Widok

Restauracja Dzikie Wino- opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej.
Nie moglam sie doszukac swiezych opini na temat tej resturacji. Mamy tam wesele we wrzesniu (sala regionalna) i chcialabym sie upewnic ze wszystko bedzie ok :) Jedzenie, obsuga, wspolpraca? Mial ktos tam ostatnio wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olcik44
moglabys podac priv ze zdjeciami albo wyslac na mejla ?
dj_katja@wp.pl
Mogę prosić o zdjęcia też myślę nas salą kryształową : sylwia_k@vp.pl
Witam,
zamierzamy wyprawiać wesele właśnie w kryształowej, "olcik44" czy była by szansa na kilka fotek z niej? z góry dziękuję i pozdrawiam
agnicha91@gmail.com
Witam,
Czy ja również mogłąbym prosić o jakieś zdjęcia? również rozważamy 'Dzikie WIno' będę bardzo wdzięczna mary0021@gmail.com
juz wysylam
Nieco zdjęć z Dzikego Wina w dwóch wątkach naszych par:
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=6743
http://blog.krawcywizerunku.pl/?p=7097
..oba z sali górnej. Zdjęcia z dolnej na weselu forumki pozostały nieudostępnione do upublicznienia, ale sala też była okazała i plastyczna.
witam czy jakies nowinki o dzikim winie sa? bo niedlugo mam wesele a nie wiem czego sie mam spodziewac bo doszly mnie rozne sluchy o lokalu i obawiam sie czy nadal tam robic czy szukac innej sali!!??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za słuchy Cie doszły? Ja też mam tam niedługo wesele
Kiedy masz i na jakiej sali?jaka dekoracja?

Dzikie Wino Sala Krysztalowa

Witam mlode pary. mialam wlasne wesele i bylo wszystko dopracowane w 100% ze wzgledu na to ze jestem z zawodu kelnerka juz 7 lat takze spisali sie na medal,jedzenie dobre znikalo z polmiskow szybkimi krokami tak dobre..szynka palce lizac..ciasta mielismy swoje jak i tort polecam jednak z sowy bo cenowo patrzelismy z innymi cukierniami to wszedzie za to samo wyjdzie..inna za kg mniejsza cene ale za dojazd liczy a inna za to cena tortu wyzsza a dowoz gratis wiec czy tu czy tu zapalcisz za tort 1000zl to standart..no ewentualnie macie dobre dojscia po taniosci :P:P
obsluga ok !! :) minusy byly ale to jak zawsze wszedzie cos..ale minusy w malym stopniu..jesli ma ktos ochote na jakiekolwiek zdjecia,wiecej szczegolow prosze pisac dj_katja@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam jakiś czas temu na weselu w Dzikim Winie- dla mnie jest to całkowicie niezrozumiałe czemu ludzie wybierają to miejsce- naprawdę!
- jedzenie NIE BYŁO smaczne, a do tego mięso podali prawie zimne
- kelnerzy byli chyba tam za karę- dopiero po trzeciej mojej prośbie dostałam herbatę.... A co gorsza, herbata miała posmak kawy, więc pozostawiam to bez komentarza
- w łazienkach nie było papieru..
- lokalizacja tego miejsca jest masakryczna- obok jakieś meblomarket (!!), na przeciwko droga szybkiego ruchu, z tyłu jakieś trawy, pola! Najgorsze jest to, że goście musieli pilnować dzieci, aby żadne nie wyszło na drogę szybkiego ruchu - zero ogrodzenia, do drogi bardzo blisko, o wypadek nie trudno
- jeżeli chodzi o wizualne odczucia to sala regionalna po prostu nie powala- ładniejsza jest już ta druga sala

Sama jestem na etapie szukania sali na moje wesele i wiem na pewno, że nie będzie to Dzikie Wino- szkoda pieniędzy!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
oj Kate widze ze maja sie jeszcze znasz w doborze sali jedzenia i obslogi itd..a szkoda jest taka jak tesciowa wleci do stodni i z niej wyplynie!!

pozatym widzisz same minusy a tak naprawde minusem jest to ze brak papieru nic wiecej a hebrate kawe to jest na szwedzkim i widac ze ciezko d*pe Ci ruszyc sobie nalac!! obsluga mila i pomocna!! jesli masz podejscie neigatywne to nie oczekuj od kogos pozytywnego bo nigdy go nie bedziesz miala wiem po sobie jak bylam kelnerka w innych lokalach!! a dzikie wino na wlasne wesele wybralam sama ze wzgledu na wyglad i tradycje sali!!! kazdy ma swoj gust...a ze ty szukajac sali na wlasny slub to licz sie z kosztami za wszystko!!! i powodzenia w szukaniu odpowiedniej sali bo o sale teraz ciezko i terminy bardzo dlugie wiec lepiej jak masz narzekac to zrob sobie cywilny taniej Cie to wyniesie i impreze weselna zrob w domu!!!

pozdrawiam i POLECAM Dzikie Wino !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
kasia l.- Twój wybór, Twoja sprawa, ale ubliżanie mi tylko dlatego, że raczyłam skrytykować Twoją wymarzoną salę jest co najmniej nie na miejscu. Każdy mierzy swoją miarą- jeśli dla Ciebie Dzikie Wino to szczyt marzeń to tylko świadczy o Tobie (a raczej o Twoim braku gustu).

Podzieliłam się tylko swoimi wrażeniami- nie chcesz, nie czytaj, a jak już przeczytałaś to zawsze możesz puścić to mimo uszu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
widzisz marzenia sie spelniaja!!!

napisalam co mysle o Twojej opini i tyle..

a o moim guscie to moja sprawa moje marzenia!! jesli dla Ciebie to malo zrozumiale to masz problem..

pozdrawiam...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja powiem tyle, sama miałam wesele w tym roku w Restauracji Dzikie Wino i mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że tam nawet obsługa ma klasę, a jak ktoś chcę wiejskie wesele, to z całą pewnością tej Restauracji nie wybierze, bo nie wie co to savoir vivre, elegancja i smak.
Więc Kate proponuję remizę :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nat- jak już miałaś tam wesele to nie dziwi mnie, że wg Ciebie było ach i och.

Dla mnie zdecydowanie bardziej wiarygodne są odczucia gości, aniżeli samych młodych.

Skoro polecasz mi remizę tzn., że wywnioskowałaś, że mam w planach zorganizować typowo wiejskie wesele... Jest wręcz przeciwnie! I dlatego NIE WYBIORĘ sali regionalnej Dzikiego Wina :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Losie... Kate nie kłuć się jak dziecko na każdą opinię która Tobie nie pasuje. Wyraziłaś swoje zdanie i wystarczy, masz do niego prawo.
z całego serca życzę Ci znalezienia tej wymarzonej ...

Nat. Na jakiej sali miałaś weselicho? ; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No właśnie- wyraziłam swoje zdanie, a w zamian jakieś wielkie oburzenie powstało połączone z ubliżaniem. To że nie było papieru w toaletach, albo że było podane zimne mięso jest FAKTEM, więc nie rozumiem po co jakieś denne komentarze w stylu "nie znasz się, ta sala jest super".
Jeśli komuś nie przeszkadzają te wady o których wspomniałam to proszę bardzo- ale proszę uszanować to, że są takie osoby, dla których właśnie takie detale są istotne(!) i to one przesadzają o ogólnej opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kłuć???? matko boska, analfabeci sami dookoła...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tylko w kwestii terminów: nagonka na to, że milion lat wcześniej trzeba rezerwować salę i że są jakieś kolejki to jakiś absurd. Szukając w sierpniu i wrześniu sali na przyszły rok w każdym miejscu był zarezerwowany praktycznie tylko 1 termin, czasami jeszcze nic. Sal w całym trójmieście i okolicach jest taka ilość, że można spokojnie wybrać z pośród paru nawet kilka miesięcy przed.
do góry