Widok
No cóż, troszkę mnie przestraszyłyście... Za tydzień właśnie w Falko będę bawić się na swoim weselu (potem napiszę jak było z ilością jedzenia). Na papierze wszystko rzeczywiście wygląda super, wydaje się że nie ma opcji żeby czegokolwiek zabrakło (dokupujemy oczywiście soki i owoce). Mogę dodać jeszcze że właśnie Falko polecili mi znajomi którzy właśnie tam urządzali przyjęcie, oraz tacy którzy bawili się podczas Sylwestra. Co do orkiestry, to rzeczywiście dopłacamy 500 zł na ZAIKS (też słyszałam niepochlebne opinie o zespole polecanym przez Falko). Po za tym dochodzi jeszcze 1000 zł za wynajem sali. Zainteresowanym mogę menu przesłać na maila. Pozdrawiam.
Słyszałam,że jedzenia jest tam mało,a czy dobre tego nie wiem.Jeżeli chodzi o wesela.Bo dania obiadowe w restauracji są takie sobie.Małe porcje które bardzie smakują oczom niz podniebieniu.Ale to jest moje zdanie.
Podobno też jest tak,ze jeżeli nie chce się ich zespołu to za "karę" płaci sie 500zł,a ten ich zespół wcale taki rewelacyjny nie jest.Oczywiście te opinie to tylko z relacji znajomych robiących tam wesela.Sama chciałam tam robić,no ale jak dowiedziałam się że jedzonko słabe to odpuściłam.
Podobno też jest tak,ze jeżeli nie chce się ich zespołu to za "karę" płaci sie 500zł,a ten ich zespół wcale taki rewelacyjny nie jest.Oczywiście te opinie to tylko z relacji znajomych robiących tam wesela.Sama chciałam tam robić,no ale jak dowiedziałam się że jedzonko słabe to odpuściłam.