Widok

Refleksje pospotkaniowe :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Helo! Zwinelam sie do chatki jako jedna z pierwszych wiec pozwalam sobie rozpoczac ten watek :))

Bylo fajniscie, fajnie i generalnie same superlatywy!!Urocze z Was kobitki, szkoda ze nie bylo nas wiecej :)

Proponuje zatem spotkania cykliczne zeby podtrzymac ta piekna tradycje :))

Pozdrowionka for all :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uff... udalo mi sie przeczytac caly watek... troche czasu to zajelo, bo ilosc postow szyyybko rosnie :-) A jak wspominalam mam ograniczony dostep do sieci, wiec dopiero teraz udalo mi sie dostac do kompa.

Po pierwsze - to juz pisalam wczoraj, ze bylo super, mimo wczesniejszych obaw i nerwow.

Po drugie - SaLma - wielkie dzieki za zdjecia! rewelacja :o)

Po trzecie - kiedy nastepny meeting? moze zacznijmy juz szukac odpowiedniego miejsca. I stolu!

Andromeda - mam nadzieje, ze bezpiecznie wrocilas do siebie? Moj Tomus juz na mnie czekal na peronie jak wysiadlam z SKM, szybki jest :o)

Usciski z mroznej Gdyni dla wszystkich.

salema, forwardnij mi zdjecie, plis.

skoro siedze tu sobie sama to wysle wam te zdjatka ......

dzieki! a jak swinka sie miewa? moze poznamy ja z moim Tuptakiem, to bedzie miala jakas rozrywke ;o)
a my dzisiaj zakonczylismy nauki u Jezuitow. a warbuziak sie nie ujawnila...

warbuziak pisala ze wie jak ty wygladasz tak ??? pewnie wypatrywalas jej dzisiaj ;)
co do mojej swinki to nie chce jej rozmnazac , ale na randke moga sie umowic hihi internetową najlepiej :) Moja sinka wabi sie MYRNA---wiem wiem dziwacznie --dzisiaj ma minusa u mnie bo podczas gdy ja ja czule glaskalam po brzbiecie ta poprostu posikala sie na moja bluze !!!!! Malpa wstretna tylko nie pisz ze ze szczescia !!!;)

wiesz, swinki chyba maja wbudowany jakis szosty zmysl, ktory nakazuje im sikac akurat jak masz ochote ja przytulic lub wypuscisz na nowiutki dywan ;-)
mojemu Tuptakowi przydaloby sie troche ruchu, rozleniwil sie chlopak ostatnio, tylko siedzi w korytku i czasem sobie ziewnie.

a za warbuziakiem sie rozgladalam, ale wez tu sie domysl, jak masz dookola 18 parek i kazda moze byc nia.
nic to, nie to nie...

sabra, dzieki za zdjecia, ale te juz dostalam od SaLmy. z tego co sie doczytalam, to byly 2 zestawy, jeden od Salmy, a drugi od salemy (kurcze, macie tak podobne nicki, ze myle je strasznie, chociaz teraz juz wiem ktora jak wyglada :-))

oki te drugie zaraz ci przesle ;)

dzieki, doszlo.
ja juz zmykam spac, poznawo juz sie robi.
a w ogole to co tu dziaj tak pusto, tylko my dwie jestesmy???

dobra wiadomosc to taka, ze jutro po poludniu odzyskam swoj osobisty pecet i wroce do biezacego sledzenia forum :-)

dobrej nocki sabra, kolorowych snow :o)

papa ja tez zmykam i jutro sie nie ujawniam ( to sie okaze ) milych snow for all:):):)

dziś robię projekty, sorki że mnie nie ma na forum, buźka :)

No to ja chyba dzis najdluzej wytrwalam na posterunku :)
To pewnie dlatego, ze nie chce mi sie isc spac i zaczytalam sie :)
Kurcze - czasem bierze mnie tesknota za tym co bylo rok temu (to znaczy mam na mysli to gdzie bylam i co robilam rok temu...). No, ale gdybym zostala tam, to przeciez nie poznalabym Was a to by byla wielka strata :)
A wiec - KIEDY NASTEPNE SPOTKANKO??
Dobranoc :)

Doszlo :):)
Dzieki za reszte zdjec - byly robione zanim przyszlam oprocz tego z pierscionkami :) Na tym wlasnie widac kawalek mojej ręki i tyle - ale pierscionek sie błyszczy a o to przeciez chodzilo :)

no to dawać fotkę, ja chce zgadywać!!!!!!!

Chyba mam troszkę do nadrobienia z czytaniem forum :) zakopałam sie w robocie że ból głowy, a Wy tu tyle napisałyście :)
Chciałam podziękować za fotki :) baaaaardzo atrakcyjne na nich jesteśmy - szczególnia moja buzia wygląda jak dojrzały pomnidor ;) :) :) :) mogę sobie teraz na nas patrzeć i wspominać w dowolnej chwili :) buzi :)

witaj pustko:) Melduje sie ze dzisiaj zafundowalam generalny porzadek w szafie , pochlonelo mi to duzo czasu , teraz mam natwarzy jakas drozdzowa maseczke i strasznie mnie sciaga . No to tyle... acha notatki czekaja ,musze sie na nie skusuc ;);)

Witam, witam :-).

To ja bym też poprosiła o te zdjęcia od SaLmY, bo jakoś do mnie nie dotarły, a też jestem ciekawa. Dzięki wielkie :-)

Poslalam Ci ma.sia te zdjecia :)

kochane,

a ja bardzo żałuję ,że mnie nie było wśród was... :(((
szkoda, ale prosze poslijcie mi Wasze fotki ze spotkania i juz dzis wpisuję sie na liste obecności na kolejnym spotkanku!!!!! ale jak możecie to i na mwej@wp.pl

buzi,
meg

do góry