Widok

Rehabilitacja niemowląt GDYNIA - Vojta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przejrzałam wątki na forum, ale wszystkie kilkuletnie. Chciałabym odświeżyć temat, bo wiem, że sporo rodziców szuka rehabilitantów dla swoich pociech.
Czy możecie kogoś polecić (prywatnie i na NFZ), kto ćwiczy metodą Vojty? Jeżeli prywatnie to najlepiej z dojazdem do domu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rehabilitowałam Vojta córkę na NFZ w przychodni Za Falochronem na Witominie, także to chyba nieprawda że na NFZ tylko Bobath. No chyba że od tego czasu (2010 r.) coś się zmieniło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić pana Wojciecha Saj z Gdyni. Świetne podejście do dzieciaków i rewelacyjny fizjoterapeuta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

My chodzimy z synkiem do osteosport.pl do p. Karoliny Górskiej Szymanskiej. Polecamy. 100zl za 60min
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W OWI Gdynia Vojtą rehabilituje Pani Bożena Berent.
My rehabilitowaliśmy u niej prywatnie córkę 4 lata temu. Wyprowadziła ją z kręczu szyi i asymetrii.
Teraz rehabilitujemy u Pani Bożenki najmłodszą córkę. Wizyty w domu, koszt 100 zl za godzinę.
Cudowna kobieta z podejściem do dzieci :)
Polecam z czystym sumieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

W OWI Gdynia na Necla jedna Pani rehabilituje tez vojta - niestety nie pamiętam nazwiska.
Co do prywatnych wizyt domowych niezmiennie polecam p. Elę Mocek, bo jej zawdzięczam zdrowe dziecko ;)
pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Vojta- Pani Bożena Berent dojeżdżała do nas do domu, w Rumi. Ok 100 pln za godzinę.

NFZ- tylko metoda Bobath- ja akurat korzystałam z Owi Gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry