Widok

Restauracja Gdańska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, czy ktoś coś wie o Restauracji Gdańśkiej? Czy jest drogo, jak wyglądają wesela... ? Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżby na forum zaglądał mój Narzeczony??? :-)))) Moje Słoneczko? :-)
Buziaczki Kochanie :*

:) Nakryłaś mnie...

A wracając - zna ktoś tą restaurację? Jakieś doświadczenia?
Moja znajoma robiła tam wesele w zeszłe lato i była bardzo zadowolona. A tak apropos to jest knajpa znajomego moich rodziców. Mnie osobiście się tam nie podoba tzn. styl, wystrój itp. Nie wiem też czy na większe wesele się nadaje. Jedzenie wporzo!

ja z wlascicielem mialam wyklady z gastroniomii
Witam!
Moja kuzynka miala tam wesele w zeszlym roku!
Sala jest ladnie przystrojona lecz za nisko jest sufit przez co wydaje sie ze sie w niej dusi!
Wesele bylo w czerwcu i bylo w srodku strasznie goraco poniewaz tam nie ma klimatyzacji ani zadnych nawiewów!
Sala nie jest duza, kuzynka miala wesele na 45osob i juz bylo pelno!
Stoliki stoja tylko pod dwoma scianami dlatego ze pod trzecia jest okriestra/dj a czwarta sciana to wejscie i stoliki malutkie na ktorych mozna dostawic napoje ciasta itp zeby to wszystko nie stalo na stolach!
Cena od osoby to 120zl bez ciasta alkoholu napoji!
Jedzenie dobre!
Obsluga tez super zawsze sa obok i sluza pomoca!
Pozdrawiam serdecznie!!!
I jeszcze jedno: na podlodze sa polozone panele i strasznie zle sie tanczy na takim podlozu poniewaz jest bardzo slisko, a panie w wysokich szpileczkach to lepiej zeby wziely obuwie na przebranie bo polamia sobie nozki!!!
Buziaczki!!!
Jedzenie moim zdaniem różne, wystrój koszmarny typu meble gdańskie, ale podróbki z przeceny, obsługa różnie (tak jakby część była wyszkolona, a część z łapanki na ulicy). Nie zobiłabym tam przede wszystkim ze względu na brak wentylacji. Po drugie nie znoszę miejsc, które "udają" eleganckie - albo wybieram knajpę naprawdę na bardzo wysokim poziomie, albo tańszą prostszą - a nie taki luksus w wersji tandetnej. A ceny wcale nie sa zachęcające. Robiłam tam raz uroczysty służbowy obiad i nigdy więcej moja noga w Gdańskiej nie postanie.
do góry