Restauracja Werona

Restauracje Catering

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wszystko dzięki Pani Ani wątek zamknięty Restauracja zrobiła na mnie piorunujące wrażenie,a w szczególności jej...
~Robert
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 lipca 2011

Janina - opinia wątek zamknięty Bylam w Weronie na niejednej imprezie. Wszystko było 'dopiete na ostatni...
~Janina
2

dodano: 30 grudnia 2009

Pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Mówiąc szczerze nie wiedziałem czego się spodziewać jak tam szedłem,...
~Adam
1

dodano: 30 maja 2009

Zabawa na 102 wątek zamknięty Zorganizowałam tu przyjęcie urodzinowe dla 25 osób. Jestem zadowolona z...
~Danuta Skierka
-

dodano: 20 lutego 2011

Sylwester 2010 wątek zamknięty Zabawa pod każdym względem super udana.Menu trafione w DZIESIĄTKĘ. Muzyka...
~Jola
-

dodano: 2 stycznia 2011

Jedzonko bilard wątek zamknięty Jest super smaczne jedzonko obsługa bardzo komunikatywna jest przyjemnie tu...
~Robert
-

dodano: 27 października 2010

Wszyscy zadowoleni wątek zamknięty W Weronie zorganizowałam okrągłe urodziny.Szukałam restauracji,w której...
~Karolina
-

dodano: 25 września 2010

Nie ma jak w Weronie wątek zamknięty Zorganizowałam w Weronie swoje okrągłe urodziny. Byłam tam też na weselu ....
~Irenka
-

dodano: 21 sierpnia 2010

Restauracja rodzinna wątek zamknięty Tydzien temu urodzil mi sie syn i własnie w restauracji Werona urządzałem...
~Tomasz BYstrzak
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 października 2009

jedzonko pyszka wątek zamknięty wielokrotnie razy tu bylam obsluga przemila,jedzenie palce lizac...sprobujcie...
~klientka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 22 lipca 2009

świetna zabawa wątek zamknięty Restauracja godna polecenia. Można tutaj dobrze zjeść i świetnie sie bawić....
~Tomasz
-

dodano: 2 maja 2009

rewelacyjne jedzenie wątek zamknięty Restaurację polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zjeść. Bardzo dobry wybór...
~Aga
-

dodano: 24 marca 2009

Bardzo, bardzo polecam wątek zamknięty Miałam napisać 3 miesiące temu, nie udało się i naprawiam ten błąd. Bardzo...
~Agnieszka
-

dodano: 3 grudnia 2008

Karolina - opinia wątek zamknięty Goraco polecam, jedzonko przepyszne, rewelacyjny żurek i steak a na deser...
~Karolina
-

dodano: 26 sierpnia 2008

Gorąco polecam wątek zamknięty Restauracja bardzo ładna i przestrzenna, wystrój nowoczesny. Jedzenie wprost...
~Irena
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 19 czerwca 2008

Przytulny klimat wątek zamknięty Lokal stwarza przyjemne wrażenie. Jako gość stwierdzam,że jedzonko bardzo...
~kibic
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 8 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

16

wątków

do góry