Widok

Relacja...14.08.2010r :) Godding

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie...:)

naprawde dlugo juz tu nie zagladalam-glownie spowodowane bylo to przygotowaniami do slubu ale nie ukrywam rowniez ze niektore watki dzialaly na mnie stresujaco, gdyz uswiadamialy mi ile jeszcze jest do zalatwienia a czasu bylo coraz mniej wiec tez dla swietego SWOJEGO spokoju postanowilam wyluzowac ;p no ale teraz musze sie z Wami podzielic przemyslenimi..no i zadc relacje...:)

moze zaczne od rzeczy ktore na pewno ciekawia Was najbardziej (przynajmniej ja na nie zwracalam najwieksza uwage;p)

1) Restauracja Godding:

Całym sercem polecam :) naprawde pieknie to wszystko przygotowali, pelen profesjonalizm, obsluga uwijala sie jak mroweczki, wszystko przygotowane bylo na tip top- nie mamy zadnych zastrzezen :D jedzenie bylo pyszne i bylo go baaaaaardzo duzo :D i rownie duzo nam jego zostalo (jezeli ktos bylby chetny moge przeslac na maila manu jakie my mielismy na swoim weselu....asia.kotus@gmail.com...byly u nas 74 osoby i menu na osobe wybralismy za 190zł(w tym byl tez grill))....no i co najwazniejsze jedzenie pieknie podane :D naprawde jak o tym mowie to az łza kreci mi sie w oku ze tak to wszystko peknie wygladalo :) jedyny minus restauracji to brak klimatyzacji- bylo tego dnia baaaardzo goraco...ale obsluga szybko wystawila na sale 3 dmuchawy+wystawili dodatkowe stoly na taras wiec bylo ok ;)

2) Kosiol sw. Bernarda w Sopocie:

Coz tu duzo mowic- kosciol piekny- na naszych gosciach i na nas samych zrobil ogromne wrazenie...serdecznie polecamy...nie robia zadnych problemow ;p co do oplat...ksiadz(co łaska)...my dalismy 200zł, organista 200zł +(mozna z nim pogadac-on wspolpracuje z naprawde super skrzypaczka ona bierze 150zł my ja mielismy i bylismy zachwyceni jej graniem :))...no i kwiaty w kosciele 150zł...i tyle...ryzem, platkami sypac raczej nie wolno...pieniedzmi jak najbardziej...acha...jezeli mieszkacie juz przed slubem z partnerem to tato was raczej nie zaprowadzi do oltarza ;p bo wy juz wyszlyscie z domu i to byloby tylko na pokaz i proboszcz tego nie toleruje ;p

3) DJ-->Pan Sławomir Stachowiak

Dziewczyny pełen profesjonalizm-polecamy CAŁYM SERDUCHEM :D super rzetelne podejscie...goscie nasi byli zachwyceni, pytali sie nas skad wzielismy takiego dj'a ;) ma wszystkie piosenki jakie chcecie :) bierze 1800zł ale wart jest kazdych pieniedzy...bylismy na wielu weselach gdzie grali dje ale ten jest naprawde rewelacyjny :) podaje jego numer (radze sie spieszyc bo ma napiety kalendarz i w sumie kto 1wszy ten lepszy) 601-691-099

4) FOTOGRAF- Michał Cherek (tel.600488796)...http://www.zatrzymaniwkadrze.pl

Naprawde swietne podejscie...super czlowiek...bardzo sie stara i podchodzi do swojej pracy bardzo profesjonalnie...na weselu byl wszedzie :D zagladnal wszedzie ;p zdjecia przepiekne...naprawde godny polecenia :D

5) TORT...Hotel Haffner....tort milismy przepiekny i byl pyyyyyyyyszny :D wszystkim bardzo smakowal....pieknie wykonany...pelen profesjonalizm...zaplacilismy za niego 480zł (tort 3pietrowy, okragly, o smaku: biala czekolada z malinami (spod) i mango z malinami (dwa pozostale pietra)o wadze 8 kg (na 80osob) wykonczony biala czekolada, udekorowany malinami )....zajmuje sie tym pan marcin klaman)...

