Widok
Rezydencja Victoria - proszę o opinie
Miał ktoś z Was do czynienia z ta sala?
Mieści się ona w Małkowie pomoedzy Zukowem a Chwaszczynem.
Nigdzie nie można znaleźć opinii. Właściciel twierdzi że wiesci o tej sali rozchodzą się metoda pantoflowa. Jedynie Maja profil na facebooku.
Sala jak i budynek wygląda naprawdę imponujaco, jak palac prezydencki.
Cena za osobe tez jest bardzo atrakcyjna i bogate menu.
Planuje wesele na sierpien 2016 i mocno się zastanawiam nad tym miejscem.
Miał ktoś stycznosc z tym lokalem?
Mieści się ona w Małkowie pomoedzy Zukowem a Chwaszczynem.
Nigdzie nie można znaleźć opinii. Właściciel twierdzi że wiesci o tej sali rozchodzą się metoda pantoflowa. Jedynie Maja profil na facebooku.
Sala jak i budynek wygląda naprawdę imponujaco, jak palac prezydencki.
Cena za osobe tez jest bardzo atrakcyjna i bogate menu.
Planuje wesele na sierpien 2016 i mocno się zastanawiam nad tym miejscem.
Miał ktoś stycznosc z tym lokalem?
Zupełnie nie zgadzam się z tą opinia gdyż mieliśmy tam ( w Rezydencji Victoria w Małkowie) wesele w czerwcu i menu było bardzo bogate w cenie 170 zł /osobę a o takiej cenie jak 250 zł pierwsze słyszę , sala piękna , nowoczesna i bardzo elegancka , posiadają bardzo dużo pokoi i wszyscy goście mogli skorzystać. Mięsa bardzo smaczne i dużo a ciasta z własnego wypieku , przepyszne , tort taki jaki sobie wymarzyłam z serka mascarpone i malinami lekki i delikatny. Właściciel sprawdził się jako menager , całe wesele kontrolował klimatyzację i obsługę która uwijała się jak mrówki. Talerzyki wymieniane tak często że nigdy nie miałam z nimi kłopotu , panie kelnerki miłe i sympatyczne zawsze chętne do pomocy. Ludzie jak chcecie pisać takie głupoty tylko po to żeby komuś utrudnić pracę albo zrobić złą opinię to radzę swoją zawiść schować do kieszeni i się nie ośmieszać, bo ten kto naprawdę tam był na 100% będzie zadowolony. Mieliśmy poprawiny i z tego menu standardowego bardzo dużo jedzonka jeszcze rozdaliśmy gościom i zabraliśmy do domku. Nie ma się co zastanawiać tylko samemu się przekonać i nie słuchać fałszywych opinii ;) Pozdrawiamy A & B szczęśliwi małżonkowie .
Zgadzam się z moimi przedmówcami ostatnio byłem tam na weselu i muszę powiedzieć spodziewałem się czegoś więcej. Owszem obiekt piękny, ale reszta pozostawia dużo do życzenia np. Pan w kitku czyli właściciel który krąży po sali i nie wiadomo kogo obserwuje, jeśli chodzi o jedzenie ryż metły i twardy, warzywa na parze surowe i bez smaku, karkówka twarda i prawie surowa, surówki nie doprawione ogólnie jedzenie nie robi szału.
Dosłownie biję się z myślami od miesiąca co wybrac- sale dość "bez szału" Orfeusz w Kłosowie ale z jedzeniem w które mogę ingerować (ilość i jakość produktów) czy salę piękną (Rezydencja Victoria) ale z jedzeniem z tego co słyszałam średniej ilości i bez smaku ?? POMOCY? Moze ktoś był na obu salach i ma porównanie?
Proszę nie słuchać konkurencji która pisząc negatywne opinie sądzi że poprawi sobie wizerunek . Niech Pani zapyta rzetelne osoby które mialy u nas wesele np na naszym fb ( osoby te zamieściły opinie i podały daty swojej imprezy ). Menu jest bardzo bogate i nie do przejedzenia. Kilkanaście gatunków mięs po 100% dla wszystkich gości. Żadna sala takich ilosci nie oferuje. Dodatkowo przygotowujemy dania nie tylko tradycyjne ale i wegetariańskie, wegańskie i inne. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą http://www.rezydencja-victoria.eu ( zakładka fb/ opinie gości)
Cześć,
Fotografowałem wesele na tej sali w Małkowie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedzenie bardzo dobre.
Sala jest jasna co jest także plusem jeśli chodzi o fotografię.
pozdrawiam
Artur
http://www.e-artis.pl
Fotografowałem wesele na tej sali w Małkowie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedzenie bardzo dobre.
Sala jest jasna co jest także plusem jeśli chodzi o fotografię.
pozdrawiam
Artur
http://www.e-artis.pl