Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pozdro dla wizy ,z ktora nie zrobilaysmy sobie zdjecia nie ladnie next time sie poprawimy ;):)

WITCH cudna kartka , ale ty jestes zdolniacha !!!!!!!dziekuje slicznie , ja ci tez wyslalam cos dostaniesz jutro niestety mna kierowaly inne pobudki --hmmmm zreszta zobaczysz :)

Della,
Co do golfiku i blond wlosow to sie nie pomylilas... ale mnie na tym zdjeciu nie ma, ja stalam za obiektywem aparatu (robilam zdjecie).
Pozdrawiam,
Wiza.:-)
Witch, juz ci kiedys pisalam, ze jestes najlepsza w tych sprawach :o)
wielkie dzieki za piekne kwiatuszki!

Witch - dzieki za prezent na Dzien Kobiet :):):)

oj ale wy jestescie...ja na spotkanie nie przyjde bo moj slub bedzie dopioero w 2007 roku wiec niepotrzebnie bede zawracac WAM glowe...pozdrawiam
masz racje Witch...inne kandydatki nie podały szczegółowej charakterystki na forum i cięzko odgadnąć :)

o j Della jednak musisz się z nami spotkac, kolejne pudło!!!!!! :) będziesz tak zgadywać i zgadywać hi hi hi :) lepiej nas zobaczyć na żywo :)

A Wiza to pewnie ta blondynka w czarnym golfiku po prawej pol tylem pol przodem?

Mmegi....hhmmmmm...:) no to pomyłeczka mała...to jest Sabra :) - teraz trafiłam?
a ty Mmegi może jesteś w samym środeczku w brązowym sweterku? pewnie znów YYYYYYYYY błąd :>?

Dziewczyny jak Wam mija dzień? Ja jestem w pracy :o) ale naszczęście jestem jakośtak pozytywnie nastawiona po wczorajszym udanym spotkaniu z teściami :o)

pozdrowienia dla Wszystkich :o)
A.

ps.dzisiaj również ogladałam Nasze fotki z piątkowego zlotu .... :o)))

cześć Della:) pudło-ta w kręconych włoskach to wcale nie ja:)
ale za to dziewczyna,która bardzo często wszędzie się udziela...zgaduj dalej:)
buziaki:)

Zgadza się, kobitki nieobecne się naoglądaja nas , a potem dupki nie bedzie chciało się im ruszyć na kolejny meeting !!! ;)))

Śliwko, zdjęć nie wysyłamy....zapraszamy na następne spotkanie :o) w realu :o)

A.

a ja rozmawiałam z mamą i narzeczonym jak to będzie z "mamo" i "tato" to mnie wyśmiali i powiedzieli, że właśnie będzie "mamo tato" i żebym się nie zastanawiała niepotrzebnie :) dziwne ...... @--)-----

czesc dziewczyny a ja tez moge poprosic o zdjecie??chcialabym zobaczyc jak bawia sie przyszle panny mlode :))) z gory dziekuje :)))
Ja do moich musze tez sie wybrac, ale jakos tak glupio jest isc samej... No, ale przeciez juz niedlugo bede do nich mowic "MAMO" i "TATO" - zgroza, nie??? W ogole sobie tego nie wyobrazam...
Pozdr :) Udanego popoludnia :)

Cześć Dziewczyny :o)

wczoraj bylam u teściów...i wiecie co...było super, naprawdę :o)))

Miłego Dnia

:) Witch - od razu domysliłam sie która, to Ty...I jeszcze Olga - niebieskie sweterek i pewnie Mmegi kręcone włosy z lewej pierwsza siedzi?

no najwyższa, ale moje portki były w biały prążek no i miałam różowe majtki w cekiny ale nikt nie pytał, to nie mówiłam ;) hi hi hi :) żeby nie było że ubieram sie na czarno :)

tiaaa... rozowy sweterek i zamkniete oczy - kalsyka w moim przypadku, zawsze zamykam oczy na zdjeciach :-(((
dobranoc Della, sweet dreams!

do góry