Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Anulka! Koleżanka ma na imię Olga :-)

Sabra, dziękuję bardzo.... :o)))

ma.sia , dzięki za podpowiedź ;o)

mam pamięć dobrą ale .... krótką :o))

pozdrawiam,
A

bbuuu a ja jestem dzis samotna ;) moze wymysle cos m pozytywnego do roboty ...a moze ktos m z rodzinki mnie porwie ;)

Alez milo sie zrobilo w tym watku :) Wszyscy wszystkim za cos dziekuja, przemila sprawa ! A tak naprawde to zadna moja zasluga w zorganizowanie tego meetingu. Ja tylko rzucilam haslo i zarezerwowalam stolik. Najwazniejsze, ze Wy bylyscie, bo bez Was tego spotkanka by przeciez nie bylo! Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich !

Wiza! Nie masz za co porzepraszac, normalna sprawa, ze nicki sie myla, a ze ja pysia na buzce jestem to tymbardziej mialas prawo sie pomylic :))

A co porabia Witch, bo zamilkla podejrzanie ?? ;))

O hilfe !!!!! Wlasnie ogladam zdjecie !! Moja wielka glowa i reszta ciala zajmuje 3/4 zdjecia. Wyszlam jak dojna krowa, prosze nie rozpowszechniac tego zdjecia !!!! ;))))

salma !!!! NIE SCHLEBIAJ SOBIE hihih ja tam widze tylko moj wielki czarny leb;)poza tym wszystkie sie slicznie usmiechaja ,) wow ale slodze ;)

ja niestety mam chwilowe problemy ze skrzynką mailową :o( i nie mogę zobaczyć Naszej fotki...a umieram już z ciekawości :o)

ciekawe jak ja tam wyszłam...pwenie duuuża Zielona Plama ....:o)

hmmm moze cos zle wpisalam adres , jeszcze raz wysylam ;) mam nadzieje ze dojdzie.

Sabra, Twój mail pewnie doszedł ja ma z całą skrzynką jakiś problem nie mam chwilowego dostępu...coś tam robią...tylko czemu teraz kiedy ja jestem taka ciekawa jak tam Nasze zdjęcia :o0

Dziewczyny - prosze nie marudzic z powodu zdjecia!!! Wyszlo piekne (wlasnie je sobie znow ogladam :))
No i faktycznie to moj wyjechal wczoraj na 3 miesiace :(
No, ale dzieki Wam sie trzymam bardzo dzielnie (az jestem zaskoczona) i pocieszam sie tym ze przeciez wroci - z kazdym dniem jest coraz blizej do powrotu :)
Czekam na kolejne spotkanie przy okraglym stole :)
WOW !!!! Wreszcie obejrzałam Nasze zdjecie :o)) SUPER!!!
Ależ my śliczne jesteśmy.... :o)))

SaLeMa proszę prześlij mi resztę zdjęć...dziękuję;o)

A

Sabra, super ticker!

tamten byl za spokojny :)Moj przyszly dzwonil dzis i z podejrzanym usmieszkiem pytal sie jak tam było na spotkaniu i czy fajne sa te panny mlode ...itd . opowiem mu jak wróci bo przez telefon nie da sie tak opowiadac no i zdjecie mu pokaze a moze lepiej nie:):)??????

Mmegi...gdzie jesteś? Halooooo, odezwij się proszę ...mam do Ciebie pytanie..... :o)

A gdzie Ci się zgubił Twój omc mąż i na jak długo?

Dziewczyny wklejcie zdjęcie na forum z tego spotkania.
Jestem ciekawa jak sie bawiłyście.?!
Może zorganizujecie kolejne spotkanie i bedzie nas więcej!

wyjechal na tydzien do warszawy ---- wiem ze to nie jest dlugi czas rozstania ,a jednak dokuczliwy ,za tydz w czwartek ma wrócic.

Pytanie jest oczywiście do Sabry, bo mi wyświetliło nie tam gdzie planowałam.

hmmmm ja jestem za nie wklejaniem ...... nastepnym razem jak sie spotkamy moze spróbujesz nas sama rozpoznac...:) my też próbowaliśmy i było smiesznie .... w koncu i tak kazdy musial sie przedstawić

do góry