Widok
Refleksje pospotkaniowe :)))
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))
Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)
Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))
Pozdrowionka for all :))
Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)
Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))
Pozdrowionka for all :))
po 1. wielkie podziekowania dla mmegi za to ze porozwozila nas do domków, naprawde duza buzka:):):)
2. spotkanie bylo bardzo fajne , milo bylo sie z wami spotkac :):)
3. jestem strasznie glodna a w domku w lodowce tylko mieszanka chinska o my good do rana padne
4...........-ide herbatke sobie zrobic
2. spotkanie bylo bardzo fajne , milo bylo sie z wami spotkac :):)
3. jestem strasznie glodna a w domku w lodowce tylko mieszanka chinska o my good do rana padne
4...........-ide herbatke sobie zrobic
Dzieńdrobny pięknym narzeczonym, ładny poranek dziś mamy!
Ja dopiero teraz ze swoimi refleksjami, bo wczoraj jak wróciłam, to ten mój dzieciak oglądał jakąś siekę na kompie i znim skończył wątek, usnęłam na sofie. Ja tak nie umiem do 1-wszej, jak Wy, muszę chodzić wcześniej lulu, za to wczesniej wstaję, co widać właśnie.
Jadę dziś do Koleczkowa ustalać szczegóły wesela i pewnie podpiszę coś w rodzaju umowy - normalnie od 7-mej spac nie mogę...
Ale my tu o naszym zlocie przecież - chociaz powinnam może "o waszym", bo ja taka zielona i się z marszu podłączyłam... było werynajs, że tak powiem, gdyby jeszcze byl okrągły stół i muza ciszej, to mogłabym Was wszystkich posłuchać, a tak to mi pozostały wrażenia wizualne, bardzo pozytywne zresztą. Jakoś po narzeczonych widać ten blask (nie mówię przecież o świecących czółkach) i uśmiech z buziek nie schodzi... Ja to weteranka szos jestem i wiek swój mam, ale w waszym towarzystwie miałam znów dziesięć lat mniej (tylko czemu mi się tak ten.. kostium marszczy pod oczami?...)
Ja też czekam na zdjątko od Salemy i na następne takie spotkanie, a tymczasem muszę wysmarować nowy wątek pt. "100 pytań od..." i ujmę w nim w punktach wszystko, o co chcę Was zapytać, a czego nie znalazłam na forum - jak ktoś coś, to napisze do mnie na wybrany temat.
Pa, idę na śniadanko...
Ja dopiero teraz ze swoimi refleksjami, bo wczoraj jak wróciłam, to ten mój dzieciak oglądał jakąś siekę na kompie i znim skończył wątek, usnęłam na sofie. Ja tak nie umiem do 1-wszej, jak Wy, muszę chodzić wcześniej lulu, za to wczesniej wstaję, co widać właśnie.
Jadę dziś do Koleczkowa ustalać szczegóły wesela i pewnie podpiszę coś w rodzaju umowy - normalnie od 7-mej spac nie mogę...
Ale my tu o naszym zlocie przecież - chociaz powinnam może "o waszym", bo ja taka zielona i się z marszu podłączyłam... było werynajs, że tak powiem, gdyby jeszcze byl okrągły stół i muza ciszej, to mogłabym Was wszystkich posłuchać, a tak to mi pozostały wrażenia wizualne, bardzo pozytywne zresztą. Jakoś po narzeczonych widać ten blask (nie mówię przecież o świecących czółkach) i uśmiech z buziek nie schodzi... Ja to weteranka szos jestem i wiek swój mam, ale w waszym towarzystwie miałam znów dziesięć lat mniej (tylko czemu mi się tak ten.. kostium marszczy pod oczami?...)
Ja też czekam na zdjątko od Salemy i na następne takie spotkanie, a tymczasem muszę wysmarować nowy wątek pt. "100 pytań od..." i ujmę w nim w punktach wszystko, o co chcę Was zapytać, a czego nie znalazłam na forum - jak ktoś coś, to napisze do mnie na wybrany temat.
Pa, idę na śniadanko...
Helloo ! Salma melduje sie o poranku :)) Widze, ze spotkanko wypalilo i wszystkie zadowolone - SUPER :))
A propos jedzenia - wczoraj polozylam sie z pustym zoladkiem i ok 3.00 myslalam ze zwine sie w klebek z bolu głodowkowego ;)) Zaraz ide wsunac jakas jajecznice z kopy jaj ;))
Ja tez poprosze o zdjątko!! :)
A propos jedzenia - wczoraj polozylam sie z pustym zoladkiem i ok 3.00 myslalam ze zwine sie w klebek z bolu głodowkowego ;)) Zaraz ide wsunac jakas jajecznice z kopy jaj ;))
Ja tez poprosze o zdjątko!! :)
DZIEKI ZA ZDJECIE!!!!!!!!
Ale wszystkie slicznie wygladamy ;) Jakby ktos sie nie domyslal ktora to ja to prosze patrzec na osobe w błękitach i z czerwonym paskiem od gaci ;) Tylko nie wiem gdzie mi sie brzuch podzial...
Do nastepnego spotkania dziewczyny :) Zycze udanej soboty, choc pewnie co chwile bede tu zagladac bo ten dom jakis taki pusty... No, ale przynajmniej wczoraj poszlam spac w dobrym humorze - dzieki Wam :)
Pa, pa!!
Ale wszystkie slicznie wygladamy ;) Jakby ktos sie nie domyslal ktora to ja to prosze patrzec na osobe w błękitach i z czerwonym paskiem od gaci ;) Tylko nie wiem gdzie mi sie brzuch podzial...
Do nastepnego spotkania dziewczyny :) Zycze udanej soboty, choc pewnie co chwile bede tu zagladac bo ten dom jakis taki pusty... No, ale przynajmniej wczoraj poszlam spac w dobrym humorze - dzieki Wam :)
Pa, pa!!
Cześć Dziewczyny :o)
ja również dołączam się do baaaardzo pozytywnych wrażeń po wczorajszym spotkaniu ;o)))
Mam nadzieję,że na jednym spotkaniu się nie skończy i takie sympatyczne zloty będziemy powtarzać, powtarzać i powtarzać...itd. :o))
BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE ZDJĘĆ :o) już nie mogę się doczekać
adres: ania79-79@tlen.pl
A tymczasem ...
życzę udanego popołudnia ...ja niestety dzisiaj pracuję ale na szczęście humorek dopisuje ;o)))
ja również dołączam się do baaaardzo pozytywnych wrażeń po wczorajszym spotkaniu ;o)))
Mam nadzieję,że na jednym spotkaniu się nie skończy i takie sympatyczne zloty będziemy powtarzać, powtarzać i powtarzać...itd. :o))
BARDZO PROSZĘ O PRZESŁANIE ZDJĘĆ :o) już nie mogę się doczekać
adres: ania79-79@tlen.pl
A tymczasem ...
życzę udanego popołudnia ...ja niestety dzisiaj pracuję ale na szczęście humorek dopisuje ;o)))
Ja dopiero teraz witam przemiłe Foremki :-)
Bardzo miło było Was poznać :-), choć także jestem za okrągłym stołem następnym razem. Byłoby super gdyby nasze spotkania odbywały się cyklicznie. Imiennie chciałabym przede wszystkim SaLmie, która spotkanie zainicjowała i zorganizowała (buziaki dla Ciebie SaLmA, choć w sumie nie miałyśmy okazji za dużo pogadać) i Mmegi za podwózkę.
No i uśmiecham się o zdjęcia; kto może mi przesłać?
Bardzo miło było Was poznać :-), choć także jestem za okrągłym stołem następnym razem. Byłoby super gdyby nasze spotkania odbywały się cyklicznie. Imiennie chciałabym przede wszystkim SaLmie, która spotkanie zainicjowała i zorganizowała (buziaki dla Ciebie SaLmA, choć w sumie nie miałyśmy okazji za dużo pogadać) i Mmegi za podwózkę.
No i uśmiecham się o zdjęcia; kto może mi przesłać?
Właśnie czytałam dzisiaj rano cały wątek, to dlatego pytam.
A w weekend o tej porze jak zwykle pusto :-(. Ja chyba też pójdę się zająć czymś pożytecznym, bo niedługo zarosnę jak nie posprzątam. Pewnie będziecie dzisiaj znów odprawiały czary w nocy, a mnie znowu ominie jak w zeszły weekend, bo dzisiaj też mam wieczorem wyjście :-)
Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanie. CU soon :-)
A w weekend o tej porze jak zwykle pusto :-(. Ja chyba też pójdę się zająć czymś pożytecznym, bo niedługo zarosnę jak nie posprzątam. Pewnie będziecie dzisiaj znów odprawiały czary w nocy, a mnie znowu ominie jak w zeszły weekend, bo dzisiaj też mam wieczorem wyjście :-)
Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanie. CU soon :-)
Sabra, witam Cię serdecznie...dzięki za pozdrowionka dla Joli :o)
Proszę prześlij mi zdjęcia ....plis :o))
Nie pamiętam jaki Nick miała koleżanka, której wczoraj Narzeczony wyjechał na 3 m-ce... niemniej jednak jeśli dzisiaj Nas czyta to mam nadzieję,że wczorajsze spotkanie choć na chwilę pozwoliło jej przestać się smucić.
pozdr.,
A
Proszę prześlij mi zdjęcia ....plis :o))
Nie pamiętam jaki Nick miała koleżanka, której wczoraj Narzeczony wyjechał na 3 m-ce... niemniej jednak jeśli dzisiaj Nas czyta to mam nadzieję,że wczorajsze spotkanie choć na chwilę pozwoliło jej przestać się smucić.
pozdr.,
A
Alez milo sie zrobilo w tym watku :) Wszyscy wszystkim za cos dziekuja, przemila sprawa ! A tak naprawde to zadna moja zasluga w zorganizowanie tego meetingu. Ja tylko rzucilam haslo i zarezerwowalam stolik. Najwazniejsze, ze Wy bylyscie, bo bez Was tego spotkanka by przeciez nie bylo! Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich !
Wiza! Nie masz za co porzepraszac, normalna sprawa, ze nicki sie myla, a ze ja pysia na buzce jestem to tymbardziej mialas prawo sie pomylic :))
A co porabia Witch, bo zamilkla podejrzanie ?? ;))
Wiza! Nie masz za co porzepraszac, normalna sprawa, ze nicki sie myla, a ze ja pysia na buzce jestem to tymbardziej mialas prawo sie pomylic :))
A co porabia Witch, bo zamilkla podejrzanie ?? ;))
Dziewczyny - prosze nie marudzic z powodu zdjecia!!! Wyszlo piekne (wlasnie je sobie znow ogladam :))
No i faktycznie to moj wyjechal wczoraj na 3 miesiace :(
No, ale dzieki Wam sie trzymam bardzo dzielnie (az jestem zaskoczona) i pocieszam sie tym ze przeciez wroci - z kazdym dniem jest coraz blizej do powrotu :)
Czekam na kolejne spotkanie przy okraglym stole :)
No i faktycznie to moj wyjechal wczoraj na 3 miesiace :(
No, ale dzieki Wam sie trzymam bardzo dzielnie (az jestem zaskoczona) i pocieszam sie tym ze przeciez wroci - z kazdym dniem jest coraz blizej do powrotu :)
Czekam na kolejne spotkanie przy okraglym stole :)
Sabra, wiem że przykro się wraca do pustego domu, ale na pewno szybko Ci zleci w naszym gronie - mamy tu całkiem niezłe towarzystwo wzajemnej adoracji przecież :-).
Co do wklejania, to na szczęście - o ile mi wiadomo - nie ma takich możliwości technicznych. Bo ja też nie jestem za. A SaLmA to pewnie już w ogóle - nie ze względu na wygląd, bo SaLmA wbrew temu co o sobie pisze wygląda uroczo - tylko ze względu na profesję.
Co do wklejania, to na szczęście - o ile mi wiadomo - nie ma takich możliwości technicznych. Bo ja też nie jestem za. A SaLmA to pewnie już w ogóle - nie ze względu na wygląd, bo SaLmA wbrew temu co o sobie pisze wygląda uroczo - tylko ze względu na profesję.
Ech.... Ja chcialabym spedzac to popoludnie z moją połówką, ale na to bede musiala troche poczekac (ładne mi troche...) Tymczasem nadrabiam zaległości dotyczące czytania gazet - lepsze to niż zabranie sie do sprzątania, prawda??
A na forum zaglądam z doskoku, czasem patrze na zdjęcie usiłując sobie przypomnieć kto jest kim.. Może któraś z Was wie kto dokładnie gdzie jest na zdjęciu bo czuję, ze już niektóre osoby mi sie pomieszały :)
Ja już pisałam w tym wątku jak wyglądam (błękity) wiec ze mną problemu już nie macie :)
A na forum zaglądam z doskoku, czasem patrze na zdjęcie usiłując sobie przypomnieć kto jest kim.. Może któraś z Was wie kto dokładnie gdzie jest na zdjęciu bo czuję, ze już niektóre osoby mi sie pomieszały :)
Ja już pisałam w tym wątku jak wyglądam (błękity) wiec ze mną problemu już nie macie :)
o matko dziękuję Ci bardzo:)
uwaga,pisz szybko bo robię reklamę i zaraz może jej nie być;)
pędzelki dostaniesz w perfumerii Douglas(nie wiem jak to się pisze:(
i tam sa różne grubości itp.Ma on dosyć długą,czarną wąską "rączkę"i wąski krótki pędzelek-zapytaj się sprzedawczyń i powiedz,że to do oka-na pewno Ci doradzą:)
uwaga,pisz szybko bo robię reklamę i zaraz może jej nie być;)
pędzelki dostaniesz w perfumerii Douglas(nie wiem jak to się pisze:(
i tam sa różne grubości itp.Ma on dosyć długą,czarną wąską "rączkę"i wąski krótki pędzelek-zapytaj się sprzedawczyń i powiedz,że to do oka-na pewno Ci doradzą:)
och dzis nie najlepiej , wczoraj tak zachwalalam moja rodzinke ze nie ma zadnych spies i wogole , a dzis moj tata poprostu mnie strasznie wkurzyl . Jest uparty i ubzdural sobie jakies swoje zasady i nie przyjmuje sprzeciwu . No i czar prysl.:( poza tym dzien leniuszkowy ,mialam sie wybrac do wrzescza (MANHATTAN0 , za butkami popatrzec ale sie nie zebralam .
Pracuję w dużej firmie zagranicznej i niestety wymagają poświęcenia a w dodatku na poniedziałek mam ważne spotkanie z "górą" i muszę mieć przygotowaną prezentację...stąd moja wizyta w pracy...ale już za 15 min. przyjeżdza po mnie Mój Piterek:o)
O Boże, jutro idziemy do przyszłych teściów...brrr....:o)
O Boże, jutro idziemy do przyszłych teściów...brrr....:o)
Uff... udalo mi sie przeczytac caly watek... troche czasu to zajelo, bo ilosc postow szyyybko rosnie :-) A jak wspominalam mam ograniczony dostep do sieci, wiec dopiero teraz udalo mi sie dostac do kompa.
Po pierwsze - to juz pisalam wczoraj, ze bylo super, mimo wczesniejszych obaw i nerwow.
Po drugie - SaLma - wielkie dzieki za zdjecia! rewelacja :o)
Po trzecie - kiedy nastepny meeting? moze zacznijmy juz szukac odpowiedniego miejsca. I stolu!
Andromeda - mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocilas do siebie? Moj Tomus juz na mnie czekal na peronie jak wysiadlam z SKM, szybki jest :o)
Usciski z mroznej Gdyni dla wszystkich.
Po pierwsze - to juz pisalam wczoraj, ze bylo super, mimo wczesniejszych obaw i nerwow.
Po drugie - SaLma - wielkie dzieki za zdjecia! rewelacja :o)
Po trzecie - kiedy nastepny meeting? moze zacznijmy juz szukac odpowiedniego miejsca. I stolu!
Andromeda - mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocilas do siebie? Moj Tomus juz na mnie czekal na peronie jak wysiadlam z SKM, szybki jest :o)
Usciski z mroznej Gdyni dla wszystkich.
warbuziak pisala ze wie jak ty wygladasz tak ??? pewnie wypatrywalas jej dzisiaj ;)
co do mojej swinki to nie chce jej rozmnazac , ale na randke moga sie umowic hihi internetową najlepiej :) Moja sinka wabi sie MYRNA---wiem wiem dziwacznie --dzisiaj ma minusa u mnie bo podczas gdy ja ja czule glaskalam po brzbiecie ta poprostu posikala sie na moja bluze !!!!! Malpa wstretna tylko nie pisz ze ze szczescia !!!;)
co do mojej swinki to nie chce jej rozmnazac , ale na randke moga sie umowic hihi internetową najlepiej :) Moja sinka wabi sie MYRNA---wiem wiem dziwacznie --dzisiaj ma minusa u mnie bo podczas gdy ja ja czule glaskalam po brzbiecie ta poprostu posikala sie na moja bluze !!!!! Malpa wstretna tylko nie pisz ze ze szczescia !!!;)
wiesz, swinki chyba maja wbudowany jakis szosty zmysl, ktory nakazuje im sikac akurat jak masz ochote ja przytulic lub wypuscisz na nowiutki dywan ;-)
mojemu Tuptakowi przydaloby sie troche ruchu, rozleniwil sie chlopak ostatnio, tylko siedzi w korytku i czasem sobie ziewnie.
a za warbuziakiem sie rozgladalam, ale wez tu sie domysl, jak masz dookola 18 parek i kazda moze byc nia.
nic to, nie to nie...
mojemu Tuptakowi przydaloby sie troche ruchu, rozleniwil sie chlopak ostatnio, tylko siedzi w korytku i czasem sobie ziewnie.
a za warbuziakiem sie rozgladalam, ale wez tu sie domysl, jak masz dookola 18 parek i kazda moze byc nia.
nic to, nie to nie...
No to ja chyba dzis najdluzej wytrwalam na posterunku :)
To pewnie dlatego, ze nie chce mi sie isc spac i zaczytalam sie :)
Kurcze - czasem bierze mnie tesknota za tym co bylo rok temu (to znaczy mam na mysli to gdzie bylam i co robilam rok temu...). No, ale gdybym zostala tam, to przeciez nie poznalabym Was a to by byla wielka strata :)
A wiec - KIEDY NASTEPNE SPOTKANKO??
Dobranoc :)
To pewnie dlatego, ze nie chce mi sie isc spac i zaczytalam sie :)
Kurcze - czasem bierze mnie tesknota za tym co bylo rok temu (to znaczy mam na mysli to gdzie bylam i co robilam rok temu...). No, ale gdybym zostala tam, to przeciez nie poznalabym Was a to by byla wielka strata :)
A wiec - KIEDY NASTEPNE SPOTKANKO??
Dobranoc :)
:) he he he :) więc tak w kwestii wyjaśnień - miałam pracowitego weekenda - siedziałam nad swoim dyplomem a konkretnie nad rysunkami :) (we wtorek musze oddać kolejny rozdział, aaa!!!!!!! i jeszcze miszę treść dopisać) ale teraz robię sobie właśnie chwilkę oddechu :)
w kwestii fotek trzeba przyznać, że ładne z nas babki o iście diabelskim spojrzeniu ;) hi hi hi takie ogniki mamy w patrzałkach, ale to juz chyba ktosik pisał :)
w kwestii fotek trzeba przyznać, że ładne z nas babki o iście diabelskim spojrzeniu ;) hi hi hi takie ogniki mamy w patrzałkach, ale to juz chyba ktosik pisał :)
Kurcze, przeczytalam caly wątek wlasnie i BAAAAARDZO żałuje, że mnie tam z Wami nie było !!! Własnie widzialam się wczoraj z Wizą i slyszalam ze sporo Was było na spotkanku. Apropos, jestem bardzo zadowolona ze spotkania, poznalam wiele cennych i przydatnych uwag na temat makijazu i swojego wyglądu. Niedawno zaczęłam się malować (jeśli można to tak nazwać oczywiście...), więc tym bardziej wszystkie rady były dla mnie cenne. Jak to już powiedziala Witch w jakimś wątku - makijaż będzie mi robiła profesjonalistka... No dobra koniec tego slodzenia ;o)
Poza tym bardzo bardzo przyłączam się do prośby o zdjęcia ze spotkanka i obiecuje poprawę i to, że przybiegne piersza na kolejne spotkanie, takiej okazji juz nie przepuszczę !!! I promise !
Poza tym bardzo bardzo przyłączam się do prośby o zdjęcia ze spotkanka i obiecuje poprawę i to, że przybiegne piersza na kolejne spotkanie, takiej okazji juz nie przepuszczę !!! I promise !
[img][/img]
dzięki Witch za fotkę :) prezentujecie sie wspaniale przyszłe Żonki :), no dobra, to teraz zgaduje, która którą jest:
Anulka to wiem, że w groszkowym sweterku :)
Salma najbardziej opalona :)
Witch cała na czarno najwyższa?
Elajza któraś z różowych sweterków?...
i już więcej nie kojarzę...dobrze zgadłam?
Anulka to wiem, że w groszkowym sweterku :)
Salma najbardziej opalona :)
Witch cała na czarno najwyższa?
Elajza któraś z różowych sweterków?...
i już więcej nie kojarzę...dobrze zgadłam?
dzieki i nawzajem.
sztuczne - nie sztuczne, ale milo dostac kwiatka, nie?
a moje chlopaki z biura nic, zero kwiatka, jeden tylko cos tam burknal, ze wszystkiego najlepszego. a pracuje sama z 4 facetami!!!
za to dostalam od firmy bon na zakupy o zastraszajacej warosci 50 zl. chyba pojde waciki sobie kupie :o(
sztuczne - nie sztuczne, ale milo dostac kwiatka, nie?
a moje chlopaki z biura nic, zero kwiatka, jeden tylko cos tam burknal, ze wszystkiego najlepszego. a pracuje sama z 4 facetami!!!
za to dostalam od firmy bon na zakupy o zastraszajacej warosci 50 zl. chyba pojde waciki sobie kupie :o(
witch! Wielkie dzięki za kwiatuszki z okazji dnia kobiet! Swietny pomysł i super to zrobiłaś!!!!!!
Jakies plany na następne spotkanie???
Nauczone doświadczeniem ostatniego spotkania następne zorganizujemy pewnie inaczej....? Ja bym chciała pogadać z większością z was bo się spózniłam i nie miałam okazji słyszeć wszystkiego. Mam nadzieje że next time nadrobie to!!!
Jakies plany na następne spotkanie???
Nauczone doświadczeniem ostatniego spotkania następne zorganizujemy pewnie inaczej....? Ja bym chciała pogadać z większością z was bo się spózniłam i nie miałam okazji słyszeć wszystkiego. Mam nadzieje że next time nadrobie to!!!
salema
Wszystkiego najlepszego!!!! Zycze Wam zeby Wasi Mezczyzni zawsze traktowali Was z naleznym dla kobiet szacunkiem (odsylam do wątku pt. "jak je uszczesliwiec... ;))
Musze sie pochwalic, ze dostalam 2 tulipany :) Moj Miesiek nie bedzie chyba zazdrosny, bo dali mi je "mężczyźni" osmioletni :)
Milego dnia :)
Musze sie pochwalic, ze dostalam 2 tulipany :) Moj Miesiek nie bedzie chyba zazdrosny, bo dali mi je "mężczyźni" osmioletni :)
Milego dnia :)
Cześć Kobietki! Spznione zyczonka od SaLmY :)) Wszystkiego co najlepsze, mmnostwa radosci, oceanu miłości i usmiechu od ucha do ucha day by day :))))
A propos giftów: ja dostalam od chlopakow z mojej klasy komplet naczyn na cukier, kawe i herbate. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, ze naczynia te sa w ksztalcie owocow i maja wszystkie kolory teczy na sobie - MeGa KiCZ ;))) Generalnie miałam łzy smiechu w oczach jak to zobaczylam, ale licza sie szczere checi wiec ladnie im podziekowalam :)) Bede miala co dac babci na swieta ;))
Cmokaski dla WszystKicH :)
A propos giftów: ja dostalam od chlopakow z mojej klasy komplet naczyn na cukier, kawe i herbate. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, ze naczynia te sa w ksztalcie owocow i maja wszystkie kolory teczy na sobie - MeGa KiCZ ;))) Generalnie miałam łzy smiechu w oczach jak to zobaczylam, ale licza sie szczere checi wiec ladnie im podziekowalam :)) Bede miala co dac babci na swieta ;))
Cmokaski dla WszystKicH :)
u mnie chłopaki się postarali i domek tonie w bukietach :) od narzeczonego mam różową prymulkę w zielonej doniczce i od taty bukiecik z różowych tulipanków, a mama dostała tulipanki czerwone i pomarańczowe :) szok :) kwiatki superowe :)
dla was też dużo buziaków ode mnie :) a nasztępny meeting zaplanujemy sobie w jakimś cichym miejscu, gdzie można pogadac - przy okrągłym stole - jest takie miejsce w cawiarni z papugą w sopocie koło dworca - duży stół drewniany :) co wy na to?
dla was też dużo buziaków ode mnie :) a nasztępny meeting zaplanujemy sobie w jakimś cichym miejscu, gdzie można pogadac - przy okrągłym stole - jest takie miejsce w cawiarni z papugą w sopocie koło dworca - duży stół drewniany :) co wy na to?
Czesc witch :):) ale ci milutko ze dostalas tyle kwiatkow,dzisiaj popoludniu caly czas siedzialam w domku i co chwila tu zagladam i wiesz co strasznie tu sie pusto zrobilo , nie dlugo bede sama z soba pisala hihihihi:) Co do mniejszego lub ofraglego stolu to jestem za , bo w sumie to sie podzielilysmy na dwie czesc i niektorych to wogole nie poznalam :(
trzeba troszkę poniuchać, aby takie miejsce znaleźć, gdzie nas muzyka nie zagłuszy :) napewno znajdziemy takie miejsce na meetingi :) z dobrym dojazdem i tanim piw... tzn herbatką :)i żeby te nasze kochane forumki z innych miast zdążyły dojechać :)
he he he - a od mojego promotora na PG dostałąm PINGWINA pluszaka :) he he he :) teraz pingwin będzie mi pomagał w pisaniu dyplomu :)
he he he - a od mojego promotora na PG dostałąm PINGWINA pluszaka :) he he he :) teraz pingwin będzie mi pomagał w pisaniu dyplomu :)
Jeszcze ja, jeszcze ja!...
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobietek - wszystkiego naj z okazji naszego Święta!
Ja w pracy dostałam, co następuje: tulipanka w celofanku szt. 1, czekoladę Milka szt. 1, Prince Polo szt. 1 oraz pewną, niesprecyzowaną dokładnie ilość standardowych życzeń.
Od "oblubieńca" dostałam upominek b. praktyczny - klaser na 200 płyt CD - wreszcie sobie posegreguję moje wszystkie komedie romantyczne, heheheeeeee (np. "Teksańska masakra piłą łańcuchową IV")
A jego ojciec przytomnie stwierdził, że Dzień Kobiet to komunistyczny przeżytek i współczesny mężczyzna powinien na co dzień pamiętać, że jego połówka jest kobietą i dawać kwiaty bez okazji. O!
Dołączam się do życzeń dla wszystkich Kobietek - wszystkiego naj z okazji naszego Święta!
Ja w pracy dostałam, co następuje: tulipanka w celofanku szt. 1, czekoladę Milka szt. 1, Prince Polo szt. 1 oraz pewną, niesprecyzowaną dokładnie ilość standardowych życzeń.
Od "oblubieńca" dostałam upominek b. praktyczny - klaser na 200 płyt CD - wreszcie sobie posegreguję moje wszystkie komedie romantyczne, heheheeeeee (np. "Teksańska masakra piłą łańcuchową IV")
A jego ojciec przytomnie stwierdził, że Dzień Kobiet to komunistyczny przeżytek i współczesny mężczyzna powinien na co dzień pamiętać, że jego połówka jest kobietą i dawać kwiaty bez okazji. O!
a ja wlasnie wrocilam do domku. Lekko zdolowana, bo bylismy w biurze podrozy. Kurcze, dziewczyny, skad na to wszystko wziac kase??? wesele, meble do mieszkania, a jeszcze w podroz by sie chcialo wybrac i te oferty takie atrakcyjne. A pensyjka jakos nie lubi za bardzo wzrastac :-(
I kombinuj jak kon pod gorke, licz, dodawaj, wymyslaj, zwariowac mozna... dlaczego wszystko tyle kosztuje?!
Ale pozniej poszlismy na kolacyjke do wloskiej knajpki i troche sie nam humor poprawil. ale tylko troche, mamy nad czym dumac dzisiejszej nocy.
I kombinuj jak kon pod gorke, licz, dodawaj, wymyslaj, zwariowac mozna... dlaczego wszystko tyle kosztuje?!
Ale pozniej poszlismy na kolacyjke do wloskiej knajpki i troche sie nam humor poprawil. ale tylko troche, mamy nad czym dumac dzisiejszej nocy.
na pewno chcemy wyspe - padlo na Krete, bo jeszcze tam nie bylismy, bo atrakcyjnie i do tego nie najdrozej. Opcja 2 tyg. na 2 os. to 4400, poza sezonem. takze nie jest drogo, ale jak dolozyc do tego inne wydatki to robi sie troche przerazajaco. Pytalam czy warto liczyc na Last Minute, to nam pani powiedziala, ze mozna, ale to juz zostaja jakies niedobitki, ktore nie mialy wziecia. a tam, gdzie chcemy zostal juz tylko 1 wolny pokoj. w dodatku trzeba wplacic juz zaliczke 30%. eh... moze pozostaniemy przy wersji "Zakopane"...?
Meggi, a moze Ty mozesz cos polecic?
Meggi, a moze Ty mozesz cos polecic?
słuchaj 4400 na dwie osoby poza sezonem i to na Kretę to jest bardzo dużo!!!
iesz co? jako,że przespałam prawie cały dzisiejszy dzień i wcale mi się nie chce spać to posiedzę i coś Ci poszukam i wyślę info na meila-zapewniam Cię,że można taniej pojechać-mój kumpel leciał we wrześniu do Tunezji na 2 tygodnie (all inclusive) i zapłacił za to 1400zł od osoby-także jest duża różnica,nie?
iesz co? jako,że przespałam prawie cały dzisiejszy dzień i wcale mi się nie chce spać to posiedzę i coś Ci poszukam i wyślę info na meila-zapewniam Cię,że można taniej pojechać-mój kumpel leciał we wrześniu do Tunezji na 2 tygodnie (all inclusive) i zapłacił za to 1400zł od osoby-także jest duża różnica,nie?
Nazwa › Fortuna **** - Tunezja
Miejsce › Tunezja
Kod oferty › WAK87890
Zakwaterowanie › Hotel ()
Wyżywienie › śniadania, obiadokolacje
Dojazd › Samolot
Rodzaj wyjazdu › Pobyt wypoczynkowy
Wyjazd z › Warszawa
Cena za osobę › 689 zł » last-minute « (Hit cenowy)
Termin › 10.03 - 17.03.2005 (7 dni)
Inne terminy › - inne terminy i ceny - 10.03-24.03 (14 dni) cena 879 zł/os last-minute
Cena zawiera › przelot samolotem, transfer lotnisko/hotel/lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, opieka rezydentów
Cena nie zawiera › ubezpieczenia 49 zł / tydz., 73 zł / 2 tyg., opłat lotniskowych 279 zł
Opis:

Miejsce › Tunezja
Kod oferty › WAK87890
Zakwaterowanie › Hotel ()
Wyżywienie › śniadania, obiadokolacje
Dojazd › Samolot
Rodzaj wyjazdu › Pobyt wypoczynkowy
Wyjazd z › Warszawa
Cena za osobę › 689 zł » last-minute « (Hit cenowy)
Termin › 10.03 - 17.03.2005 (7 dni)
Inne terminy › - inne terminy i ceny - 10.03-24.03 (14 dni) cena 879 zł/os last-minute
Cena zawiera › przelot samolotem, transfer lotnisko/hotel/lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie wg oferty, opieka rezydentów
Cena nie zawiera › ubezpieczenia 49 zł / tydz., 73 zł / 2 tyg., opłat lotniskowych 279 zł
Opis:

mmegi, przywracasz mi wiare w ludzi i w swiat :o)
chcemy jechac tak wrzesien/pazdziernik na 2 tyg. w jakies cieple miejsce, najchetniej wyspa, samolotem. bede Ci dozgonnie wdzieczna za wszystko co wyszperasz.
ja nie dosc, ze mialam dolujacy dzien w pracy, kwiatkow sie od chlopow nie doczekalam, to jeszcze ta Kreta mnie dobija.
chcemy jechac tak wrzesien/pazdziernik na 2 tyg. w jakies cieple miejsce, najchetniej wyspa, samolotem. bede Ci dozgonnie wdzieczna za wszystko co wyszperasz.
ja nie dosc, ze mialam dolujacy dzien w pracy, kwiatkow sie od chlopow nie doczekalam, to jeszcze ta Kreta mnie dobija.
ale za to jakie ladne zdjecie :-)))
dziewczyny (sabra), nie objadac sie na noc!! (taa... sama to robie).
ja juz wam dzisiaj kolezanki pomacham na dobranoc, niech wam sie przysni cos milego, mnie chyba wizja Krety nie opusci tej nocy...
A, mowilam wam, ze snilysci mi sie? to dopiero byl koszmar!! nie ze wzgledu na was, tylko na inne postaci tego horroru i ogolna tresc. ale to innym razem.
papa.
meggi - czekam na maila ;o)
dziewczyny (sabra), nie objadac sie na noc!! (taa... sama to robie).
ja juz wam dzisiaj kolezanki pomacham na dobranoc, niech wam sie przysni cos milego, mnie chyba wizja Krety nie opusci tej nocy...
A, mowilam wam, ze snilysci mi sie? to dopiero byl koszmar!! nie ze wzgledu na was, tylko na inne postaci tego horroru i ogolna tresc. ale to innym razem.
papa.
meggi - czekam na maila ;o)