Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Z całego serca polecam 😊 wątek zamknięty Obsługa na medal , jedzonko przepyszne. Wszyscy goście zachwyceni . Atmosfera...
~Mariola i Sylwester
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Obiad rodzinny wątek zamknięty Dzisiaj bylem z rodzinka na obiedzie i powiem, ze milo zaskoczylem sie -...
~Zielonka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2015

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Szef zorganizowal Wigilie wlasnie w Kardamonie, wiec czytawszy wczesniej...
~Maciej.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 lutego 2015

Mistrzowie w pozbywaniu się gości. wątek zamknięty Sposób na pozbycie się gości z balu sylwestrowego 2014/15 1. Puszczanie...
~gość sylwestrowy
-

dodano: 19 stycznia 2015

Zdecydowanie NIE POLECAM !!! wątek zamknięty W restauracji Kardamon w Gdańsku na ul. Królowej Jadwigi 137 byliśmy na...
~Sebastian Oberkiewicz
-

dodano: 18 stycznia 2015

w pracy się pracuje wątek zamknięty Restauracja sama w sobie prezentuje dość wysoki poziom . Jedzenie smaczne i...
~farbowany brunet
-

dodano: 10 listopada 2014

chrzciny w kardamonie wątek zamknięty Poczatkowo zadnych zastrzezen. Manager byl bardzo pomocny w ułożeniu menu pod...
~Mama
-

dodano: 5 października 2014

Polecam!! wątek zamknięty Do Kardamonu trafiłem zupełnie przypadkiem, tym większe było moje...
~Ksawery
-

dodano: 2 października 2014

Oszustwo! [chrzciny] wątek zamknięty Obsługa - miła. Menu - ciekawe. Jakość potraw - bardzo dobra. Klimat i...
~pinker
-

dodano: 1 października 2014

Wielkie rozczarowanie wątek zamknięty W restauracji Kardamon organizowaliśmy jakiś czas temu chrzciny naszej córki....
~MM
-

dodano: 3 września 2014

Bardzo polecam! wątek zamknięty Byłam tu na zamkniętej imprezie z jedzeniem i tańcami. Podawane dania (obiad,...
~Beata B.
-

dodano: 17 lipca 2014

Warte polecenia wątek zamknięty Jak najbardziej polecam miejsce. Wybrałem się z rodziną na obiad nie wiedząc,...
~nemo
2

dodano: 2 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Sympatyczna obsluga , smaczne jedzenie.
~kamila
4

dodano: 9 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Wpadliśmy z rodziną na niedzielny obiad i byliśmy bardzo mile zaskoczeni...
~Gość Niedzielny
4

dodano: 14 maja 2013

Nie polecam!!!!! wątek zamknięty Obsługa w lokalu pozostawia wieeele do życzenia - o wszystko trzeba się...
~niezadowolona klientka
2

dodano: 22 listopada 2013

Nie polecam wątek zamknięty Wraz ze znajomymi zarezerwowaliśmy stolik na spotkanie . Oprócz nas ( 10...
~mika
-

dodano: 2 lipca 2014

Extra wątek zamknięty Byłem służbowo w Gdańsku. Postanowiliśmy nie jechać do centrum na kolację....
~Przemek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 maja 2014

Polecam, sympatyczne miejsce wątek zamknięty Polecili nam restaurację znajomi z Gdańska.Klimatyczne miejsce, fajne na...
~Ewelina
3

dodano: 18 sierpnia 2013

Super wątek zamknięty Byłem i polecam. Obsługa na medal, bardzo uprzejme i ładne panie. Menu bogate...
~Dariusz
-

dodano: 3 marca 2014

Polecam wątek zamknięty Wczoraj wybraliśmy sie kolejny raz na obiad rodzinny do Kardamonu i byliśmy...
~Świateczny Gość
-

dodano: 29 grudnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry