Widok
Restauracja Primaviera
W Gdańsku koło Kościoła Mariackiego jest restauracja / Pizzeria Primaviera jesli nie mylę nazwy... Czy ktoś z Was słyszał coś o weselach w tej knajpce?
Jestem na etapie poszukiwania lokalu, kościoła, zespołu itd wiec za wszelkie informacje i namiary byłabym wdzięczna
pozdrawiam
Jestem na etapie poszukiwania lokalu, kościoła, zespołu itd wiec za wszelkie informacje i namiary byłabym wdzięczna
pozdrawiam
Pytanie, czy się zmieścisz - i rzeczywiście raczej na obiad, a nie na wesele. Co do wystroju to dla mnie akurat jest Primavera jest dosyc ładna i naet elegancka, a Gdańska to szczyt kiczu i bezguścia, co zresztą bez skrępowania przyznaje jej właściciel, mówiąc, że tak lubią Niemcy! Tak więc, jeśli tylko starczy Ci tam miejsca to polecam, bardzo dobre jedzenie, wyszkolona obsługa, sensowni właściciele.
skoro może być wrzeszcz to super jest w villi uphagena - byłam polecam, sama bym wybrała, ale dla mnie za mało miejsca
w jelitkowie ponoć super jest w parkowej - nie sprawdzalam, bo dla mnie i tak za mala, faktycznie cudownie polozona, choc ja sie zawsze balam, ze tam jest raczej prl - ale podobno po remoncie rewelacja i smaczne jedzenie
w jelitkowie ponoć super jest w parkowej - nie sprawdzalam, bo dla mnie i tak za mala, faktycznie cudownie polozona, choc ja sie zawsze balam, ze tam jest raczej prl - ale podobno po remoncie rewelacja i smaczne jedzenie