Jezli ktos mialby jakies pytania to z checia odpowiem...mail podany na gorze w tekscie ;) mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam :)

Pozdrawiam Was serdecznie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech Wam sie szczęści!!
image
Gratuluje:)
image
image
gratulacje! :)
image
gratulacje!!
w mojej relacje tez powychwalam Pana Sławka :)
image
Wszystkiego naj !!! :)

zaraz wysyłam mejla z pytaniem ;)
image

sto lat w zdrowiu i miłości :) Gratulacje!! :)
GRATULACJE!!!!! Samych słonecznych chwil przeplatanych miłością!
image
gratulacje :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Gratulacje!:) Dużo szczęścia i wytrwałości:)
image
Wszystkiego co najlepsze Aniu :) Widzę, że potwierdzasz moją opinię co do tortu z cukierni hotelu Haffner - mango z malinami - pychota :D
Pozdrawiam serdecznie!
:) ja w sierpniu ubiegłego roku miałam ślub w bernardzie, wesele w Goddingu i Sławek był dj :)
podpisuje się pod Twoją opinią w 100% :)
Gratuluję:)
naj naj naj
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
Wszystkiego naj naj najlepszego. :) Czekamy na zdjęcia. :D
hmm... no to się nieco zawiodłam po Twojej relacji :P Bo u nas tydzień później tez było gorąco, ludzie nie wyrabiali długo na parkiecie bo chwilę potańczyli i byli zlani potem, więc większość czasu spędzali na tarasie... przez co impreza się momentami nie bardzo kleiła a obsługa nie wystawiła żadnych dmuchaw (a wcześniej wspominali że mają takowe) może to była nasza wina że się o nie nie upomnieliśmy, może nie zdawali sobie sprawy że ludziom jest aż tak gorąco bo na dworze upału to nie było.. no ale która z młodych par by w takim dniu myślała logicznie i o wszystko dbała :P A powiedz jak z wystrojem sali- były takie kwiaty jakie sobie zażyczyliście? Bo ja chciałam bordowe róże i zapewniana byłam kilkukrotnie że będą, a ich nie było, zamiast tego były biało-bordowe stroiki z goździków z wesela które było poprzedniego dnia :P W dniu wesela postanowiłam to olać, ale teraz patrząc z dystansu, to mnie to wkurza :P
image
witaj Gosiu :) przykro mi ze sie zawiodlas ;p hihihi ;) nie moge o Goddingu napisac nic innego bo rzeczywiscie wszystko bylo ok :D kwiaty na stolach tez mialam takie jak chcialam...a co do wysiadywania gosci na tarasie...u nas tez siedzieli a na to nie mialas akurat wplywu...niektorzy sie bawili, niektorzy siedzieli przy stole a niektorzy wdychali swierze powietrze ;p a o dmuchawy sami poprosilismy tak jak poprosilismy o wystawienie stolow na taras aby ludzie ktorzy akurat nie tancza mogli sobie usiasc na swiezym powietrzu :) pozdrawiam :)
Najlepszego !!! :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
stół na tarasie też mieliśmy, ale nie sądziłam, że o dmuchawy musimy sie dopominać :P No cóż, było minęło, NASTĘPNYM RAZEM BĘDĘ WIEDZIAŁA HEHEHEHEHE :P

tak w ogóle, to gratuluję!
image
dziewczyny podsyłam Wam dwa linki :) miłego oglądania :)

http://www.zatrzymaniwkadrze.pl/galerie/AsiaKrzysiek14_08_2010/Prezentacja.html

http://www.zatrzymaniwkadrze.pl/galerie/AsiaKrzysiek14_08_2010/
ślicznie wyglądaliście!!!
dużo szczęścia!!!:)
image
image
ślicznie!!
image
piękne zdjęcia!! Piękna z Was para, w pięknej scenerii :) Przez Ciebie nie mogę się doczekać naszych zdjęć :D
image
Gratulacje!!!
Przepiękną macie pamiątke,cudnie zrobione zdjęcia...
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry