Widok

Restauracja wanoga chwaszczyno

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy kros z was mial tam wesele? Prosze o opinie i zdjecia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,
Ja bede miec slub w Wanodze w przyszlym roku. Cena za osobe 165 lub 175 (okragle stoly). Dzieci do 4 lat za darmo , od 5-12 za 50% tak samo jak i zespol/fotograf. Sala jest bardzo ladna dekoracja to koszt od 500 - 1000. Za pokrowce na krzesla trzeba placic osobno 6zl za krzeslo. P.Marylka radzi przyjezdzac i ogladac dekoracje i sobie wybrac. Ja bylam pare razy i za kazdym razem jest inaczej. Sala jest sama w sobie bardzo ladna wiec z tego co widzialam wiekszosc ludzi wybiera bardzo skromne przystrojenie. Jedzenie jest bardzo dobre i duzo to mowia wszyscy ktorzy tam byli. Trzeba dostarczyc pojemniki na reszte jedzenia albo mozna kupic je od nich. Jest lodowka na wodke. W cene menu wliczone jest ciasto i tort ale mozna przyniesc tez swoj tort. W Wanodze jest 5 pokoi w tym apartament nowozencow, ale w razie czego zawsze sa jeszcze pokoje w Orchidea. Ja poki co wszytsko sobie chwale, podpisalam umowe, dostalam menu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
z doświadczenia polecam, ale..
sale są ładne, jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo więc nikt nie chodzi głodny, torty i ciasta pyszne obsługa rewelacja, znają się na rzeczy i jedyny mankament to p. Marylka która czasem słodzi do bólu a potem jej się coś może odwidzieć i stwarza niepotrzebne problemy, więc jeśli jest ktoś o słabych nerwach to może tego nie wytrzymać, jednak zawsze mimo kilku zgrzytnięć mdz. klientem a p.Marylką imprezy wychodzą udane, sprawdziłam na własnej skórze dwa razy (wesele, chrzciny)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja tez poproszę o opinię na temat tego lokalu bo oglądałam to sala jest b. ładna odnowiona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,
Odswiezam temat i prosze o jakiekolwiek opinie na temat Wanogi :) Dzieki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry