Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No jak tam mija wieczorek drogie Panie?? Stagnacja lekka wiec pewnie gdzies balujecie:) Ja poraz setny ogladam naszw wspolne zdjecie i stwierdzam ze musze wykupic sobie roczny karnet na silownie i zafundowac operacje plastyczna ;))

o matko dziękuję Ci bardzo:)
uwaga,pisz szybko bo robię reklamę i zaraz może jej nie być;)
pędzelki dostaniesz w perfumerii Douglas(nie wiem jak to się pisze:(
i tam sa różne grubości itp.Ma on dosyć długą,czarną wąską "rączkę"i wąski krótki pędzelek-zapytaj się sprzedawczyń i powiedz,że to do oka-na pewno Ci doradzą:)

Boże SaLmA przestań się tak dołować!!!!!! Na prawde dobrze wyglądasz a do tego jesteś z na swszystkich najbardziej opalona:)-kurczę i juz coś wiecie na temat SaLmY:)

SaLma My Dear nie czas na doły ..:o) prezentujesz się bardzo dobrze i proszę żadnych więcej smutków... :o)

mam prośbę.Czy możesz mi przesłać resztę zdjęć?
z gory dziękuję :O)

dolaczam sie do opini mmegi , acha Salma zeby ci tak na maksa doslodzic to jestes pogodna osoba :):) ale to juz koniec bo na laurach osiadziesz ;)

mmegi moze sie kiedys zgadamy (bo blisko mieszkamy ) i moze bys cos maznela na mych oczetach , ale to nic pilnego :):)

Anulka: teraz podaję cień:)
RIMMEL 214 JET BLACK- a reszta to różne,m.in LOREAL-a taki złoty pył-to był w takim pudełeczku-bardziej do ciała-ale do oczu też się nadaje-też zapytaj w perfumerii:)

mmegi - jak tak dalej pojdzie to bedziemy Cie zamawiac na nasze slubne makijaze :)
Sabra!z największą przyjemnością-jaka masz czas to nawet możemy się spiknąć w tym tygodniu:)

ale mi reklamę robicie:)
chyba na prawde zacznę malować:)

no to bardzo fajnie mmeg:) jeszcze sie zklikamy :) No NO moze pomozemy ci biznes otworzyc hihihihihihi

Sabra,no jasne:) będziecie moimi modelkami:)
a tak poza tym to jak minął kolejny długi i samotny dzionek?

Przypominam,że Mmegi nakłada różnego rodzaju pazurki akryle itp. :o)

Mmegi, napisz mi proszę jaki cień do oczu używasz.

dzięki :o)

och dzis nie najlepiej , wczoraj tak zachwalalam moja rodzinke ze nie ma zadnych spies i wogole , a dzis moj tata poprostu mnie strasznie wkurzyl . Jest uparty i ubzdural sobie jakies swoje zasady i nie przyjmuje sprzeciwu . No i czar prysl.:( poza tym dzien leniuszkowy ,mialam sie wybrac do wrzescza (MANHATTAN0 , za butkami popatrzec ale sie nie zebralam .

czyli samo życie...tak to jest z tym Naszymi "staruszkami" :o)

Anulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty wariatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zejdź ze mnie!!!!!:) bo aż mi głupio!!!!!!!!!:)
spojrzyj do góry dokładnie Ci napisałam jaki cień:)

Wlasnie je zgrywam z aparatensa wiec za momentow kilka powinny dotrzec do Was :)) ( w sensie zdjecia ;))

Sabra!
to jest normalne-w każdej najlepszej rodzinie są kłótnie czy nieporozumienia...U mnie też dzień jak co dzień (chociaż dzisiaj wyjątkowo cisza-nikt sie mnie nie czepia:)
Przejdzie Wam jutro:)

hahaha mmegi toz to krypto reklama zaraz userek cie upomni hihi i odesle do dzialu ogloszenia !!!!!!! ale my cie nie damy.

Chcialam przyszpenic nowym ticker'em zwalonym od Sabry , ale cuś mi nie wyszlo ;))

do góry