Restauracja Baryłka

Restauracje

Gdańsk, Długie Pobrzeże 24

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - opinia wątek zamknięty Bardzo przytulnie, przystępne ceny, smaczna jedzenia napoje oczywiście...
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 6 czerwca 2022

Godne polecenia wątek zamknięty Wybrałam się z rodziną na obiad, wybrałam restauracje na Długim Pobrzeżu....
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2013

Fajna restauracja wątek zamknięty Bardzo miło w tej restauracyjce kameralnie, i takie pyszne jedzenie (widać...
~Grazzzzzyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 stycznia 2013

NIE POLECAM wątek zamknięty stanowczo nie polecam. Miałem przykre doświadczenie- dotyczy i obsługi i...
~Piotr
-

dodano: 1 września 2012

Elżbieta Beso - opinia wątek zamknięty Doskonała lokalizacja w centrum gotyckiego miasta.Zamierzaliśmy zjeść polską...
~Elżbieta Beso
-

dodano: 20 sierpnia 2012

..... wątek zamknięty Nie polecamy, zawiedliśmy się -coś z kucharzem nie tak - wystrój na pewno...
~Marcin
1

dodano: 6 listopada 2011

zadowoleni;) polecam;) wątek zamknięty ładny wystrój, jedzenie bardzo dobre, obsługa nie najgorsza (panie mogły by...
~marek i znajomi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

Dorota - opinia wątek zamknięty Zamówiliśmy przyjęcie weselne. Pan Piotr, z którym omawialiśmy menu i...
~Dorota
-

dodano: 29 września 2011

''BARYŁKO NIE PĘKAJ'' wątek zamknięty Czy czasy, kiedy w ''Baryłce'' mogłem być obsłużony przez dobrych kelnerów i...
~Koneser
2

dodano: 23 maja 2010

polecam wszystkim wątek zamknięty wspaniała obsługa, na pewno dzięki temu kelnerowi chce się tam wracać.wystrój...
~Karolina Gadomska
-

dodano: 7 kwietnia 2011

WYŚMIENITA KUCHNIA! wątek zamknięty Szczerze polecam wszystkim smakoszom, gdyż jedzenie wyśmienite, próbowaliśmy...
~Piotr
1

dodano: 1 marca 2011

super klimat i widok wątek zamknięty Polecam to miejsce bardzo ładny i klimatyczny wystrój. Widok na motławę i...
~mic
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

Nie wiem skąd złe opinie wątek zamknięty Jestem (mozna by tak powiedziec ) stałym klientem . Jeżeli tylko jestem w...
~Adam
-

dodano: 6 lutego 2011

maskra wątek zamknięty to ma być restauracja? żenada- nic więcej. zupa cebulowa na flakach. pierwszy...
~aga
2

dodano: 25 kwietnia 2010

beznadzieja wątek zamknięty Wstyd mi przed moimi gośćmi.Zaprosiłam ich na świeżą rybkę, zwykłego...
~Bogda
-

dodano: 3 września 2010

gorąco plecam!!!!! wątek zamknięty własnie wróciliśmy z Gdańska i serdecznie polecamy ''Baryłkę" byliśmy bardzo...
~wdzięczni
-

dodano: 7 czerwca 2010

POLECAM :) wątek zamknięty Niedawno organizowałam przyjęcie rodzinne z dziećmi na 20 osób....
~Monika
-

dodano: 12 maja 2010

Polecam! wątek zamknięty Wybraliśmy się tam ze znajomymi podczas "weekendu za pół ceny", wcześniej...
~klientka
-

dodano: 25 kwietnia 2010

Słabo, szczególnie obsługa wątek zamknięty Miejsce śliczne, wystrój bardzo ładny. To już drugi raz jak tam przyszedłem -...
~tinnerdxp
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2009

obsługa słabiutka wątek zamknięty Wybrałem się do Baryłki z dziewczyną. Na wstępie okazało się, że z 4...
~Paweł Bąk
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
42

35

wątków

do góry