)

papa elajza:)

będę szukać:)papapapa

jujuż idziecie spać? a ja właśnie chyba zasiąde do pracy.... dyplomowej :(
do góry