Widok
Z czym ta smieszna kibicowsko pogon
Nie wiem czy wiesz ale szczecin to jest wioska na Pólnocnym zachodzie.Władcy sa w centralnej Północy Gdyni.Pamietacie jak otworzyliście brame na starym stadionie.Jak podeszliście do bramy Arki,to co się stało ze tak szybko zaczeliscie uciekać do swojeo sektorka.Przerazenie w oczach widziałem jak zobaczyliście jaka ekipa jest po drugiej stronie barmy.Wasze szczęście ze ja dobrze łańcuchami zabezpieczyli -pajace
Lechia za głębko cofnieta.
mało pazerności, dużo strat. jedyny Peszko i Wolski próbują podejść wyżej. Paixao za głęboko cofnięty. Robak właściwie cały czas pod naszą bramką czeka na podanie. brakuje szybkiego po drugiej stronie. jeden Peszko to za mało. powinien wejść Mak. Wolski wyżej bo jest niebezpieczny pod bramką. po przerwie pewnie Nowak wprowadzi 2 obrońców i po herbacie, kalkulacje na wywiezienie remisu. jaja
Będzie cyrk w gdyni sobieraj umalowany za klowna będzie robił koziołki brmez majtek za pokute wokół stadionu będzie wata cukrowa loteria fantowa puchar do wygrania biegi wokół snopków bilety ulgowe po 3 nornalne po 5 trzeba oddać do miasta te 8 mln co dali na tą padake i przekażą je na jakieś hospicjum lub don dziecka